Mit használtál ma?

De azok a pillák mindent visznek! :star_struck:

Köszönöm :see_no_evil:

1 Likes

Másra nincs is szükség. :blush::wink::star_struck:

Milyen spirált használtál, ha megkérdezhetem…? :slight_smile:

1 Likes

Essence You better work! Volume&Curl :slight_smile:

Igen, Jeffree Star olyan, amilyen. De amíg a Blood Lust 10 óra múlva is tökéletes a szememen (reggel nem volt időm képet készíteni), addig engem nem érdekel…

IMG_20200725_184234

IMG_20200725_184215

19 Likes

Jaj de szépséges vagy, nem is kell neked más a pilláid valóban öltöztetnek, hát még a rúzs :star_struck: :hugs:

1 Likes

Nagyon jól nézel ki ilyen minimalista stílusú sminkkel is :). Én most 1 és fél hete nyomom így :D.

1 Likes

Köszönöm! Nagyon látványos!

1 Likes

@Szandika , @Alsace nagyon köszönöm :blush:
Szeretem az ilyen napokat, kényelmes.
A rúzst nem tudtam ott hagyni, 300 ft volt a dm-ben, kiárusításon.

3 Likes

Igazán nincs mit. Remélem, neked is beválik :slightly_smiling_face:

1 Likes

Megcsináltam @Alsace csudiszép tündérsminkjét low effort-kiadásban :see_no_evil:
Sajnos nincs olyan élénk jeges kékem, úgyhogy megpróbáltam feldobni egy kis arany topperrel, de nem az igazi…ergo kéket kell vennem!
Monok: CP Now and Zen, Flutterbye (MLP palettából), Try Me, Dare SSS és CS Iceberg, ABH Moonstone highlight:>

image image

21 Likes

Gyönyörű lett a sminked, nem is low-effort, igazi sellős lett!! :mermaid: :heart_eyes: :heart_eyes: Még mindig nagyon megtisztelve érzem magam, hogy megihletett a kék-lila sminkem :heart: :smiling_face_with_three_hearts:

A kék iránti szenvedélyes rajongásom miatt nem vagyok pártatlan, csak felbujtó maximum :smiley:
Ez a 09-es Kiko volt rajtam és még akciós is éppen :sweat_smile:

2 Likes

Örülök, ha sikerült valamennyire megközelítenem, olyan jó ötlet volt ez a kombináció, már várom a jövőbeli kreatív ötleteid! :>

Ójaj, pont tegnap rendeltem sminket, nem nézek oda, nem nézek oda, kibírom augusztusig :see_no_evil: :crossed_fingers:

1 Likes

Hát jön nekem is pár újdonság :see_no_evil: Biztosan kipróbálom őket, már gyűlnek az inspirációk :relaxed:
Örülök, hogy tetszik a kék-lila kombó :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Én is csináltam valami hasonlót már, csak szürke lilával :D. Persze a tietek csodálatosabb lett :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:. Gratu! :slight_smile:

2 Likes

Köszönjük :smiling_face_with_three_hearts: :blush:

1 Likes

A smink elég gyors, de ez a zöld és a kék szerintem szuper együtt :).

Screenshot_20200727-134128~2

Screenshot_20200727-134216~2

IMG_20200727_133818

IMG_20200727_133820

18 Likes

Mint egy görög istennő :smiling_face_with_three_hearts:, mindig ez jut eszembe rólad :).

1 Likes

De kedves vagy, köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes