Egyáltalán nincs hullaszíne, tök jól áll! Nyilván szokatlan, mert ez az első ilyen rúzsod. Remélem, szeretni fogod!
Ennek egyáltalán nincs hullaszíne
Huh, köszönöm szépen a véleményt @umpalumpa @Melodee @Puszedli83 annyira bepánikoltam, hogy vettem egy vagyonért egy rúzst ami nem áll jól Élőben picit hidegebb árnyalatú mint a fotón, de gondolom nem egy leheletnyi különbség a perdöntő. Tényleg szokatlan első ilyen rúzsnak de biztos megszeretem majd
Huda Nude Light palettával készült szemsmink:
De jól áll, nagyon szép vagy
Csudiszép nyári rúzsod van
Semmi okod a pánikra, de tényleg!
Engem is elkap néha a fura érzés, ha eltérek a megszokott színtől, de olyankor nekem is mondják, hogy totál felesleges a parázás!
Szóval fő a változatosság! Azért van a sok kence, hogy használjuk azokat. Csak bátran!
- ha nem szereted meg, szólj. -
Amúgy én a szemüvegeknél játszom el ugyanezt Nagy műgonddal választom ki az újat, miután elkészült 2 hónapig utálom Aztán megszokom és rájövök, jó választás volt Igazi komfortzóna elhagyás volt ez az árnyalat, holnap csinálok egy hideg árnyalatú sminket, ahhoz lehet jobban menne amúgy is
ahh, ez a rúzs, én is néztem már magamnak, de elrettentett az ár meg hát bevallom, van is hasonló már rengeteg nagyon jól áll neked, hidd el
Nem csodálom, azért elég drágán mérik Pedig csak úgy siklott az ajkaimon, minimálisan szárított és szépen kopott az itthoni ebédnél.
Köszönöm a biztatást, hogy akkor nem volt pénzkidobás az új árnyalat Ilyen rúzsom tényleg nincs, ami nagy szó
Nagyon szép vagy! A szemsmink tök jól harmonizál a rúzsoddal!
Csináltam egy gyors hideg szemsminket és így próbáltam ki a mályvás rúzst, most már helyreállt a lelkibéke, szerintem ezzel a szemsminkkel szépen harmonizál. Köszönöm a tegnapi biztatást is, tényleg csak szokatlan volt még ez a szín.
@Melodee nem bánom az elcsábítást már (valami akció keretén belül vennék még ilyen rúzst )
Valóban szépen mutatnak együtt a színek!
Örülök, hogy helyreállt a lelki egyensúly, most nagy kő esett le a szívemről. Jeehhh, az első csábításom sikerrel zárult.
Ha látok majd akciót, szólok. Jaj, lemaradt: végre kibontott haj, jó így is látni!
Szuper ajánlás volt, csak én szégyelltem magam, amiért ennyit kiadtam egy rúzsra A meleg szemsminkhez meg hülyeség is volt felkennem Egyébként mindig probléma volt, milyen rúzst használhatok ehhez a palettához, (felső sor) de az ajánlásoddal már ez nem gond
Mi lett a csillámos Pupa rúzzsal nálad?
Köszi a hajas bókot Ma megmostam Olyankor szeretem leengedni Nyáron kicsit meleg
Vigasztaljon a tudat, hogy vannak ennél drágább rúzsok is. Magyar viszonylatban egyből a KAP rúzs jut eszembe, az ennek a duplája, közel 8ropi.
Ilyenkor azért örülök, hogy sosincs készleten náluk az általam kiszemelt árnyalat.
De jó, örülök, hogy segíthettem! Csak megérte elcsábulnod…
Hogy mi lett? Az lett kérlek szépen, hogy telepakoltam a weboldalon a kosarat, már csak a jóváhagyás hiányzik… Igazából picit hadilábon állok a Pupával, anno rendeltem tőlük dolgokat, és nem igazán váltak be… Jó, a rúzs árnyalatokat benéztem , azóta sorakoznak a polcon. De kipróbáltam az alapozójukat, szemöldökcekát, meg még valamit (ami nem jut most eszembe), és hát nem váltak be. Picit ez az, ami visszatart a rendeléstől.
Ooo, ne is mondd…átérzem a helyzetet, hosszú loboncom van. Hajmosás után szeretem én is kiengedni, olyankor tök jó érzés.
A Pupa rúzsok szerintem jók, főleg akciósan. Meg a géles állagú szemceruzáikat szeretem.
Jól áll a rúzs, ezzel a szemsminkkel pláne.
Hát, barátnőmtől már kértem egy csodás Lisa Eldridge rúzst na hát az kész vagyon, de annnnnyira szeretem a rúzsait Egyébként picit hasonlít a Boujois a textúrájában, hasonlóan szárít mint a Velvet Muse. Ő a kakukktojás a Lisa rúzsaim között, a többi alig szárít. Megérte elcsábulnom, tényleg hiánypótló ez a szín Csak picit próbálnám magam low buy-ra ösztökélni
Melyik az a KAP rúzs amire fáj a fogad?
Sajnálom, hogy nem jött be a Pupa, hű, most én érzem az ajánlás felelőssét magamon Nekem Pupa primerem van, az nagyon szuper, meg ez a 3 folyékony rúzs mind beváltak
Nagyon köszönöm
KAP rúzs sajnos nekem hamar megromlott…ne sajnald. Mindemellett minden tiszteletem Gabié, de ez nem jott be, igy en ilyet meg egyszer nem veszek toluk.
@Amadea Most akciós a “wow lipstick” kiadásuk, csak mondom. Megvan szintén érintetlen állapotban (vagyis most másztam bele, hogy egyáltalán még jó-e) a szemöldök szett is tőlük, egyik fele krémes, másik por állagú. Ez első blikkre nem tűnik rossznak, hamarosan bevetem. Max. repül egyet.
@Alsace
Igazán szerencsés vagy, hogy a környezetedben vannak, akik egyáltalán tudják mi fán terem a rúzs. Meg úgy általában a smink. Az én környezetemben senki sincs, aki sminkelné magát, családban szintén senki. Tiszta kakukktojás vagyok.
Lisától nincs rúzsom, csodás színei vannak, jhajj…
KAP matt rúzs Julia árnyalat, a képen balról az első:
Pupával picit hadilábon állok, az tény. Most vagy jóra fordul velük a viszonyom, vagy könnymentes búcsút intünk egymásnak örökre.
(Igen, leadtam a rendelést. )
Lowbuyt ne is említsd, azt hiszem eljött az ideje…