Mit használtál ma?

Azt BB-primert már használom régóta. 1 elfogyott, most bontottam fel az újat. A light árnyalat jó nekem.

1 Likes

Csajos ebéd és napsütés smink mára :slight_smile:
ABH szemöldökpomádé és a Pupa gyöngyházas primere maradt le a képről.

smink_07_20_1 !

smink_07_20_2_szem

18 Likes

Nagyon szép a smink, és Te is. :blush: Tisztára unikornisososs :unicorn:, nagyon klassz! :star_struck::star_struck:

2 Likes

Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

1 Likes

3 hét kreativitásgyilkos mindennapugyanazabarna smink után vittem egy kis változatosságot a dolgokba:)
Képről lemaradt az essence i <3 colour intensifying primer és a make me brow, illetve a CP All star spray.
A monok: Coastal Scents Oatmeal tan, Coconut husk, Barista, Light Tangerine, illetve ColourPop Now and Zen és Sideline, a highlight ABH Moonstone.
image image

21 Likes

Sellő :mermaid: :heart_eyes:

1 Likes

Csobbani való egy idő volt ma :ocean: :sun_with_face:

1 Likes

Nagyon különleges sminket csináltál :star_struck:

1 Likes

Köszönöm szépen! :>
Nagyon megihlettél a csodás kék-lila sminkeddel, lehet a héten még jövök egy zsékategóriás rekreációval :see_no_evil: Irtó jól áll, ki kell próbálnom nekem is :innocent:

2 Likes

Juj, nagyon megtisztelve érzem magam most :see_no_evil: Biztosan csodaszép lesz a tied is!!!
Ez volt az inspi csak rejtett szemem van nálam másképp kell sminkelni így néha (mindig) elgurul a színbogyóm és csak mázolok mázolok mázolok :smiley:

https://www.pinterest.co.uk/pin/391602130104623900/

3 Likes

Balea sminklemosó olajjal (sajnos itthon megszüntették de Ausztriában tudtam venni) könnyen le tudtam szedni, nem kellett nagyon dörzsölni.

1 Likes

Rajtam tényleg elég sötét és lilás, most kivételesen a fotó jól visszaadja a színét.

1 Likes

Kép

Kép

Kép

13 Likes

Kèrlek szagold meg. Règebben nagyon enyhén illatosìtott volt. Majd vettem utànpòtläst, de annak semmi jò illata nincs.vagyis olaj szaga van, nem avas de kicsit furcsa.Nem tudom, hogy jò- e még. De ha a tièd sem illatos akkor valòszìnűleg vàltoztattak vmit rajta.

Az enyémnek is olaj szaga van. Elolvastam az INCI-t de nem látok benne parfümöt.

1 Likes

Kép

Kép

Kép

22 Likes

Nagyon szép a smink!!!

És örülök, hogy nemcsak a mi hűtőnk van tele mágnessel. :blush:

4 Likes

Köszönöm, akkor hasznàlni fogom.

1 Likes

Nagyon szép sminket csináltál, szuperül áll, gyönyörű vagy! :heart_eyes:

Mai smink (lépcsőházban fotóztam):

IMG_20200722_114708

Gyönyörű, és tényleg kellemes viselet ez az Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant stick (02 Blush).

IMG_20200722_103855

IMG_20200722_103852

22 Likes