Mit használtál ma?

Ezzel sokáig én is így voltam. De tulajdonképpen annyi féle árnyalat van, hogy lehet egy pici pinkes beütés a barnába máris feldobná, és jól is állna.

1 Likes

Nagyon köszönöm :see_no_evil:
Elég gyakran lenne szükségem anyai kiporolásra, bár anyukám is rendszeresen fenyeget, mikor valami agymenésem van :grin:
És én is azt mondom, hogy hordjunk élénk rúzst. Feldobja az ember hangulatát :slight_smile:

2 Likes

Nagyon köszönöm :kissing_heart::heart:

1 Likes

Szép vagy! :star_struck: Éééés használj csak bátran élénk színű rúzst :point_up:, iszonyatosan jól áll! :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Jól tetted :blush:. Én is ki szoktam pingálni magam csak úgy itthonra, ha olyan kedvem van. :smiley:

1 Likes

Meseszép :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Hihetetlenül szép vagy :smiling_face_with_three_hearts:, szerintem hordd gyakrabban ezt a rúzst :smiling_face_with_three_hearts:. Annyira imádom a pónifrufrut, egészen 15 éves koromig az volt nekem :smiling_face_with_three_hearts:. Nagyon jól áll neked, a fotóid látta mindig hiányzik a frufrum :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép vagy, a hajad imádom és baromi jól áll a rúzs.:slight_smile:

1 Likes

Nagyon jól állnak ezek a színek.:slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm :slightly_smiling_face:

1 Likes

Annyira nagyon szép lett, csodálatosak a színek :blush:

1 Likes

@Melodee nagyon köszönöm, azt hiszem, most kerültek fel a listámra véglegesen az élénk rúzsok :slight_smile:
@Szandika sokáig oldal frufrum volt (11 éves korom óta), aztán tavaly gondoltam egyet, és ilyen lett. Valahogy jobban érzem így magam, felnőtt nő létemre nem tudnék nélküle élni :slight_smile:
@Amadea nagyon köszönöm :blush:

3 Likes

@Brunettee köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts:

Ma a Colourpop Making Mauves palettát használtam a szemsminkem elkészítéséhez:
Kép

Kép

14 Likes

Nagyon szép lett!

1 Likes

Ma a ND Sunrise paletta egyik világos aranyát használtam, a többi szín pedig a CP Bare Necessities palettából került ki (matt meleg barna, sötétebb, sárgább arany, matt krémszín)
Kép

Kép

11 Likes

Ma kicsit színesebbet alkottam. Belső szemzugba a Pat Mcgrath paletta zöldes színe ment, mozgó rész közepére a CP Telepathy, külső részre CP Double Entendre paletta egyik bronzos színe, és a mattokat is ebből a palettából használtam. Sajnos annyira sötét volt reggel hogy muszáj volt vakuznom.
Kép

Kép

13 Likes

Fú, de jól állnak ezek a színek. :slight_smile: nagyon szép lett a sminked :slight_smile:

1 Likes

Hűű nagyon jól állnak ezek a színek, ez az előző sminknek egy “vadulósabb” változata :heart_eyes:

1 Likes