Annyiban látszik csak, hogy nem szűkek rám a ruháim.
Látszik az alakodon is, sztem.
Azta! Gratulálok a fogyásodhoz!
Sor került így, majd félév után a monoim utolsó darabjának kipróbálására Nagyon szép ez az Absinthe ha ráesik a fény zöldesen ragyog, kicsit hasonlít az ABH Jackie Aina palettájában a Sponsored színre, csak csillámosabb és kevésbé jól kezelhető. Az UD paletta viszont brutál pigmentált
Szia @Kokapu, mindig megcsodálom a szépséges arcbőrödet, no meg az extra, mindig hibátlan (szem+arc)sminkedet, de ez a mai, az outfiteddel totál harmonizáló, annyira különleges .
Már régóta szeretném neked “bevallani”, hogy túl a tökéletes sminkjeiden nagyon csodállak, mint anya : olyan szuper, ingergazdag programokat csinálsz a gyerkőceidnek, amit tanítani is lehetne/kellene a "szülők iskolájában"
Számomra te testesíted meg a szuper-sminkes szuper-anyát
Kedves Niko,
Köszönöm szépen! Sajnos messze vagyok a szuper sminkestől, és a szuper anyától is, de igyekszem.
Azért szombaton hízott a májam, amikor a Margit-szigeten megnéztük a Filharmonikusok másfél órás koncertjét, és a végén a mellettünk ülő idős hölgyek gratuláltak, hogy milyen szépen végig ülték a gyerekek, és még hallgatták is.
Büszke is vagyok rájuk!
A rúzs itt még nem volt rajtam (vagyis ma csak szájceruzát használtam)
Nagyon szép vagy, szuper ez a paletta is!
Egészen zöld a szemed ezzel a sok barnással. Széééép!
Nem tudom ki mondta, hogy a meleg színek nem állnak jól, de tévedett. Ezek nagyon jól állnak!
És ezt a palettát azonnal örökbe fogadnám
Nem is tudom, de egyre inkább tetszenek magamon a meleg színek. Ez lehet amiatt van, hogy bizony fényvédőzés ellenére is barnult az atcom és nincs a beteges sápadt ábrázatom mint télen
Köszönöm Mostanában néha rákívánok titokban a barnákra megint Bár régen is szerettem, csak untam már, folyton azzal sminkeltem régen vagy tusvonalaztam, a sok színes finomság után, jó néha “hazatérni”
Nagyon jól áll! Különösen az arcodat beragyogó mosoly!!!
Ma csajos találkára szubkultúra sminket csináltam Ó és én képes voltam félni ettől a palettától, AHogyan szidták a jútú sztárok, alig porzik jobban mint a többi új ABH palettám. Amiket szidtak színek erősen (Cube és az Electric) nekem nem volt semmi bajom velük, megfelelő ecsettel szépen muzsikáltak.
@umpalumpa által ajánlott spirált is megkezdtem (még a karantén előtt vettem) nagyon szeretem! Muris ez a tekerős megoldása és csodaszép pillákat varázsol, hasonlít a CT Full Fat Lashes-re az eredménye
Ez volt az inspiráció
@Alsace, gyönyörű vagy , micsoda elegancia :). Nagyon tetszik a fülbevalód , ilyenkor sajnálom hogy hagytam beforrni a fülem :/. Csodás lett a sminked, nagyon jól áll neked a zöld szemhéjfesték :). Csodás a rúzsod is :). Remélem jól sikerült a csajos találka
Nagyon szép vagy! És az a fülbevaló tényleg nagyon különleges!
@Szandika Köszönöm szépen A zöld az új kék számomra, most ugyanúgy rajongok ezért a két színért Juj nagyon jó, volt Januárban taliztunk utoljára, olyan jó volt csacsogni Remélem még tudunk találkozni a 2. hullám előtt megint
@Kokapu Köszönöm szépen
@Alsace Csatlakozom az előttem szólókhoz:
Nagyon szép a smink, és Te is!
Bourjois szerintem jó spirálokat dob ki a piacra, a rúzsok mellett persze.
A fülbevalón nekem is megakadt a szemem, nem mindennapi darab. Nagyon szép és jól áll!
Köszönöm szépen
Bizony ilyen irizáló duokróm csoda, ha ilyen ékszert látok azt is bezsebelem Alin kéne garázdálkodni, ott tuti Azt mondod a Bourjois rúzsok is jók? Lehet kipróbálok majd egyet tőlük. A Maybelline és a Maxfactort nagyon szeretem, de a Maxfactoros spirált nem venném újra, de ezt a B-t igen
Nagyon szép lett a sminked és te is az vagy!