Csodaszép!
Annyira szép élénk lett a tekinteted!
Köszönöm pedig valahogy olyan fátyolos/vérágas volt a szemem reggel. Meg is jegyezték a munkahelyemen is.
Az csak a fáradtság. Sajnos van, amit a smink nem képes eltüntetni.
Köszönöm! Élőben erőteljesebb volt.
Tegnapi sminkem :slight_smile. Nem tudok leakadni erről az electric és axis színkeveréséről Annyira szuperélénk zöld lesz a kettő együtt. Ez volt az inspirációm
(A pírral lehetnék még mindig bátrabb bevallom, de még szoktatom magam hozzá )
Ez gyönyörű. Olyan ritkán használom a Subculturet, de most kedvet kaptam hozzá.
Szép vagy!
Nekem továbbra is ezek a rózsaszínes árnyalatok tetszenek rajtad a legjobban!
Azta, de dögös!
És élőben még szebb volt!
Meg azzal a sötétzöld bársony szíves fülbivel és fehér blúzzal, hát állati jó volt az összhatás!
Nagyon jó jlett!
Köszönöm
Megérkezett az essence paletta, egyből ki is pròbáltam.Vélemény: ha ilyen minőségű palettákat fog gyàrtani az essence, akkor eladom a denonàkat . Mindenféle szemhéjbalapozò nélkül a mattok nagyon pigmentáltak, hihetetlen, a csillámosak is. A teljes fejem nem vàllalhatò. Még az alsò részre szerettem volna vmi sötétbarnásat dw indulnom kellett fiamért.
Én is kipróbáltam ma az új Essence palettát. Csak a barna és bronzos árnyalatokat használtam. Csak jókat tudok mondani, nagyon pigmentáltak, szuper kis paletta.
Gyönyörű! Én is ritkán használom a Subculture-t. De talán majd most ősszel…
@Alsace ez pedig a Jeffree, What The Fuck rúzs. Imádom, igazán nyárias. Kár, hogy csak idén kezdtem el ilyen élénk színeket használni, bár jobb későn, mint soha…
@BlackXentric @anon27689852 @umpalumpa @Kokapu
Nagyon köszönöm
Tegnap pont ősziesebb idő volt, így rögtön kaptam az alkalmon az őszies sminkhez Ma már tuti színesben nyomnám
Óóó miaf@sz de iszonyatosan szép a színe és milyen jól áll neked
Tavaly nekem is csak 1 pink rúzsom volt, ősszel kezdtem el hajhászni az élénkeket az idei nyárra, háát, én se tudtam annyit viselni őket mint vágytam volna rá, de nem baj, kihozzuk a maximumot az idei nyárból Szuper, hogy felfedezted a magenta/ciklámen rúzsok gyönyöreit Hordd őket bátran, nagyon vagányul áll
Azta de szép ez az essence én meg lebeszéltem magam mert ott van a Kék Herceg és abban aztán ott van a kék 50 árnylata