Jaj nagyon jól áll minden, a rúzs is gyönyörű ,elárulod melyik ?
Summer beauty. Nagyon szép vagy!
Nagyon szép vagy!
Nagyon jól kiemeli a szépséged ez a smink gyönyörű vagy!
Köszönöm mindenkinek (@Kokapu @Puszedli83 @Amadea @Melodee @Alsace) kedves szavakat
A rúzs Bobbi Brown Luxe Lip Color és az árnyalat neve Pink Nude.
Köszönöm
Csodás szín, és nagyon jól mutat rajtad.
Gyors smink a fesztivál palettával :). Határozottan jónak tűnik :).
Hű de jó lett!! olyan mintha a hold sütne a szemeden
@Alsace, imádom a hasonlataidat, annyira kedves vagy . Köszönöm szépen :)). Nekem is nagyon tetszik ez a kék szín :).
Kék és hidegarany, tényleg szuper választás Kíváncsi vagyok miket alkotsz még
Ma gondoltam is Rád, a PUR highlightert használtam, tényleg szuper minőség!
@Alsace, na igen azok a highlighterek , tudod van a Pür palettámban egy highlighter is, csak azt szoktam használni mióta megvan, hihetetlen szép fényt ad :)). Rettegek, hogy egyszer elfogy :D. Mennyiért vetted a tiédet :)?
Én kaptam barátnőmtől a szeretetcsomagjában Vanília illata van amúgy
De menő
És: határozottan jól is áll!
Képzeld, szinte ugyanezt a sminket csináltam meg tegnap én is Csak másik palettával! Nagyon jól áll neked, és szépen vannak összedolgozva a színek! Úgy látom mostanában, beindult a fantáziád, szebbnél szebbeket alkotsz!
@dunaimano, köszi szépen , nagyon jól esnek a szavaid :). Az egyik kedvenc részem a szemsmink elkészítésénél, kiválasztani hogy milyen színkombinációt használjak aznap :). Próbálok olyan színeket összeválogatni, amelyek illenek egymáshoz :). Öltözködésnél is próbálom alkalmazni :). Ja és igazad volt, tényleg lehet fejlődni a fotózásban :).
Tegnap este:
Ma reggel:
Jaj, csajok! Imádom ezt a BPerfect Carnival XL Pro palettát, legjobb döntés volt, hogy megvettem.
Asszem én leszek a Margit-szigeten a legszínesebb szemmel, de letojom, mert imádom.