@Amadea, ó tényleg, köszi :).
Úristen de gyönyörű vagy,az a rúzs meg minden
Ma ismételten a Festival palettával sminkeltem, @Alsace , még nem tudtam gyakorolni a mélyítést :D.
Csodálatos sminket alkottál. Nem igazán használok élénk rúzsokat de ez nagyon tetszik!
Én ilyenkor picit szégyellem magam, aztán megirigykedem is. Atyaúristendejólnézelki! Így, egybe! csodás a szemed, a rúzsodtól kész vagyok. Nem tudom, szabad-e ilyet írnom, de egyrészt csodaszép vagy, másrészt meg dögös
Csodaszép mindkét paletta, egyikről sem tudok rosszat mondani:
Miért szégyelled magad?
Amúgy a sminkelős facebook csoportba, amiben vagyok (ott láttam meg a BPerfect palettákat), oda én sem osztottam még meg egy sminket sem, mert ott olyan csodákat alkotnak a lányok, hogy nem merem… Meg el kell mondanom, hogy kb. 20 képből van egy, amin látszik minden viszonylag jól, és még nem is bandzsítok bele.
Azért fiatalabb vagyok, mint te, és sehol se vagyok ehhez a kisugárzáshoz, ami a te képeidből árad
Meg olyan jól használod a színeket, teljesen életre kelti az arcodat
Majd gyakorolod, ha szeretnéd és van időd és kedved játszani Nagyon szép kékek vannak abban a palettában meg kell hagyni
Nagyon szép sminket csináltál belőlük, ragyogó az a zöld a MPL palettából
Ha ez vigasztal, 10 éve még a fasorban sem voltam. Sem kisugárzásban, sem semmiben (nem is sminkeltem). Nekem tényleg jót tett a 4. X betöltése…
Tegnapi smink
A Sleek lila highlightere került a szememre még. Tényleg jó szemhéjpúdernek is
@Melodee ciklámen/magenta rúzs idő megint
A rúzs most a Maybelline Ink Crayon 15-ös árnyalata
Ennek a rúzsnak is nagyon ott van a színe!
És megint micsoda szuper fülbevaló!
Úúúú! Szeretem a ciklámen/magenta rúzs időt!
Gyönyörű vagy! A rúzs is szépséges. Annyira jól áll!
Látom, ma a zöld és a fekete szín dominál: zöld a fülbevalód és a falon a kép, fekete a ruci és a monitor. Figyelek ám! Ismét tökéletes szett.
Na és a körmöd milyen? Megvan a harmónia?
Igeen, szerintem is . Azt se tudom néha melyik színhez nyúljak .
Gyönyörű vagy :)). Ezek a rúzsok valami káprázatosan szépek, és nagyon illenek hozzád :). Nekem is nagyon tetszik a fülbevalód :). Nem mellesleg a szemsminked is csodaszép, olyan kis elegáns :)).
@Kokapu @Szandika Nagyon köszönöm Nektek
@Melodee Köszönöm Képzeld még mindig ugyanaz a zöld holo lakk van rajtam, lerobbanthatatlan, tök jó minőségű ez a lakk! Jövő héten cserélek manit szerintem. A lakásban meg ez a legjobb szelfizóna
Ez nem a “Mit használtál ma?”, hanem a “Mit használtál a héten?”
Megint elővettem a régi 1 paletta - 5 smink koncepciót és a héten csak a Makeup Obsession LA Dreams palettával sminkeltem. Nem az összes lett jó (vagy utca kompatibilis), de gondoltam kísérletezek kicsit. A képen nem jön át túl jól, de a szélek el vannak satírozva rendesen, valahogy minél távolabb megyek a kamerával, annál élesebbnek tűnik a határvonal.
A mattokat imádom, a csillogósak nagy része is szuper, sajnos a rózsaszín csillogós elég gáz, szinte semmivel nem lehet felszedni a palettából, még ujjal sem
De gyönyörű vagy, ezek aztán a különleges sminkek jól állnak mind nagyon
Köszönöm A zöldekhez még kicsit nyuszi vagyok, bár múlt vasárnapra az IKEA-ba csináltam egy sellőset ezzel a palettával, csak nem fényképeztem le