Mit használtál ma?

29 Euro felett 20% kedvezményt ír az oldal, ha nem akciós a termék. Ezért bátorkodtam.

1 Likes

Az úgy más, nem láttam, bocsi.:kissing_heart:

Ez az oldalon fent szerepel, nem is láthattad, ha csak a terméket nézed, szóval semmi gond. Néha van ilyen akció, gondolom a hónap vége miatt.

1 Likes

Estig írok.:grin:

Úgy érzem itt az ideje az első ilyen posztomnak.
Mivel maszkot hordok egész nap, csak szem sminket csinálok.
A LC Vivid palettájának Lux árnyalata került a szemhéjam belső felére, a Star burst pedig a külső részre. A mélyítő vonalba a Venus XL II Ripe árnyalata lett a szélén az In bloom-al eldolgozva. Vízvonalon a CP Punch szemceruzája látható.
15960348696956905696996565352872
Íme egy kép rólam, hogy arcot is lássatok a kommentek és nicknéven túl. Természetesen a kép nem adja vissza a smink valódi szépségét.
IMG_20200729_065928

25 Likes

Visszaadja, nagyon szép a, szemed, olyan kis szofisztikált.

1 Likes

De jó, hogy posztoltál ide ilyet is :heart: Nagyon szép vagy és a fotón is átragyog a sminked :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm :slight_smile:

1 Likes

De jó látni téged is, nagyon szép a szemsminked és te is :slightly_smiling_face:

1 Likes

Szia Isabelle, ez a vegosszegi kedvezmeny a parfumokre is vonatkozik AT-ban?:astonished:

Hát, Isabelle nem vagyok :joy:. Igen, ha nem akciós, akkor azokra is.

2 Likes

Jaj, de bena vagyok😂 masik topik olvasasa utan jottem ide vissza, ezzel a gondolattal😘 es tessek, tenyleg elnezest! Akkor nektek akkora makotok van, van online chanel es meg engedmeny is ra…irigykedek😭

1 Likes

Nagyon gyönyörűséges lett a sminked, igazán jól áll neked ez a színösszeállítás! :blush: Öröm látni újabb és újabb csodaszép fórumtársakat :slight_smile:

1 Likes

Átgondoltam, sajnos csak majdnem tökéletes, kihagyom. De köszönöm, hogy ilyen kedves vagy.:kissing_heart:

1 Likes

Nagyon szép vagy, meg a szemsminked is. Mégis valahogy az ajkaidon akadt meg a szemem. Olyan szép formájú szád van :blush::lips::kiss:

1 Likes

Ma kipróbáltam a Sigma palettát. A színek csodaszépek, de a nagy meleg miatt estére eléggé egybefolytak. Emiatt egyelőre nem is akarok semmilyen következtetést levonni.
Kép

Kép

Kép

17 Likes

Nagyon jól állnak neked ezek a színek. Ebben a melegben még a szalámi is megolvad, hát még a szemfesték.:rofl:

5 Likes

Ma végre előkerült a kicsi Viseart palettám is. Most valamiért erre a sminkre vágytam. A tusvonalat Revolution Pro filces tussal húztam és persze lemaradt a képről.
Kép

Kép

Kép

13 Likes

CT Darling palettával készült smink:
Kép

Kép

Kép

19 Likes

Nagyon szép vagy! A rúzsod is gyönyörű!

1 Likes