Mit használtál ma?

Annyiban látszik csak, hogy nem szűkek rám a ruháim. :smiley:

2 Likes

Látszik az alakodon is, sztem.

2 Likes

Azta! Gratulálok a fogyásodhoz! :heart:

2 Likes

Sor került így, majd félév után a monoim utolsó darabjának kipróbálására :slight_smile: Nagyon szép ez az Absinthe ha ráesik a fény zöldesen ragyog, kicsit hasonlít az ABH Jackie Aina palettájában a Sponsored színre, csak csillámosabb és kevésbé jól kezelhető. Az UD paletta viszont brutál pigmentált :smiling_face_with_three_hearts:

08_03_smink_1

08_03_smink_2

16 Likes

Szia @Kokapu, mindig megcsodálom a szépséges arcbőrödet, no meg az extra, mindig hibátlan (szem+arc)sminkedet, de ez a mai, az outfiteddel totál harmonizáló, annyira különleges :ok_hand:.
Már régóta szeretném neked “bevallani”, hogy túl a tökéletes sminkjeiden nagyon csodállak, mint anya :clap:: olyan szuper, ingergazdag programokat csinálsz a gyerkőceidnek, amit tanítani is lehetne/kellene a "szülők iskolájában":+1::clap::ok_hand:
Számomra te testesíted meg a szuper-sminkes :lips: szuper-anyát :family_woman_boy_boy::star_struck:

12 Likes

Kedves Niko,
Köszönöm szépen! Sajnos messze vagyok a szuper sminkestől, és a szuper anyától is, de igyekszem. :slight_smile:

Azért szombaton hízott a májam, amikor a Margit-szigeten megnéztük a Filharmonikusok másfél órás koncertjét, és a végén a mellettünk ülő idős hölgyek gratuláltak, hogy milyen szépen végig ülték a gyerekek, és még hallgatták is. :smiley:
Büszke is vagyok rájuk! :smiling_face_with_three_hearts:

12 Likes

A rúzs itt még nem volt rajtam (vagyis ma csak szájceruzát használtam)
Kép

Kép

Kép

19 Likes

Nagyon szép vagy, szuper ez a paletta is! :blush:

1 Likes

Egészen zöld a szemed ezzel a sok barnással. Széééép! :heart_eyes:

1 Likes

Nem tudom ki mondta, hogy a meleg színek nem állnak jól, de tévedett. Ezek nagyon jól állnak! :star_struck:
És ezt a palettát azonnal örökbe fogadnám :wink:

2 Likes

Nem is tudom, de egyre inkább tetszenek magamon a meleg színek. Ez lehet amiatt van, hogy bizony fényvédőzés ellenére is barnult az atcom és nincs a beteges sápadt ábrázatom mint télen :sweat_smile:

3 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Mostanában néha rákívánok titokban a barnákra megint :sweat_smile: Bár régen is szerettem, csak untam már, folyton azzal sminkeltem régen vagy tusvonalaztam, a sok színes finomság után, jó néha “hazatérni” :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Nagyon jól áll! Különösen az arcodat beragyogó mosoly!!!

1 Likes

Ma csajos találkára szubkultúra sminket csináltam :blush: Ó és én képes voltam félni ettől a palettától, :see_no_evil: AHogyan szidták a jútú sztárok, alig porzik jobban mint a többi új ABH palettám. Amiket szidtak színek erősen (Cube és az Electric) nekem nem volt semmi bajom velük, megfelelő ecsettel szépen muzsikáltak.

@umpalumpa által ajánlott spirált is megkezdtem (még a karantén előtt vettem) nagyon szeretem! Muris ez a tekerős megoldása és csodaszép pillákat varázsol, hasonlít a CT Full Fat Lashes-re az eredménye :slight_smile:

08_04_smink_1

Ez volt az inspiráció :slight_smile:
3DMmZW

15 Likes

@Alsace, gyönyörű vagy :smiling_face_with_three_hearts:, micsoda elegancia :). Nagyon tetszik a fülbevalód :smiling_face_with_three_hearts:, ilyenkor sajnálom hogy hagytam beforrni a fülem :/. Csodás lett a sminked, nagyon jól áll neked a zöld szemhéjfesték :). Csodás a rúzsod is :). Remélem jól sikerült a csajos találka :slight_smile:

1 Likes

Nagyon szép vagy! És az a fülbevaló tényleg nagyon különleges!

2 Likes

@Szandika Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: A zöld az új kék számomra, most ugyanúgy rajongok ezért a két színért :smiley: Juj nagyon jó, volt Januárban taliztunk utoljára, olyan jó volt csacsogni :smiling_face_with_three_hearts: Remélem még tudunk találkozni a 2. hullám előtt megint :heartpulse:

@Kokapu Köszönöm szépen :heartpulse: :kissing_heart:

1 Likes

@Alsace :star_struck: Csatlakozom az előttem szólókhoz:

Nagyon szép a smink, és Te is! :two_hearts:

Bourjois szerintem jó spirálokat dob ki a piacra, a rúzsok mellett persze. :blush:

A fülbevalón nekem is megakadt a szemem, nem mindennapi darab. :blush: Nagyon szép és jól áll! :blush::star_struck:

2 Likes

Köszönöm szépen :blush: :kissing_heart:

Bizony ilyen irizáló duokróm csoda, ha ilyen ékszert látok azt is bezsebelem :smiley: Alin kéne garázdálkodni, ott tuti :money_with_wings: Azt mondod a Bourjois rúzsok is jók? :thinking: Lehet kipróbálok majd egyet tőlük. A Maybelline és a Maxfactort nagyon szeretem, de a Maxfactoros spirált nem venném újra, de ezt a B-t igen :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon szép lett a sminked és te is az vagy! :slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

1 Likes