Felkeltette ez a ruzs az erdeklodesemet, meg is neztem kremmanian. Es laaass csodat, megvan az elso termek, amit esdig csak forumtagok velemenyeztek
Ma reggel elfelejtettem sminket fotózni
Egyébként igen. Nem vagyok nagy rúzsos, szóval nem kell minden reggel válogatnom, de gyakran nyúlok utána Rajtam picit lilásabb, de nem hivalkodó, vagy feltűnő
Úgy döntöttem, hogy eladom a Melt Smoke Session palettámat. Gondoltam mielőtt felrakom zsibire, megkérdezem érdekel e valakit.
Engem érdekelne
Emiatt szoktam kontyba rakni!
Nincs időm mindenkihez odaírni, pedig mindenki szép! Vegye magára mindenki!
“Játszottam” egyet a Nabla Dreamyvel.
Jobb képet sajnos nem sikerült lőnöm, mire végeztem teljesen beborult az ég.
Ma a szóban forgó Carlival sminkeltem Végül nem az Essence rúzst hazsnáltam, hanem a Makeup Factory nude rúzsom. Muszáj volt lefotóznom, ugyanis megdicsérte párom ezt a sminkem Olyan ritkán mond bármit is a sminkemre hát nagyon feldobta a napom, meg annyira szerettem volna tetszeni neki, ha már a szülinapját ünnepeltük ma
Én is megdicsérlek. Nemcsak a smink miatt, hanem az összkép miatt is: a sminkhez illő ruciért, és a fülbevalóért is.
Köszönöm Szeretek így összeválogatni mindent, a fülit tőle kaptam amúgy
Nagyon ritkán használom ezt a palettát ( van olyan szín amit még nem próbáltam), pedig nagyon jó a minősége Essence létére.
Jogos a bók, hiszen csodásan nézel ki!
Köszönöm szépen
De szép vagy! Csodaszép ez a rúzs is, jól áll nagyon!
Köszönöm
Nagyon szép vagy!
A szemed jól kiemelik ezek a színek!
Köszönöm, nagyon jól esik amit írtok.
Nagyon natúr vonalon mozgok ma. Esik az eső, úgyhogy rúzsos hangulatba kerültem. Ezen kívül csak spiráloztam, más nincs rajtam.