Mit használtál ma?

Én kb. 15 évig minden probléma nélkül hordtam fülbevalót (párszor begyulladt, amikor gyerek voltam, de amúgy nem volt vele gond), de körülbelül 5 éve már nem tudok, teljesen random elkezdett begyulladni 2-3 óra hordás után is. Néhányszor megpróbáltam még az elején újra, de borzasztó volt, szóval már évek óta nem volt a fülemben egyáltalán. Tökre nem tudom, mitől függ…

2 Likes

Talán fém-allergia. :thinking: Úgy tudom nemesfémekre is lehet valaki allergiás, sőt, orvosira is, ha a szervezete azt mondta, hogy elég neki.

2 Likes

De az gondolom más esetben is előjönne nem? Mert a fülemen kívül mindenhol máshol probléma nélkül hordok mindenféle fémet, meg bizsut is.

2 Likes

Aham, hát, akkor tippem sincs :confused:

Ugyanez van nálam is. A fülemben az arany fülbevalònàl is pár òra utàn pirosodik és viszket, a köldökpiercingem az orvosi fémtől is folyton begyulladt, egyedül a titán nem okozott gondot, de karkötőt ,gyűrűt, minden probléma nélkül elviselek, még az ezüstöt is.

Ma Juvia palettámmal sminkeltem, világoskék és szürke színekkel :). (Bocs a sok szürke sminkért, de személy szerint nagy kedvencem a szürke sminkben és ruhákban is :smiling_face_with_three_hearts:.) szerintem nem unalmas szín :).

Screenshot_20200806-155044~2

Screenshot_20200806-155117~2

Screenshot_20200806-155153~2

Screenshot_20200806-155238~2

IMG_20200806_155022

9 Likes

Szerintem sem unalmas a szürke, bár ez inkább ezüst, tavasszal barátkoztam meg én is a szép ezüstökkel a CP monóm által :smiling_face_with_three_hearts:
Nagyon jól áll neked ez a szín, ha feketével árnyalnád, kész is lenne az esti/alkalmi/csakúgymertszeretjük füstös sminked :heart_eyes:

1 Likes

Ma kipróbáltam a Melt palettát, szuperpigmentált, nagyon jó minőség, igazán jó kis füstös smink lehetőségek vannak benne, ez szerintem csak a legóvatosabb megoldás amit ez a paletta adhat :smiley: Abszolút megérte megvennem @Anheszenamon -tól, köszönöm a szépséges palettát :green_heart:

08_06_i

17 Likes

Állati jól áll! :star_struck: És milyen jók a pilláid!

1 Likes

Woow, de jól áll! :blush:
Nem mellesleg, megy most a körmödhöz is. :nail_care: :wink:

1 Likes

Én is szeretem a szürkét, egyáltalán nem unalmas. :slightly_smiling_face:

Támogatom @Alsace gondolatát: tényleg már csak egy kis fekete kell, és kész is a smokey eye. :wink:

(Vaaagy tusvonal is jó , de ezt most csak gonoszságból írom :smiling_imp: :smiley::smiley::kissing_heart:)

2 Likes

Maybelline The Nudes palettát használtam ma.
A fejem nem fénylett így, mint a képen :slightly_smiling_face:IMG_20200806_142314 IMG_20200806_142330

20 Likes

Szép vagy! :blush:
A rúzs is csodásan áll, szép a színe, na meg ahogy csillog… :star_struck::heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm :slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm :kissing_heart:
Valóban passzol hozzá, micsoda szemfüles itt valaki :smiley:

1 Likes

Nagyon szép vagy, ez a rúzs is meseszép, igazi nyári színe van :star_struck:

1 Likes

Árnyalnám? A külső V-ben? Jóötlet, de hogy csináljam :D.

1 Likes

Inkább mutatom a jútú vidit, szeretem a videóit, sokat tanultam tőle :slight_smile:

Itt egy hosszabb, a rejtett szemhéj sminkelésről, ha van időd és kedved a további bíbelődéshez :wink:

Ha még érdekel a téma tudok Wayne Gosstól is színes sminkeset ajánlani :sparkling_heart:

3 Likes

Köszönöm :slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Melyik ez a szépséges rúzs amúgy? :blush:

2 Likes