Köszönöm
Mai szemsmink CT Darling palettával kreálódott:
Itt is az egész smink nagyon szép és a rúzs
Nagyon üde lett, csak úgy ragyogsz! És milyen szép a bőröd!
Köszönöm Lányok! Pedig a bőrömmel tini korom óta hadilábon állok. Sajnos elég aknés volt 13-15 éves koromban, és bizony a hegek megmaradtak. A pórusaim most is látványosak és hajlamos vagyok a mitesszerekre is. Ja, és egy óriási pattanás is jött a halántékomra, hogy teljes legyen az összhang
Hát, én se pórusokat, se hegeket nem látok.
Köszönöm! Ez a Maybelline rúzsceruza 15-ös árnyalatban. Nagyon szeretem a színét, viszonylag tartós is és nagyon kényelmes viselni.
Megint nagyon baró a rúzs, szép vagy!
Nekem is az jutott eszembe, hogy olyan üde lett az összhatás! Jól áll a rúzs színe is, meg a szemsminked is csodaszép
Nagyon szép vagy, üde és friss, illenek hozzád ezek a színek, szerintem is gyönyörű a bőröd
Ha még nem mondtam volna: vegyetek BPerfect palettát.
Ez most a Clientele. Egyszerűen imádom…
Még nem öltöztem át, otthoni pólóban vagyok…
Úúúú de gyönyörű vagy (otthoni pólóban is ) Az a rúzs te jó ég csodaszépséges! Milyen márka?
Köszi!
Melt Bellastona folyékony. Az akcióban vettem 12 dollárért.
Elképesztően gyönyörű, jó vásár volt!
Gondoltam, hogy neked tetszeni fog!
nem dehogy mondtad,…akkor sem veszek! De rajtad ragyognak a színek ! Fantasztikus
Amúgy a mozgó részen ez a szín gyönyörű, mert nem egyszerűen rose goldos, hanem nagyon apró színes csillámok vannak benne…
Úristen, gyönyörű vagy, a smink, a bőröd, a hajad, a rúzs, áhh, csodás!
Komolyan mondom nem nézel ki 20-nál többnek, de tényleg!
Csodás az összhatás és szemsminked és a rúzsod valami lélegzetelállító :). Ez a Carnival paletta, amit használtál? Múltkor volt fent facebookon egy, kicsit fájt a szívem érte, hogy nem vettem meg.
Ez a Clientele, leírta.