Ó de kár, megnéztem volna a csobbanást is biztos csodaszép voltál akkor is
Akkor nemcsak én nem mostam le a hétvégén. Nekem is tök jól bírja, bár itt-ott picit már kijavítgattam. Majd vasárnap váltok más színre.
Az egy olyan ékes része a lakásnak, ahol teljesen mindegy, milyen szerelésben és sminkben vagy, mert úgyis csodás lesz a végeredmény.
Nagyon szép vagy, és csodás sminkek készültek.
Az első sor, jobb oldali kép nagyon teccccccik , de a többi is nagyon ütős!
Köszönöm
Igen, nekem is az az egyik kedvencem, bár a bal alsót is szerettem tegnap (meetingre kellett valami visszafogott), és a mai is tök jó, csak a kép nem adja vissza
Nekem nem pattogzott le igaz, kentem alá alaplakkot meg a tetejére fedőlakkot, azzal pont úgy néz ki mint amikor felraktam, csak a körömágynál látszik, hogy nő lefelé
Haha köszi Az a dolgozósarkom amúgy, itt zajlanak a kreatív cuccok, meg itt sminkelek a jó fényviszonyok miatt
Valahogy rajtam ijesztőek a zöldek nagyon .
Annyira irigyellek ezért a szemhéj felületért? Ha nekem rendesen nyitva van a szemem, akkor alig látszik belőle valami…
Nagyon szépeket alkottál!
Ááá, itt a titok. Én direkt nem kentem alá-fölé semmit. Kíváncsi voltam, meddig bírja csak úgy felkenve. Így sem teljesített rosszul, pedig azért bőven kapott…
Legyen még sok-sok kreatívkodás a dolgozósarkodban.
Egyébként gyönyörű sminkek , nekem az első, a harmadik hihetetlenül káprázatos felül :)). A többi is csodás. Bár ilyen szemhéjam lenne :). Gyönyörű vagy :).
A csillámok bírják a strapát
Megyek mindjárt ki is pingálom magam, csak úgy itthonra
@Kokapu, @Szandika köszönöm Pár éve még nem gondoltam volna, hogy ilyen jó adottságaim vannak egy szemsminkhez tényleg szerencsém van ezzel
Nagyon vagesz!
Jaj, az a rúzs milyen jól áll! Minden nap hordd!
Köszönöm
Imádom ezt a neon színt, olyan nyári
Tegnap a Pat palettát kombináltam az ABH Sultryval.
Ma kifejezetten szájhangsúlyos napot terveztem. Szinte soha nem hordok ennyire élénk színű rúzst. A szememre a Catrice Pro palettát használtam, mostanában sokat nyúlok érte. A mattok nagyon jók benne.
Még te panaszkodsz a kisugárzásra?
Hát mindjárt kiporollak! Ezt úgy anyukásan gondoltam…
Szépséges vagy, te csajszi! Nagyon jól áll az élénk rúzs!
Gyakrabban kéne élénk rúzst hordanunk, mert itt mindenkinek jól áll!
Nekem nem állnak jól sem a pink se a piros , csak a közepes barna és esetleg bordó.
Hűűű de jól áll ez a rúzs, bátran hordj ilyen színeket!!!
Gyönyörűszép vagy Te magad is, van kiállásod, egy meseszép Nő néz vissza ránk
Ma csak szemsminket csináltam. A Revolution Golden Bar paletta rózsaszín árnyalatait és a fényes fehér színt használtam.