Mit használtál ma?

Ne már, komolyaaaan? :flushed::flushed: Az ember nem ezt várná, ha már kiadott érte annyi pénzt. :pleading_face:
Hmmm,jobban belegondolva ez nem is rossz ok arra, hogy parkolópályára állítsam. :wink: :smiley::smiley:

Melyik árnyalat volt meg?

Huj, most nyaralunk, de ha otthon vagyok megirom. Biztos nem bordo es piros🙃

1 Likes

Nyugi, nekem sincsenek sminkőrült barátnőim, csak megértik, meg támogatják :sparkling_heart: Pl ha tudnak segítenek Lisa rúzsokat meg egyéb külföldi huncutságokat hozni (most a vírus miatt barátnő megvonásom is van :sob: )

Majd mesélj a szett sorsáról is, kíváncsi vagyok rá :star_struck: Juj meg is vetted a rúzsokat, na most én érzem az ajánlás okozta szorongást, remélem beválik és tetszik majd :blush: :heart: Feltétlen mesélj a tapasztalataidról majd :slight_smile: Képzeld, a sminkemet a kritikus férfiszem (párom) is megdicsérte, nem mondta, hogy hullaszínű a szám, szerintem ez nekem volt valami buta berögződésem :sweat_smile:

Ezek a KAP rúzsok olyan szépségesek, most látom Lencseee véleményét róluk kár érte, hogy nem jó a minősége és hamar megromlik :disappointed_relieved:

2 Likes

Téged legalább támogatnak. :sob::sob::crazy_face:

Lassan, de biztosan elhasználom a Catrice szemöldök szettjét, amit már 625 éve nyúzok, utána jön a pupák. :smiley: Ha nem válik be, ott pihen az újabb Catrice, ugyanez a változat. :sunglasses: Szintén elég lesz 800 évig. :smiley:

De meg ááám! :money_with_wings: Ráadásul több rúzzsal távoztam mint amennyivel terveztem. :pleading_face: Bedobtam a kosárba még 1 színt, és így ingyen jön a csomag. Ha szállítási költséget is fizettem volna, akkor 525 Ft-tal lett volna olcsóbb az egész. Így jobban megérte, legalábbis nagyon remélem. :smiley: Előreláthatólag csütörtökön, de legkésőbb péntek körül már megérkezik, úgyhogy ebből ismét #postanappéntek lesz. :smiley:

Megdicsérte a sminked? :blush: Jaj, de jó! :relieved: Látod, csak te voltál zizi. :crazy_face: Milyen tévképzeteid vannak még? Ledöntöm az összeset! :muscle: :wink:

Ugye milyen szépek? :lipstick: :relieved: Bár így most már nem annyira sajnálom, hogy nem tudtam megvenni.

1 Likes

Melyik árnyalat a Bourjois rúzs? Lehet írtad csak nem találom :sleepy:
Szerdán megyek dm-be, lehet belepakolom a kosárba, úgyis van 3600 pontom amit be kéne váltani :smiley: Bár valamiért spúr vagyok a pontokkal mostanában, gyűjtögetem őket, mint Misi Mókus a makkot :smiley: Néztem most a 17-esről és 18-asról swatchokat és olyan jól néznek ki :star_struck: ahh, nem tudom mi legyen, van itthon tízezer rúzsom, ami parlagon hever :frowning:

3 Likes

18as, swatchos topikban írtam róla nem is olyan rég. :wink:

2 Likes

Igen 18-as, elfelejtettem ide leírni :see_no_evil:
No ezért tuti megéri DM kártyát tartani :smiley: Nekem is van, de nem működött amikor használni akartam, majd ránézek a neten, mennyi van rajta, hátha kijön még egy B rúzs belőle. Nagyon elégedett vagyok a márkával bevallom :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ezért van ez a fórum, ahol támogatjuk egymást mindenben és megértjük a sminkőrületet :smiling_face_with_three_hearts: :blush: :sparkling_heart:

Teljesen jól cselekedtél, reménykedem, hogy megérte ennyit bezsebelned :face_with_hand_over_mouth: :relaxed: Várom a postapénteket :star_struck:

Nem is tudom, most a hetekben minden ledőlt, a Subculture paletta is körözött felettem, féltem tőle, de most már imádom :star_struck: Na pont ez lett a mályva rúzsom sorsa is :smiley:

3 Likes

Jujj, azaz Encore :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Likes

Nekem vannak KAP rúzsaim, mindegyiket KM piactéren vettem: Julia, Melrose, Encore és Pink Truffle. Szerintem jó kis termékek de azért nem annyira érik meg az árukat, ugyanis hamar elkezdenek avas szagot árasztani.

5 Likes

Így igaz. :blush: Itt nem azt kapom, hogy " hát minek kellett még ez is?! ", vagy hogy " annnnnnyi van már belőle! ". :blush:

Én is nagyon remélem, hogy nem volt pénzkidobás. Pénteken meglátjuk! :crazy_face:

Na, akkor úgy látszik, eddig tévhitekben éltél. :flushed: Ideje volt ezeket felülírni… :crazy_face::blush:

1 Likes

Juj bizony! :crazy_face:

1 Likes

Te vagy a második, aki szintén az avasságot említi meg. Sajnálom, hogy ennyire rossz minőségűek és hamar megromlanak. Olyan szépek pedig… :disappointed:
Nagyon szép színek vannak a birtokodban, a színskálából nekem is ezek tetszenek, gyakorlatilag ugyanebben a sorrendben, amit Te is irtál. :smiley:

3 Likes

Pedig a formula is nagyon jó, krémes, hidratáló, viszonylag tartós is.

1 Likes

4 napos mini nyaraláson vagyunk a Balatonon. Nem hoztam túl sok sminket:
Bioderma színezett fényvédő
Nyx alapozó
Essence púder
Hourglass mini bronzosító
L’oreal dinnyés pirosító
ABH Dipbrow Pomade
Huda Nude Light kis paletta
Viseart Cashmeere mini paletta (Az alapszínek miatt)
1-2 CP Super Shock Shadow
L’oreal spirál
és 1-2 rúzs amiből semmit nem használtam

Ma a CP SSS Weenie nevű árnyalatàt satíroztam el a teljes szemhéjamon.

Kép

Kép

13 Likes

A nyaralásra szemhéjpúdert nem vittem, mert tudtam, hogy úgyse fogom használni.:smiley: De sikerült mindennap 30 faktoros primert, 38 faktoros BB-t, korrektort, fényvédős púdert felkenni és a szemöldököm is megcsináltam. Szemre csak elsatíroztam egy kicsit az alsó pillatőben a Zoeva Taupe szemceruzájából.

5 Likes

Én minden nap teszek még a strandra is. Estére meg felturbózom kicsit :sweat_smile::art:

2 Likes

Nem ázik le a víztől?

Nem megyek víz alá. Max derékig érő vízbe a 4 éves kisfiammal.

1 Likes

Én aludni se mentem úgy, hogy megrajzoltam a szemöldököm, mert mi van, ha a hófehér párnahuzaton köt ki a fele.:sweat_smile:

2 Likes