Mit használtál ma?

Nagyon jòl áll szép a szìne, nekem a tilbury pillow talk jut ròla az eszembe :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

Mai nyaralós smink a Huda Nude Light palettával készült:

Kép

Kép

14 Likes

Azon a videón felbuzdulva én is kipróbáltam az Annabelle Minerals ásványi alapozót, de nekem transzparent púderként nem vált be. A KAP-os hogy működik?

Mai smink és egyben Lisa Rainbow Spill rúzsának első megsétáltatása :slight_smile: Élőben sokkal élénkebb, imádtam viselni, még hazaérve se mostam le :smiling_face_with_three_hearts:

A mini CT spirál tragikusan pandamacisította a sminkem így délutánra, reggel kentem fel :sob: Pedig már kacérkodtam a gondolattal, hogy beszerzem a teljes méretet…

@Melodee az ígért tag, ha pink rúzst használok :face_with_hand_over_mouth:

08_11_smink_1_LI

16 Likes

@Alsace Álomszép rúzs, nagyon jól áll, viseld sokszor :). Nekem is kell ilyen :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:
Számomra Lisa rúzsai az etalonok imádom őket :sparkling_heart:

1 Likes

Atyagatyaaa, micsoda szín! :heart_eyes::heart_eyes: Nagyon jól áll! :heart_eyes::star_struck::star_struck: Gyönyörű vagy! :heart_eyes::two_hearts:

1 Likes

Brutál jól áll neked ez a szín :star_struck: és mondani se kell, de nagyon szép vagy :blush:

1 Likes

Fúú, de jól áll! :heart_eyes:

1 Likes

Ma is csak egy sietős, végtelenül egyszerű szemsminket dobtam össze kb 2 perc alatt. A mini bronzerrel satíroztam árnyékot a mélyítőbe, mozgó részre az ND paletta egyik semleges fényes színe ment, alsó pillatőbe meg az egyik sötét.
A Bourjois Velvet The Lipstick lemaradt a képről: 02-es Flaming Rose árnyalat
Kép

Kép

Kép

12 Likes

@Melodee @Brunettee @umpalumpa Nagyon köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :relaxed: :kissing_heart: :heartpulse:

3 Likes

Közben láttam az árát is :crazy_face:.

1 Likes

Ne is mondd :see_no_evil:

1 Likes

Jah, és újfent szemfüles vagyok ám. :crazy_face:
Ugyanis a fülbevalód ismét kitűnő választás volt: nemcsak a rúzshoz, hanem a háttérben lévő kék képhez is tökéletesen passzol. :wink: :ok_hand:

2 Likes

Köszönöm :kissing_closed_eyes: :heartpulse:
Amúgy a ruhám is ilyen színblokkokból állt pont ebben a sorrendben, emiatt voltam képes tavaly megvenni ezt a fülit egy vagyonért a Bizsu Briginél :see_no_evil: :money_with_wings: És mert olyan jó retrós :smiley:

1 Likes

És mert így lesz teljes harmóniában az összkép! :wink:
Abszolút megértelek, én is szoktam ilyen elvetemült dolgokat művelni. :crazy_face: :blush:

1 Likes

Így igaz, mindent az összképért :blush:
Sejtettem, hogy te is vagy ilyen elvetemült :smiley: :rofl: :kissing_heart:

1 Likes

Csatlakozom, én is szeretem, ha passzolnak a dolgaim. :grinning:
Kell az összhatáshoz…

2 Likes

Szééép vagy :kissing_heart: ez a szín nagyon szuper !! Jól áll :heart_eyes:

1 Likes