@Kokapu Hú de gyönyörű, ragyogsz! Mint a napfelkelte :). Hihetetlenül csodásan áll ez a meseszép smink :)). Taníts mester! :))
Micsoda vibráló színek, aztaa!
Az tuti, hogy Te leszel a legszínesebb szemű a szigeten, de szerintem a legcsinosabb is! A rúzs színe is passzol a szemhez. Ne csodálkozz, ha mindenki megnéz majd… Nem lesz véletlen.
Nagyon jól áll az egész smink!
De élénk színek. Alapból ilyenek, vagy azért kellett építgetni?
Nem igazán kellett. Összességében simán hozza az ABH-k, UD-k színvonalát.
Van benne egy szürkés és egy natúr barnás oszlop is, tehát akár nude sminket is csinálhatnék vele, de még nem vitt rá a lélek.
Ez a paletta egyszerűen csodás Gyönyörű vagy!
A rúzst kettőből kevertem ki, hogy passzoljon.
Tényleg? De jó!
Imádom a kreatív megoldásokat.
Mai szemsminkem a fesztivál palettával rózsaszín és a tegnapi sötétkék szín, a másik szememen lila van kékkel :).
Úúú micsoda színek, Te vagy most a Margit-sziget éke
Csodaszép ez a színösszeállítás is
@Alsace, az egész arcos képem ritka rossz , de megakartam mutatni így is a sminket :). Rengeteget kell fotóznom, hogy vállalható legyen a fejem :D.
Nincs a fejeddel semmi baj, én is lövök vagy 600-at mire egy kikerül ide
Annyira élnek az arcodon ezek a színek, öröm ránézni tényleg ragyogsz, és legyél is a legszínesebb, mert igazán jól áll
Jaj, de jók együtt ezek a színek, nagyon jó lett
9 órával később, ebben a mai melegben:
Nekem erről a színkombóról és csillogásról a galaxis jut eszembe.
@Melodee, köszönöm szépen , szerintem is álomszép a két szín együtt :). Tükörben fotózom magam, pont úgy sütött a nap, hogy látszott a fotókon a szemsmink csillogása, persze a valóságban kicsit jobban csillog :).
Elvileg ma pestre utazok, párommal kicsit shoppingolni, ezért @Kokapu, tegnapi gyönyörű sminkje illette a mai napsugaras sminkemet :). Imádom a citromsárgát és a narancssárgát együtt .
Kis segítségeim:
Szép lett nagyon, jó shoppingolást