Mit használtál ma?

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

Mai szemsmink CT Darling palettával kreálódott:
Kép

Kép

19 Likes

Itt is az egész smink nagyon szép és a rúzs :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon üde lett, csak úgy ragyogsz! És milyen szép a bőröd!

1 Likes

Köszönöm Lányok! Pedig a bőrömmel tini korom óta hadilábon állok. Sajnos elég aknés volt 13-15 éves koromban, és bizony a hegek megmaradtak. A pórusaim most is látványosak és hajlamos vagyok a mitesszerekre is. Ja, és egy óriási pattanás is jött a halántékomra, hogy teljes legyen az összhang :sweat_smile:

2 Likes

Hát, én se pórusokat, se hegeket nem látok.:slight_smile:

2 Likes

Köszönöm! Ez a Maybelline rúzsceruza 15-ös árnyalatban. Nagyon szeretem a színét, viszonylag tartós is és nagyon kényelmes viselni.

Kép

5 Likes

Megint nagyon baró a rúzs, szép vagy! :blush:

1 Likes

Nekem is az jutott eszembe, hogy olyan üde lett az összhatás! :blush: Jól áll a rúzs színe is, meg a szemsminked is csodaszép :relaxed:

2 Likes

Nagyon szép vagy, üde és friss, illenek hozzád ezek a színek, szerintem is gyönyörű a bőröd :heart: :kissing_heart:

1 Likes

Ha még nem mondtam volna: vegyetek BPerfect palettát. :grinning:
Ez most a Clientele. Egyszerűen imádom…

Még nem öltöztem át, otthoni pólóban vagyok…

IMG_20200813_124407

27 Likes

Úúúú de gyönyörű vagy (otthoni pólóban is :heart: ) Az a rúzs te jó ég csodaszépséges! Milyen márka? :slight_smile:

1 Likes

Köszi!
Melt Bellastona folyékony. Az akcióban vettem 12 dollárért.

3 Likes

Elképesztően gyönyörű, jó vásár volt! :heart_eyes:

1 Likes

Gondoltam, hogy neked tetszeni fog! :grinning:

:joy: nem dehogy mondtad,…akkor sem veszek! De rajtad ragyognak a színek ! Fantasztikus :heart_eyes:

1 Likes

Amúgy a mozgó részen ez a szín gyönyörű, mert nem egyszerűen rose goldos, hanem nagyon apró színes csillámok vannak benne…

2 Likes

Úristen, gyönyörű vagy, a smink, a bőröd, a hajad, a rúzs, áhh, csodás!
Komolyan mondom nem nézel ki 20-nál többnek, de tényleg! :heart_eyes:

2 Likes

Csodás az összhatás és szemsminked és a rúzsod valami lélegzetelállító :). Ez a Carnival paletta, amit használtál? Múltkor volt fent facebookon egy, kicsit fájt a szívem érte, hogy nem vettem meg.

1 Likes

Ez a Clientele, leírta.

2 Likes