Mit használtál ma?

Nem csodálom, ha egyből bezsebeled…én sem tennék másképp. :blush:
Igen, nekem bevált rúzsban is, a mindennapi rúzsom lett. Igazi mályvás szín, számomra ő a nagyŐ. :smiley:
A mattokat preferálom, de meg sem mondanád róla, hogy az. :blush:

Már nem is tudom megszámolni, hányszor vettem újra. Na és hogy mennyi van tartalékban. :smiley::sweat_smile:

Ha érdekel, megmutatom swatcholva. :blush:

1 Likes

Egy kozmetikusnál is megcsinálják, egyáltalán nem fáj. Egy kis pisztolyszerűséggel lövik át, mire egyet pislogsz, kész is.:slight_smile:

2 Likes

Nagyon szép vagy, annyira örülök, hogy tetszik a paletta, ugye, milyen gyönyörűséges?:slight_smile:

1 Likes

Szuper ötlet köszönöm, szemöldök szedés is rám férne :). Valamikor időt szakítok rá :).

1 Likes

@Puszedli83 @Amadea köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: :heartpulse:

@Amadea Valóban gyönyörűséges és különleges színvilágú, úgy örülök, hogy “rábeszéltél” tavaly, látod, nem hagyott nyugodni végül :smiling_face_with_three_hearts:

@Melodee Muti a swatchot arról a mályvásról :star_struck: (imádom a mályvásat (is)) Várlak akkor a swatchos topicban folytatni a bűnözést :rofl: Én is a mattokat szeretem amúgy, de nem vetem meg a többit sem, ezek a nem kopogós mattok az új kedvenceim, mint pl Lisa rúzsai :slight_smile:

3 Likes

(Sajnos) én sem vetem meg a többi formulát, ma kivételesen másikat használtam. Fura is volt. :smiley:

Megyek a másikba! :smiley::smiley:

1 Likes

Annyira szép, törékeny és ahogy @Szandika mondta találóan, elegáns vagy! :heart_eyes: :heart_eyes:

2 Likes

De drága vagy köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

1 Likes

Mai smink
Kép

Kép

Kép

Kép

11 Likes

Mai Colourpop Making Mauves.
IMG_20200804_144251
IMG_20200804_144400

21 Likes

Huh, KAP alapozobol milyen arnyalatot hasznalsz?

Nekem az Olive 02 van de inkább télen jó mert most nagyon világos. Viszont Gabi a tulajdonos egyik insta videójában ajànlotta, hogy sima porpúderként is lehet alkalmazni alapozó fölé. Most így próbálgatom én is.

3 Likes

Nincs benne bareminerals poralapozo erzet?
Nekem tok olyannak tunik, kivul-belul. De akkor most jon az igazi kerdes, megeri az arat?

ugh az nem biztos, hogy a legjobb ötlet, nagyon rosszul gyógyul a lövéses seb, az első füllyukamat is így csinálták és szanaszéjjel gyulladt, fél év volt, mire rendesen begyógyult… inkább szúrják tűvel, az sem fáj jobban

Az enyém nem gyulladt be, de lehet, hogy szakembere válogatja.

Jópár fülbevalóm van :smiley:, van szúrt és van lőtt is.

Nekem sem gyulladtak be, fontos az utókezelés, na meg hogy ne bizsu legyen az ékszer.
Porcba nem ajánlatos a lövés, mert ott könnyen roncsolhat a hirtelen tett behatás.

Szerintem egyénfüggő, kinél mennyi időt vesz igénybe a gyógyulás. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nekem van lőtt és piercer által szúrt lyuk is a fülporcban és fura módon a lőtt hamarabb rendbe jött. Jóval kevésbé is fájt.

1 Likes

Igen, én is így voltam. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem is van a bal fülembe 3 lyuk. Az elsőt lőtték, a másodikat kozmetikus szúrta és a harmadikat is lőtték. Szerintem az fáj legkevésbé (lövés). Bár én hamar gyógyuló vagyok,anno a köldök piercingem is nagyon hamar begyógyult.
De szerintem is egyén függő mennyi idő alatt gyógyul be. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nekem is van jó pár lyuk a füleimben, ami cimpa azt mindet lőtték, talán egy volt ami kb. 1 hétig rakoncátlankodott, de nem vészesen. A többi hipp-hopp meggyógyult. A porcokba mindet szúrta piercer, de azok pl. 1 kivételével mind begyulladtak és hetekig szenvedtem velük. :smiley:
@Szandika ezzel nem elrettenteni akarlak, csak azt mondom, hogy sose tudni előre hogy alakul, ha tényleg szeretnéd megcsináltatni akkor hajrá! :wink: Én a “küzdelmek” ellenére egyik fülit sem bántam meg.

2 Likes