Mit használtál ma?

Csodaszép! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Annyira szép élénk lett a tekinteted!

1 Likes

Köszönöm pedig valahogy olyan fátyolos/vérágas volt a szemem reggel. Meg is jegyezték a munkahelyemen is.

Az csak a fáradtság.:slight_smile: Sajnos van, amit a smink nem képes eltüntetni.

Köszönöm! Élőben erőteljesebb volt.

Tegnapi sminkem :slight_smile. Nem tudok leakadni erről az electric és axis színkeveréséről :smiley: Annyira szuperélénk zöld lesz a kettő együtt. Ez volt az inspirációm :slight_smile:
(A pírral lehetnék még mindig bátrabb bevallom, de még szoktatom magam hozzá :blush: )

08_19_inspi

08_19_smink_1

18 Likes

Ez gyönyörű. Olyan ritkán használom a Subculturet, de most kedvet kaptam hozzá.

1 Likes

Szép vagy! :blush:

1 Likes

Nekem továbbra is ezek a rózsaszínes árnyalatok tetszenek rajtad a legjobban!

Azta, de dögös! :star_struck:

És élőben még szebb volt! :heart_eyes:
Meg azzal a sötétzöld bársony szíves fülbivel és fehér blúzzal, hát állati jó volt az összhatás! :star_struck:

2 Likes

Nagyon jó jlett! :+1:

1 Likes

Köszönöm :slight_smile:

1 Likes

Megérkezett az essence paletta, egyből ki is pròbáltam.Vélemény: ha ilyen minőségű palettákat fog gyàrtani az essence, akkor eladom a denonàkat :grin:. Mindenféle szemhéjbalapozò nélkül a mattok nagyon pigmentáltak, hihetetlen, a csillámosak is. 20200820_173919 20200820_173639 A teljes fejem nem vàllalhatò. :sweat_smile: Még az alsò részre szerettem volna vmi sötétbarnásat dw indulnom kellett fiamért.

19 Likes

Én is kipróbáltam ma az új Essence palettát. Csak a barna és bronzos árnyalatokat használtam. Csak jókat tudok mondani, nagyon pigmentáltak, szuper kis paletta. :slightly_smiling_face:IMG_20200820_164523 IMG_20200820_164544

16 Likes

Gyönyörű! Én is ritkán használom a Subculture-t. De talán majd most ősszel…

@Alsace ez pedig a Jeffree, What The Fuck rúzs. Imádom, igazán nyárias. Kár, hogy csak idén kezdtem el ilyen élénk színeket használni, bár jobb későn, mint soha… :slight_smile:

IMG_20200820_182137

22 Likes

@BlackXentric @anon27689852 @umpalumpa @Kokapu
Nagyon köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :heartpulse:
Tegnap pont ősziesebb idő volt, így rögtön kaptam az alkalmon az őszies sminkhez :face_with_hand_over_mouth: Ma már tuti színesben nyomnám :smiley:

3 Likes

Óóó miaf@sz de iszonyatosan szép a színe és milyen jól áll neked :star_struck:
Tavaly nekem is csak 1 pink rúzsom volt, ősszel kezdtem el hajhászni az élénkeket az idei nyárra, háát, én se tudtam annyit viselni őket mint vágytam volna rá, de nem baj, kihozzuk a maximumot az idei nyárból :muscle: :sparkling_heart: Szuper, hogy felfedezted a magenta/ciklámen rúzsok gyönyöreit :heart_eyes: Hordd őket bátran, nagyon vagányul áll :heart_eyes:

2 Likes

Azta de szép ez az essence én meg lebeszéltem magam mert ott van a Kék Herceg és abban aztán ott van a kék 50 árnylata :rofl:

2 Likes