Ezzel sokáig én is így voltam. De tulajdonképpen annyi féle árnyalat van, hogy lehet egy pici pinkes beütés a barnába máris feldobná, és jól is állna.
Nagyon köszönöm
Elég gyakran lenne szükségem anyai kiporolásra, bár anyukám is rendszeresen fenyeget, mikor valami agymenésem van
És én is azt mondom, hogy hordjunk élénk rúzst. Feldobja az ember hangulatát
Nagyon köszönöm
Szép vagy! Éééés használj csak bátran élénk színű rúzst , iszonyatosan jól áll!
Jól tetted . Én is ki szoktam pingálni magam csak úgy itthonra, ha olyan kedvem van.
Meseszép
Hihetetlenül szép vagy , szerintem hordd gyakrabban ezt a rúzst . Annyira imádom a pónifrufrut, egészen 15 éves koromig az volt nekem . Nagyon jól áll neked, a fotóid látta mindig hiányzik a frufrum
Nagyon szép vagy, a hajad imádom és baromi jól áll a rúzs.
Nagyon jól állnak ezek a színek.
Köszönöm
Köszönöm
Annyira nagyon szép lett, csodálatosak a színek
@Melodee nagyon köszönöm, azt hiszem, most kerültek fel a listámra véglegesen az élénk rúzsok
@Szandika sokáig oldal frufrum volt (11 éves korom óta), aztán tavaly gondoltam egyet, és ilyen lett. Valahogy jobban érzem így magam, felnőtt nő létemre nem tudnék nélküle élni
@Amadea nagyon köszönöm
Ma a Colourpop Making Mauves palettát használtam a szemsminkem elkészítéséhez:
Nagyon szép lett!
Ma a ND Sunrise paletta egyik világos aranyát használtam, a többi szín pedig a CP Bare Necessities palettából került ki (matt meleg barna, sötétebb, sárgább arany, matt krémszín)
Ma kicsit színesebbet alkottam. Belső szemzugba a Pat Mcgrath paletta zöldes színe ment, mozgó rész közepére a CP Telepathy, külső részre CP Double Entendre paletta egyik bronzos színe, és a mattokat is ebből a palettából használtam. Sajnos annyira sötét volt reggel hogy muszáj volt vakuznom.
Fú, de jól állnak ezek a színek. nagyon szép lett a sminked
Hűű nagyon jól állnak ezek a színek, ez az előző sminknek egy “vadulósabb” változata