Ne már, komolyaaaan? Az ember nem ezt várná, ha már kiadott érte annyi pénzt.
Hmmm,jobban belegondolva ez nem is rossz ok arra, hogy parkolópályára állítsam.
Melyik árnyalat volt meg?
Ne már, komolyaaaan? Az ember nem ezt várná, ha már kiadott érte annyi pénzt.
Hmmm,jobban belegondolva ez nem is rossz ok arra, hogy parkolópályára állítsam.
Melyik árnyalat volt meg?
Huj, most nyaralunk, de ha otthon vagyok megirom. Biztos nem bordo es piros🙃
Nyugi, nekem sincsenek sminkőrült barátnőim, csak megértik, meg támogatják Pl ha tudnak segítenek Lisa rúzsokat meg egyéb külföldi huncutságokat hozni (most a vírus miatt barátnő megvonásom is van )
Majd mesélj a szett sorsáról is, kíváncsi vagyok rá Juj meg is vetted a rúzsokat, na most én érzem az ajánlás okozta szorongást, remélem beválik és tetszik majd Feltétlen mesélj a tapasztalataidról majd Képzeld, a sminkemet a kritikus férfiszem (párom) is megdicsérte, nem mondta, hogy hullaszínű a szám, szerintem ez nekem volt valami buta berögződésem
Ezek a KAP rúzsok olyan szépségesek, most látom Lencseee véleményét róluk kár érte, hogy nem jó a minősége és hamar megromlik
Téged legalább támogatnak.
Lassan, de biztosan elhasználom a Catrice szemöldök szettjét, amit már 625 éve nyúzok, utána jön a pupák. Ha nem válik be, ott pihen az újabb Catrice, ugyanez a változat. Szintén elég lesz 800 évig.
De meg ááám! Ráadásul több rúzzsal távoztam mint amennyivel terveztem. Bedobtam a kosárba még 1 színt, és így ingyen jön a csomag. Ha szállítási költséget is fizettem volna, akkor 525 Ft-tal lett volna olcsóbb az egész. Így jobban megérte, legalábbis nagyon remélem. Előreláthatólag csütörtökön, de legkésőbb péntek körül már megérkezik, úgyhogy ebből ismét #postanappéntek lesz.
Megdicsérte a sminked? Jaj, de jó! Látod, csak te voltál zizi. Milyen tévképzeteid vannak még? Ledöntöm az összeset!
Ugye milyen szépek? Bár így most már nem annyira sajnálom, hogy nem tudtam megvenni.
Melyik árnyalat a Bourjois rúzs? Lehet írtad csak nem találom
Szerdán megyek dm-be, lehet belepakolom a kosárba, úgyis van 3600 pontom amit be kéne váltani Bár valamiért spúr vagyok a pontokkal mostanában, gyűjtögetem őket, mint Misi Mókus a makkot Néztem most a 17-esről és 18-asról swatchokat és olyan jól néznek ki ahh, nem tudom mi legyen, van itthon tízezer rúzsom, ami parlagon hever
18as, swatchos topikban írtam róla nem is olyan rég.
Igen 18-as, elfelejtettem ide leírni
No ezért tuti megéri DM kártyát tartani Nekem is van, de nem működött amikor használni akartam, majd ránézek a neten, mennyi van rajta, hátha kijön még egy B rúzs belőle. Nagyon elégedett vagyok a márkával bevallom
Ezért van ez a fórum, ahol támogatjuk egymást mindenben és megértjük a sminkőrületet
Teljesen jól cselekedtél, reménykedem, hogy megérte ennyit bezsebelned Várom a postapénteket
Nem is tudom, most a hetekben minden ledőlt, a Subculture paletta is körözött felettem, féltem tőle, de most már imádom Na pont ez lett a mályva rúzsom sorsa is
Jujj, azaz Encore
Nekem vannak KAP rúzsaim, mindegyiket KM piactéren vettem: Julia, Melrose, Encore és Pink Truffle. Szerintem jó kis termékek de azért nem annyira érik meg az árukat, ugyanis hamar elkezdenek avas szagot árasztani.
Így igaz. Itt nem azt kapom, hogy " hát minek kellett még ez is?! ", vagy hogy " annnnnnyi van már belőle! ".
Én is nagyon remélem, hogy nem volt pénzkidobás. Pénteken meglátjuk!
Na, akkor úgy látszik, eddig tévhitekben éltél. Ideje volt ezeket felülírni…
Juj bizony!
Te vagy a második, aki szintén az avasságot említi meg. Sajnálom, hogy ennyire rossz minőségűek és hamar megromlanak. Olyan szépek pedig…
Nagyon szép színek vannak a birtokodban, a színskálából nekem is ezek tetszenek, gyakorlatilag ugyanebben a sorrendben, amit Te is irtál.
Pedig a formula is nagyon jó, krémes, hidratáló, viszonylag tartós is.
4 napos mini nyaraláson vagyunk a Balatonon. Nem hoztam túl sok sminket:
Bioderma színezett fényvédő
Nyx alapozó
Essence púder
Hourglass mini bronzosító
L’oreal dinnyés pirosító
ABH Dipbrow Pomade
Huda Nude Light kis paletta
Viseart Cashmeere mini paletta (Az alapszínek miatt)
1-2 CP Super Shock Shadow
L’oreal spirál
és 1-2 rúzs amiből semmit nem használtam
Ma a CP SSS Weenie nevű árnyalatàt satíroztam el a teljes szemhéjamon.
A nyaralásra szemhéjpúdert nem vittem, mert tudtam, hogy úgyse fogom használni. De sikerült mindennap 30 faktoros primert, 38 faktoros BB-t, korrektort, fényvédős púdert felkenni és a szemöldököm is megcsináltam. Szemre csak elsatíroztam egy kicsit az alsó pillatőben a Zoeva Taupe szemceruzájából.
Én minden nap teszek még a strandra is. Estére meg felturbózom kicsit
Nem ázik le a víztől?
Nem megyek víz alá. Max derékig érő vízbe a 4 éves kisfiammal.
Én aludni se mentem úgy, hogy megrajzoltam a szemöldököm, mert mi van, ha a hófehér párnahuzaton köt ki a fele.