Mit használtál ma?

Ó de kár, megnéztem volna a csobbanást is :mermaid: biztos csodaszép voltál akkor is :heart:

1 Likes

:smiley: Akkor nemcsak én nem mostam le a hétvégén. :crazy_face: Nekem is tök jól bírja, bár itt-ott picit már kijavítgattam. :shushing_face: Majd vasárnap váltok más színre. :blush:

Az egy olyan ékes része a lakásnak, ahol teljesen mindegy, milyen szerelésben és sminkben vagy, mert úgyis csodás lesz a végeredmény. :blush:

1 Likes

Nagyon szép vagy, és csodás sminkek készültek. :blush:

Az első sor, jobb oldali kép nagyon teccccccik :crazy_face::heart_eyes:, de a többi is nagyon ütős! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm :relaxed:
Igen, nekem is az az egyik kedvencem, bár a bal alsót is szerettem tegnap (meetingre kellett valami visszafogott), és a mai is tök jó, csak a kép nem adja vissza :frowning: :smiley:

1 Likes

Nekem nem pattogzott le igaz, kentem alá alaplakkot meg a tetejére fedőlakkot, azzal pont úgy néz ki mint amikor felraktam, csak a körömágynál látszik, hogy nő lefelé :open_mouth:

Haha köszi :heart: :relaxed: Az a dolgozósarkom amúgy, itt zajlanak a kreatív cuccok, meg itt sminkelek a jó fényviszonyok miatt :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Valahogy rajtam ijesztőek a zöldek nagyon :rofl::sweat_smile:.

Annyira irigyellek ezért a szemhéj felületért? Ha nekem rendesen nyitva van a szemem, akkor alig látszik belőle valami…

Nagyon szépeket alkottál!

1 Likes

Ááá, itt a titok. :shushing_face: Én direkt nem kentem alá-fölé semmit. Kíváncsi voltam, meddig bírja csak úgy felkenve. Így sem teljesített rosszul, pedig azért bőven kapott… :smiley:

Legyen még sok-sok kreatívkodás a dolgozósarkodban. :crazy_face:

1 Likes

Egyébként gyönyörű sminkek :smiling_face_with_three_hearts:, nekem az első, a harmadik hihetetlenül káprázatos felül :)). A többi is csodás. Bár ilyen szemhéjam lenne :). Gyönyörű vagy :).

1 Likes

A csillámok bírják a strapát :smiling_face_with_three_hearts:

Megyek mindjárt ki is pingálom magam, csak úgy itthonra :crazy_face:

1 Likes

@Kokapu, @Szandika köszönöm :blush: Pár éve még nem gondoltam volna, hogy ilyen jó adottságaim vannak egy szemsminkhez :smiley: tényleg szerencsém van ezzel :slight_smile:

3 Likes

Nagyon vagesz! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Jaj, az a rúzs milyen jól áll! :heart_eyes: Minden nap hordd!

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :blush:
Imádom ezt a neon színt, olyan nyári :sun_with_face:

1 Likes

Tegnap a Pat palettát kombináltam az ABH Sultryval.
Kép

Kép

11 Likes

Ma kifejezetten szájhangsúlyos napot terveztem. Szinte soha nem hordok ennyire élénk színű rúzst. A szememre a Catrice Pro palettát használtam, mostanában sokat nyúlok érte. A mattok nagyon jók benne. :slight_smile:
20200815_131527

21 Likes

Még te panaszkodsz a kisugárzásra?
Hát mindjárt kiporollak! Ezt úgy anyukásan gondoltam… :grinning:

Szépséges vagy, te csajszi! Nagyon jól áll az élénk rúzs!

Gyakrabban kéne élénk rúzst hordanunk, mert itt mindenkinek jól áll!

4 Likes

Nekem nem állnak jól sem a pink se a piros , csak a közepes barna és esetleg bordó.

1 Likes

Hűűű de jól áll ez a rúzs, bátran hordj ilyen színeket!!! :heart_eyes:
Gyönyörűszép vagy Te magad is, van kiállásod, egy meseszép Nő néz vissza ránk :smiling_face_with_three_hearts: :heart: :kissing_heart:

2 Likes

Ma csak szemsminket csináltam. A Revolution Golden Bar paletta rózsaszín árnyalatait és a fényes fehér színt használtam.IMG_20200815_142711

15 Likes