Mit használtál ma?

:smiley:
Egyáltalán nincs hullaszíne, tök jól áll! :heart: Nyilván szokatlan, mert ez az első ilyen rúzsod. :blush: Remélem, szeretni fogod! :kissing_heart:

Ennek egyáltalán nincs hullaszíne :grinning:

Huh, köszönöm szépen a véleményt @umpalumpa @Melodee @Puszedli83 annyira bepánikoltam, hogy vettem egy vagyonért egy rúzst ami nem áll jól :see_no_evil: Élőben picit hidegebb árnyalatú mint a fotón, de gondolom nem egy leheletnyi különbség a perdöntő. Tényleg szokatlan első ilyen rúzsnak de biztos megszeretem majd :relaxed:

3 Likes

Huda Nude Light palettával készült szemsmink:
Kép

Kép

16 Likes

De jól áll, nagyon szép vagy :star_struck:

Csudiszép nyári rúzsod van :heart:

1 Likes

Semmi okod a pánikra, de tényleg! :two_hearts:

Engem is elkap néha a fura érzés, ha eltérek a megszokott színtől, de olyankor nekem is mondják, hogy totál felesleges a parázás! :blush:

Szóval fő a változatosság! Azért van a sok kence, hogy használjuk azokat. Csak bátran! :two_hearts:

• ha nem szereted meg, szólj. - :wink:
2 Likes

Amúgy én a szemüvegeknél játszom el ugyanezt :smiley: Nagy műgonddal választom ki az újat, miután elkészült 2 hónapig utálom :smiley: Aztán megszokom és rájövök, jó választás volt :smiley: Igazi komfortzóna elhagyás volt ez az árnyalat, holnap csinálok egy hideg árnyalatú sminket, ahhoz lehet jobban menne amúgy is :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

ahh, ez a rúzs, én is néztem már magamnak, de elrettentett az ár :smiley: meg hát bevallom, van is hasonló már rengeteg :smiley: nagyon jól áll neked, hidd el :star_struck:

2 Likes

Nem csodálom, azért elég drágán mérik :sob: Pedig csak úgy siklott az ajkaimon, minimálisan szárított és szépen kopott az itthoni ebédnél.

Köszönöm a biztatást, hogy akkor nem volt pénzkidobás az új árnyalat :heart: Ilyen rúzsom tényleg nincs, ami nagy szó :smiley:

2 Likes

Nagyon szép vagy! A szemsmink tök jól harmonizál a rúzsoddal! :grin:

1 Likes

Csináltam egy gyors hideg szemsminket és így próbáltam ki a mályvás rúzst, most már helyreállt a lelkibéke, szerintem ezzel a szemsminkkel szépen harmonizál. Köszönöm a tegnapi biztatást is, tényleg csak szokatlan volt még ez a szín.
@Melodee nem bánom az elcsábítást már :stuck_out_tongue_winking_eye: :kissing_heart: (valami akció keretén belül vennék még ilyen rúzst :blush: )

08_08_smink_1

13 Likes

Valóban szépen mutatnak együtt a színek! :blush:

Örülök, hogy helyreállt a lelki egyensúly, most nagy kő esett le a szívemről. :sweat_smile: Jeehhh, az első csábításom sikerrel zárult. :hugs::blush: :trophy:

Ha látok majd akciót, szólok. :wink: :two_hearts: Jaj, lemaradt: végre kibontott haj, jó így is látni! :two_hearts:

1 Likes

Szuper ajánlás volt, csak én szégyelltem magam, amiért ennyit kiadtam egy rúzsra :see_no_evil: A meleg szemsminkhez meg hülyeség is volt felkennem :see_no_evil: Egyébként mindig probléma volt, milyen rúzst használhatok ehhez a palettához, (felső sor) de az ajánlásoddal már ez nem gond :smiling_face_with_three_hearts:

Mi lett a csillámos Pupa rúzzsal nálad? :smiley:

Köszi a hajas bókot :heart: Ma megmostam :crazy_face: Olyankor szeretem leengedni :smiley: Nyáron kicsit meleg :upside_down_face:

