Mit használtál ma?

Felkeltette ez a ruzs az erdeklodesemet, meg is neztem kremmanian. Es laaass csodat, megvan az elso termek, amit esdig csak forumtagok velemenyeztek :grin::grin:

3 Likes

Ma reggel elfelejtettem sminket fotózni :face_with_raised_eyebrow:

Kép

Kép

10 Likes

Egyébként igen. Nem vagyok nagy rúzsos, szóval nem kell minden reggel válogatnom, de gyakran nyúlok utána :slight_smile: Rajtam picit lilásabb, de nem hivalkodó, vagy feltűnő :slight_smile:

Úgy döntöttem, hogy eladom a Melt Smoke Session palettámat. Gondoltam mielőtt felrakom zsibire, megkérdezem érdekel e valakit.
Kép

5 Likes

Engem érdekelne :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Kép

Kép

Kép

16 Likes

Emiatt szoktam kontyba rakni!

2 Likes

Nincs időm mindenkihez odaírni, pedig mindenki szép! :star_struck: Vegye magára mindenki!

7 Likes

“Játszottam” egyet a Nabla Dreamyvel. :slightly_smiling_face:

IMG_20200724_162459

Jobb képet sajnos nem sikerült lőnöm, mire végeztem teljesen beborult az ég. :pleading_face::grin:

IMG_20200724_162407

14 Likes

Ma a szóban forgó Carlival sminkeltem :slight_smile: Végül nem az Essence rúzst hazsnáltam, hanem a Makeup Factory nude rúzsom. Muszáj volt lefotóznom, ugyanis megdicsérte párom ezt a sminkem :smiling_face_with_three_hearts: :blush: Olyan ritkán mond bármit is a sminkemre hát nagyon feldobta a napom, meg annyira szerettem volna tetszeni neki, ha már a szülinapját ünnepeltük ma :birthday: :heart:

07_24_smink_1_LI

17 Likes

Én is megdicsérlek.:slightly_smiling_face: Nemcsak a smink miatt, hanem az összkép miatt is: a sminkhez illő ruciért, és a fülbevalóért is. :blush:

2 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Szeretek így összeválogatni mindent, a fülit tőle kaptam amúgy :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon ritkán használom ezt a palettát ( van olyan szín amit még nem próbáltam), pedig nagyon jó a minősége Essence létére.
CollageMaker_20200724_125721858 IMG_20200724_125125 IMG_20200724_125050 IMG_20200724_124405

19 Likes

Jogos a bók, hiszen csodásan nézel ki! :star_struck:

1 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart: :hugs:

1 Likes

De szép vagy! :star_struck: Csodaszép ez a rúzs is, jól áll nagyon!

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon szép vagy!
A szemed jól kiemelik ezek a színek!

1 Likes

Köszönöm, nagyon jól esik amit írtok. :slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

Nagyon natúr vonalon mozgok ma. Esik az eső, úgyhogy rúzsos hangulatba kerültem. Ezen kívül csak spiráloztam, más nincs rajtam.
20200725_101900

21 Likes