Mit használtál ma?

Szép smink, a hajad is jó.

1 Likes

Köszi, nemrég levágattam, mert már nagyon untam, hogy olyan hosszú volt. :slight_smile:

2 Likes

De csini vagy!! :slight_smile:

1 Likes

nagyon szép a sminked, az arcbőröd meg aztán pláne :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Sajnos van rajta 1-2 folt, de a BB krém elég jól elfedi.

Mostanában kezdem látni, hogy 44 évesen azért nem rossz a helyzet. És külön öröm, hogy mindenki meglepődik a koromon. Nemrég egy csajszinak írtam, aki azt írta magáról, hogy már nem fiatal, hogy dehogynem fiatal, még én is annak érzem magam, pedig 10-15 évvel idősebb vagyok. Aztán írta, hogy kb. egy idősek vagyunk, mert ő 34. Én meg válaszoltam, hogy akkor pont 10 évvel vagyok idősebb. Kaptam néhány leesett állas emojit. :rofl:

7 Likes

Nagyon csinos vagy, jól áll ez a smink is :blush:
Rémlett, hogy hosszú volt a hajad, de ez a rövidebb is kifejezetten jó. :slight_smile:

Igen, már majdnem derékig ért. Sajnos alacsony vagyok (160 cm), emiatt ha túl hosszú, mindig úgy érzem, hogy összenyom.

2 Likes

Gyönyörű smink. A rúzs csodás. Hiányérzetem volt, aztán rájöttem, nincs szemüveg. :smile:

Igen, mert most az egyik lencsén rajta van az ideiglenes prizma (amitől csak egyet látok), viszont az összes képet elcseszi, mert nem annyira látszik tőle a szemem. Most meg annyira tetszett, hogy inkább levettem.
Szeretem ezt a Naked Cherry palettát, nagyon az én színeim. :slight_smile:

3 Likes

44??? Minden elismerésem!
Abszolute azt tippeltem, hogy velem egykorú vagy! Gratulálok tényleg!!! :blush:

1 Likes

Nem csoda, ha a fiatal generáció kíváncsi Rád :wink: Nagyon csini vagy!

1 Likes

Csodaszép vagy, jól áll ez az új haj is nagyon!! :heart_eyes:

A korodon én is dobtam egy hátast, simán letagadhatnál 15 évet, nem viccelek!! :heartbeat: :heartbeat:

1 Likes

Annyira szép az arcod és a bőröd! Mit meg nem adnèk, ha ilyen sima, pórusmentes arcbőröm lehetne! Nagyon szerencsés genetikád van (na meg a tudatos bőrápolás)

2 Likes

A pórusoka az arcomon már kisebbek valamennyivel, de az állam még elég gáz. Viszont a Holika BB a Hourglass púderrel bababőrt csinál rajtam.

4 Likes

Ezt a Holika BB-t én is nagyon szeretem, olyan finom textúrája van, de úgy megszépíti még az én bőröm is…
De te a krémtől függetlenül is nagyon szép vagy, mint egy tavasztündér!

2 Likes

Mai smink, sajnos a fotó nem adja vissza mennyire szép az Immaculate szín ebben a palettában. A Nars bronzer pedig egy álom!! Világos színű, könnyű használni és ha megszaladok vele sem lesz sárgás. Brutál pigmentált.
Vagy 4 ilyen mintát kaptam barinőmtől, utána kénytelen leszek megvenni a teljes méretet úgy érzem… :sweat_smile: :money_with_wings:
Az essecne rúzsnak nagyon tetszik a színe, nagyon kis muris, hogy ilyen színváltós.

07_22_smink

17 Likes

Milyen finom szín lett belőle az ajkadon! Az íze milyen? :wink:

1 Likes

Köszönöm :blush: Nincs íze, meg nem érzem a csillámokat se benne igazából tényleg csak egy szép ajakápoló. A korcogós csillámok lehet később bukkannak elő :smiley:

2 Likes

Csodaszép lett a sminked :blush:
Nagyon menő, hogy ilyen kis lágy színe lett a rúzsnak rajtad, közel sem hasonlít arra, mint amit nekem varázsol. :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: Hát tényleg érdekes ez a rúzs, mindenkin mást produkál. Szereted azt a színt amit rajtad alakított? :slight_smile:

1 Likes