De azok a pillák mindent visznek!
Köszönöm
Másra nincs is szükség.
Milyen spirált használtál, ha megkérdezhetem…?
Essence You better work! Volume&Curl
Igen, Jeffree Star olyan, amilyen. De amíg a Blood Lust 10 óra múlva is tökéletes a szememen (reggel nem volt időm képet készíteni), addig engem nem érdekel…
Jaj de szépséges vagy, nem is kell neked más a pilláid valóban öltöztetnek, hát még a rúzs
Nagyon jól nézel ki ilyen minimalista stílusú sminkkel is :). Én most 1 és fél hete nyomom így :D.
Köszönöm! Nagyon látványos!
@Szandika , @Alsace nagyon köszönöm
Szeretem az ilyen napokat, kényelmes.
A rúzst nem tudtam ott hagyni, 300 ft volt a dm-ben, kiárusításon.
Igazán nincs mit. Remélem, neked is beválik
Megcsináltam @Alsace csudiszép tündérsminkjét low effort-kiadásban
Sajnos nincs olyan élénk jeges kékem, úgyhogy megpróbáltam feldobni egy kis arany topperrel, de nem az igazi…ergo kéket kell vennem!
Monok: CP Now and Zen, Flutterbye (MLP palettából), Try Me, Dare SSS és CS Iceberg, ABH Moonstone highlight:>
Gyönyörű lett a sminked, nem is low-effort, igazi sellős lett!! Még mindig nagyon megtisztelve érzem magam, hogy megihletett a kék-lila sminkem
A kék iránti szenvedélyes rajongásom miatt nem vagyok pártatlan, csak felbujtó maximum
Ez a 09-es Kiko volt rajtam és még akciós is éppen
Örülök, ha sikerült valamennyire megközelítenem, olyan jó ötlet volt ez a kombináció, már várom a jövőbeli kreatív ötleteid! :>
Ójaj, pont tegnap rendeltem sminket, nem nézek oda, nem nézek oda, kibírom augusztusig
Hát jön nekem is pár újdonság Biztosan kipróbálom őket, már gyűlnek az inspirációk
Örülök, hogy tetszik a kék-lila kombó
Én is csináltam valami hasonlót már, csak szürke lilával :D. Persze a tietek csodálatosabb lett . Gratu!
Köszönjük
A smink elég gyors, de ez a zöld és a kék szerintem szuper együtt :).
Mint egy görög istennő , mindig ez jut eszembe rólad :).
De kedves vagy, köszönöm