Én kb. 15 évig minden probléma nélkül hordtam fülbevalót (párszor begyulladt, amikor gyerek voltam, de amúgy nem volt vele gond), de körülbelül 5 éve már nem tudok, teljesen random elkezdett begyulladni 2-3 óra hordás után is. Néhányszor megpróbáltam még az elején újra, de borzasztó volt, szóval már évek óta nem volt a fülemben egyáltalán. Tökre nem tudom, mitől függ…
Talán fém-allergia. Úgy tudom nemesfémekre is lehet valaki allergiás, sőt, orvosira is, ha a szervezete azt mondta, hogy elég neki.
De az gondolom más esetben is előjönne nem? Mert a fülemen kívül mindenhol máshol probléma nélkül hordok mindenféle fémet, meg bizsut is.
Aham, hát, akkor tippem sincs
Ugyanez van nálam is. A fülemben az arany fülbevalònàl is pár òra utàn pirosodik és viszket, a köldökpiercingem az orvosi fémtől is folyton begyulladt, egyedül a titán nem okozott gondot, de karkötőt ,gyűrűt, minden probléma nélkül elviselek, még az ezüstöt is.
Ma Juvia palettámmal sminkeltem, világoskék és szürke színekkel :). (Bocs a sok szürke sminkért, de személy szerint nagy kedvencem a szürke sminkben és ruhákban is .) szerintem nem unalmas szín :).
Szerintem sem unalmas a szürke, bár ez inkább ezüst, tavasszal barátkoztam meg én is a szép ezüstökkel a CP monóm által
Nagyon jól áll neked ez a szín, ha feketével árnyalnád, kész is lenne az esti/alkalmi/csakúgymertszeretjük füstös sminked
Ma kipróbáltam a Melt palettát, szuperpigmentált, nagyon jó minőség, igazán jó kis füstös smink lehetőségek vannak benne, ez szerintem csak a legóvatosabb megoldás amit ez a paletta adhat Abszolút megérte megvennem @Anheszenamon -tól, köszönöm a szépséges palettát
Állati jól áll! És milyen jók a pilláid!
Woow, de jól áll!
Nem mellesleg, megy most a körmödhöz is.
Én is szeretem a szürkét, egyáltalán nem unalmas.
Támogatom @Alsace gondolatát: tényleg már csak egy kis fekete kell, és kész is a smokey eye.
(Vaaagy tusvonal is jó , de ezt most csak gonoszságból írom )
Maybelline The Nudes palettát használtam ma.
A fejem nem fénylett így, mint a képen
Szép vagy!
A rúzs is csodásan áll, szép a színe, na meg ahogy csillog…
Köszönöm
Köszönöm
Valóban passzol hozzá, micsoda szemfüles itt valaki
Nagyon szép vagy, ez a rúzs is meseszép, igazi nyári színe van
Árnyalnám? A külső V-ben? Jóötlet, de hogy csináljam :D.
Inkább mutatom a jútú vidit, szeretem a videóit, sokat tanultam tőle
Itt egy hosszabb, a rejtett szemhéj sminkelésről, ha van időd és kedved a további bíbelődéshez
Ha még érdekel a téma tudok Wayne Gosstól is színes sminkeset ajánlani
Köszönöm
Melyik ez a szépséges rúzs amúgy?