Szép smink, a hajad is jó.
Köszi, nemrég levágattam, mert már nagyon untam, hogy olyan hosszú volt.
De csini vagy!!
nagyon szép a sminked, az arcbőröd meg aztán pláne
Sajnos van rajta 1-2 folt, de a BB krém elég jól elfedi.
Mostanában kezdem látni, hogy 44 évesen azért nem rossz a helyzet. És külön öröm, hogy mindenki meglepődik a koromon. Nemrég egy csajszinak írtam, aki azt írta magáról, hogy már nem fiatal, hogy dehogynem fiatal, még én is annak érzem magam, pedig 10-15 évvel idősebb vagyok. Aztán írta, hogy kb. egy idősek vagyunk, mert ő 34. Én meg válaszoltam, hogy akkor pont 10 évvel vagyok idősebb. Kaptam néhány leesett állas emojit.
Nagyon csinos vagy, jól áll ez a smink is
Rémlett, hogy hosszú volt a hajad, de ez a rövidebb is kifejezetten jó.
Igen, már majdnem derékig ért. Sajnos alacsony vagyok (160 cm), emiatt ha túl hosszú, mindig úgy érzem, hogy összenyom.
Gyönyörű smink. A rúzs csodás. Hiányérzetem volt, aztán rájöttem, nincs szemüveg.
Igen, mert most az egyik lencsén rajta van az ideiglenes prizma (amitől csak egyet látok), viszont az összes képet elcseszi, mert nem annyira látszik tőle a szemem. Most meg annyira tetszett, hogy inkább levettem.
Szeretem ezt a Naked Cherry palettát, nagyon az én színeim.
44??? Minden elismerésem!
Abszolute azt tippeltem, hogy velem egykorú vagy! Gratulálok tényleg!!!
Nem csoda, ha a fiatal generáció kíváncsi Rád Nagyon csini vagy!
Csodaszép vagy, jól áll ez az új haj is nagyon!!
A korodon én is dobtam egy hátast, simán letagadhatnál 15 évet, nem viccelek!!
Annyira szép az arcod és a bőröd! Mit meg nem adnèk, ha ilyen sima, pórusmentes arcbőröm lehetne! Nagyon szerencsés genetikád van (na meg a tudatos bőrápolás)
A pórusoka az arcomon már kisebbek valamennyivel, de az állam még elég gáz. Viszont a Holika BB a Hourglass púderrel bababőrt csinál rajtam.
Ezt a Holika BB-t én is nagyon szeretem, olyan finom textúrája van, de úgy megszépíti még az én bőröm is…
De te a krémtől függetlenül is nagyon szép vagy, mint egy tavasztündér!
Mai smink, sajnos a fotó nem adja vissza mennyire szép az Immaculate szín ebben a palettában. A Nars bronzer pedig egy álom!! Világos színű, könnyű használni és ha megszaladok vele sem lesz sárgás. Brutál pigmentált.
Vagy 4 ilyen mintát kaptam barinőmtől, utána kénytelen leszek megvenni a teljes méretet úgy érzem…
Az essecne rúzsnak nagyon tetszik a színe, nagyon kis muris, hogy ilyen színváltós.
Milyen finom szín lett belőle az ajkadon! Az íze milyen?
Köszönöm Nincs íze, meg nem érzem a csillámokat se benne igazából tényleg csak egy szép ajakápoló. A korcogós csillámok lehet később bukkannak elő
Csodaszép lett a sminked
Nagyon menő, hogy ilyen kis lágy színe lett a rúzsnak rajtad, közel sem hasonlít arra, mint amit nekem varázsol.
Köszönöm Hát tényleg érdekes ez a rúzs, mindenkin mást produkál. Szereted azt a színt amit rajtad alakított?