Mit használtál ma?

@Amadea, ó tényleg, köszi :).

Úristen de gyönyörű vagy,az a rúzs meg minden :star_struck:

1 Likes

Ma ismételten a Festival palettával sminkeltem, @Alsace , még nem tudtam gyakorolni a mélyítést :D.

Screenshot_20200813-154545~2

IMG_20200813_154427

13 Likes

Csodálatos sminket alkottál. Nem igazán használok élénk rúzsokat de ez nagyon tetszik! :heart_eyes:

1 Likes

Én ilyenkor picit szégyellem magam, aztán megirigykedem is. Atyaúristendejólnézelki! Így, egybe! :slight_smile: csodás a szemed, a rúzsodtól kész vagyok. Nem tudom, szabad-e ilyet írnom, de egyrészt csodaszép vagy, másrészt meg dögös :slight_smile:

1 Likes

Csodaszép mindkét paletta, egyikről sem tudok rosszat mondani:
Kép

Kép

Kép

19 Likes

Miért szégyelled magad?
Amúgy a sminkelős facebook csoportba, amiben vagyok (ott láttam meg a BPerfect palettákat), oda én sem osztottam még meg egy sminket sem, mert ott olyan csodákat alkotnak a lányok, hogy nem merem… :smiley: Meg el kell mondanom, hogy kb. 20 képből van egy, amin látszik minden viszonylag jól, és még nem is bandzsítok bele. :smiley:

2 Likes

Azért fiatalabb vagyok, mint te, és sehol se vagyok ehhez a kisugárzáshoz, ami a te képeidből árad :slightly_smiling_face:
Meg olyan jól használod a színeket, teljesen életre kelti az arcodat :slight_smile:

2 Likes

Majd gyakorolod, ha szeretnéd és van időd és kedved játszani :wink: :kissing_heart: Nagyon szép kékek vannak abban a palettában meg kell hagyni :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon szép sminket csináltál belőlük, ragyogó az a zöld a MPL palettából :heartpulse:

1 Likes

Ha ez vigasztal, 10 éve még a fasorban sem voltam. :smiley: Sem kisugárzásban, sem semmiben (nem is sminkeltem). Nekem tényleg jót tett a 4. X betöltése… :smiley:

4 Likes

Tegnapi smink
A Sleek lila highlightere került a szememre még. Tényleg jó szemhéjpúdernek is :slight_smile:
@Melodee ciklámen/magenta rúzs idő megint :smiley:
A rúzs most a Maybelline Ink Crayon 15-ös árnyalata

08_13_smink_1

15 Likes

Ennek a rúzsnak is nagyon ott van a színe!
És megint micsoda szuper fülbevaló!

1 Likes

Úúúú! :heart_eyes::star_struck: :flushed: Szeretem a ciklámen/magenta rúzs időt! :blush:

Gyönyörű vagy! :star_struck: A rúzs is szépséges.:heart_eyes: Annyira jól áll! :blush:

Látom, ma a zöld és a fekete szín dominál: zöld a fülbevalód és a falon a kép, fekete a ruci és a monitor. :crazy_face: :smiley: Figyelek ám! :blush: Ismét tökéletes szett. :ok_hand:
Na és a körmöd milyen? Megvan a harmónia? :crazy_face:

2 Likes

Igeen, szerintem is :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Azt se tudom néha melyik színhez nyúljak :sweat_smile:.

1 Likes

Gyönyörű vagy :)). Ezek a rúzsok valami káprázatosan szépek, és nagyon illenek hozzád :). Nekem is nagyon tetszik a fülbevalód :). Nem mellesleg a szemsminked is csodaszép, olyan kis elegáns :)).

1 Likes

@Kokapu @Szandika Nagyon köszönöm Nektek :kissing_closed_eyes: :heartpulse: :smiling_face_with_three_hearts:

@Melodee Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart: Képzeld még mindig ugyanaz a zöld holo lakk van rajtam, lerobbanthatatlan, tök jó minőségű ez a lakk! Jövő héten cserélek manit szerintem. A lakásban meg ez a legjobb szelfizóna :rofl:

2 Likes

Ez nem a “Mit használtál ma?”, hanem a “Mit használtál a héten?” :joy:
Megint elővettem a régi 1 paletta - 5 smink koncepciót és a héten csak a Makeup Obsession LA Dreams palettával sminkeltem. Nem az összes lett jó (vagy utca kompatibilis), de gondoltam kísérletezek kicsit. :slight_smile: A képen nem jön át túl jól, de a szélek el vannak satírozva rendesen, valahogy minél távolabb megyek a kamerával, annál élesebbnek tűnik a határvonal.
A mattokat imádom, a csillogósak nagy része is szuper, sajnos a rózsaszín csillogós elég gáz, szinte semmivel nem lehet felszedni a palettából, még ujjal sem :frowning:
LA Dreams week
LA Dreams week2

21 Likes

De gyönyörű vagy, ezek aztán a különleges sminkek jól állnak mind nagyon :heart_eyes: :heartpulse:

1 Likes

Köszönöm :relaxed: A zöldekhez még kicsit nyuszi vagyok, bár múlt vasárnapra az IKEA-ba csináltam egy sellőset ezzel a palettával, csak nem fényképeztem le :smiley:

3 Likes