1 Likes

Vigasztaljon a tudat, hogy vannak ennél drágább rúzsok is. :smiley::smiley: Magyar viszonylatban egyből a KAP rúzs jut eszembe, az ennek a duplája, közel 8ropi. :smiley:
Ilyenkor azért örülök, hogy sosincs készleten náluk az általam kiszemelt árnyalat. :smiley:

De jó, örülök, hogy segíthettem! :wink::two_hearts: Csak megérte elcsábulnod… :blush:

Hogy mi lett? Az lett kérlek szépen, hogy telepakoltam a weboldalon a kosarat, már csak a jóváhagyás hiányzik… :smiley::smiley::smiley: Igazából picit hadilábon állok a Pupával, anno rendeltem tőlük dolgokat, és nem igazán váltak be… Jó, a rúzs árnyalatokat benéztem :face_with_monocle:, azóta sorakoznak a polcon. :smiley: De kipróbáltam az alapozójukat, szemöldökcekát, meg még valamit (ami nem jut most eszembe), és hát nem váltak be. Picit ez az, ami visszatart a rendeléstől. :see_no_evil:

Ooo, ne is mondd…átérzem a helyzetet, hosszú loboncom van. :smiley: Hajmosás után szeretem én is kiengedni, olyankor tök jó érzés. :smiley:

3 Likes

A Pupa rúzsok szerintem jók, főleg akciósan.:slight_smile: Meg a géles állagú szemceruzáikat szeretem.

1 Likes

Jól áll a rúzs, ezzel a szemsminkkel pláne.:slight_smile:

1 Likes

Hát, barátnőmtől már kértem egy csodás Lisa Eldridge rúzst na hát az kész vagyon, de annnnnyira szeretem a rúzsait :see_no_evil: Egyébként picit hasonlít a Boujois a textúrájában, hasonlóan szárít mint a Velvet Muse. Ő a kakukktojás a Lisa rúzsaim között, a többi alig szárít. Megérte elcsábulnom, tényleg hiánypótló ez a szín :sparkling_heart: Csak picit próbálnám magam low buy-ra ösztökélni :see_no_evil:

Melyik az a KAP rúzs amire fáj a fogad? :smiley:

Sajnálom, hogy nem jött be a Pupa, hű, most én érzem az ajánlás felelőssét magamon :pleading_face: Nekem Pupa primerem van, az nagyon szuper, meg ez a 3 folyékony rúzs mind beváltak :slight_smile:

3 Likes

Nagyon köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart:

1 Likes

KAP rúzs sajnos nekem hamar megromlott…ne sajnald. Mindemellett minden tiszteletem Gabié, de ez nem jott be, igy en ilyet meg egyszer nem veszek toluk.

1 Likes

@Amadea Most akciós a “wow lipstick” kiadásuk, csak mondom. :wink::sweat_smile: Megvan szintén érintetlen állapotban (vagyis most másztam bele, hogy egyáltalán még jó-e) a szemöldök szett is tőlük, egyik fele krémes, másik por állagú. Ez első blikkre nem tűnik rossznak, hamarosan bevetem. Max. repül egyet. :wastebasket: :smiley:

@Alsace
Igazán szerencsés vagy, hogy a környezetedben vannak, akik egyáltalán tudják mi fán terem a rúzs. Meg úgy általában a smink. :smiley: Az én környezetemben senki sincs, aki sminkelné magát, családban szintén senki. Tiszta kakukktojás vagyok. :pleading_face:
Lisától nincs rúzsom, csodás színei vannak, jhajj… :relieved:

KAP matt rúzs Julia árnyalat, a képen balról az első:
IMG_20200808_135845

Pupával picit hadilábon állok, az tény. :relieved: Most vagy jóra fordul velük a viszonyom, vagy könnymentes búcsút intünk egymásnak örökre. :sneezing_face:
(Igen, leadtam a rendelést. :money_with_wings::money_with_wings::money_with_wings: )

Lowbuyt ne is említsd, azt hiszem eljött az ideje… :crazy_face:

7 Likes