Tegnap este Bence, a 9 éves fiam, belenézett a tükörbe:
- Hmm, szép fiú! Már megint te vagy az?
Azt hiszem, van mit tanulnom a fiamtól.
Tegnap este Bence, a 9 éves fiam, belenézett a tükörbe:
Azt hiszem, van mit tanulnom a fiamtól.
Jöhetne ide önbecslés/bizalom trénernek
Nagyon jó történet máris szuperül indul az ember lányának a napja tőle
Képzeljétek, kiderült, hogy az új szomszédoknál a feleség sminkes. Mondtam is neki, hogy nekünk közelebbi ismeretséget kell kötnünk!
Végre van egy normális szomszédunk…
Bevonzottad őt!
De izgi! Ő is biztosan örül, hogy egy szépen kisminkelt, szakavatott szomszédja lett.
Tegnap reggel mentünk le a liftben, és sminkes bőrönd volt nála, így került szóba. Mire leértünk, már Jeffree Starnál tartottunk.
És mi a véleménye róla, vannak tőle cuccai? Mondd neki, hogy regeljen ide.
Á, mi a buszhoz sietünk, épphogy szóba került. De úgy érzem, majd még kibeszéljük.
Jó ötlet, mondom majd neki a csoportot!
A tegnapi csajos délutánon közreműködtek:
A spirált most próbáltam először. Teljesen átlagos.
És a primer milyen?
Ma a Too Faced Gingerbread palettával alkottam ezt a szemsminket.
Awww, de szép Na és ez a rúzs… Nagyon jól áll! Ez melyik rúzs? Színben én is ilyeneket szeretek használni.
De szépséges vagy!!!
Jó az egész arcod látni, olyan szép vagy.
Jaj nagyon köszönöm @koalace és @Amadea
@Melodee ez a Maybelline Superstay Matte Ink folyékony rúzs Lover árnyalata. Délelőtt felkentem, kibírt 2 kávézást, egy komplett vasárnapi ebédet desszerttel és este csak olajos lemosóval tudtam leszedni úgy, hogy napközben egyszer sem igazítottam rajta. Elképesztően tartós.
Köszönöm.
Woow, akkor valóban nagyon tartós. Tipikusan az a rúzs, amit a nap végén úgy kell magadról levakarni, mert még akkor is ragaszkodik hozzád.
Meggyőztél róla, hogy a kollekciómban van a helye…
De gyönyörű vagy!!! Csodásan áll ez a smink
Igen, vègre egèsz arcos kèp. Nagyon tetszik, a rùzs is mennyire jòl àll , az arcod ès hajad szìnèhez èn ilyen àrnyalatot nem tudnèk kihasznàlni sajnos .
De érdekes, rajtam teljesen más színű ez a rúzs, nude-os rózsaszín, de a fények miatt is tűnhet úgy, hogy rajtad szinte lila.
Mennyire volt nehéz leszedni a rúzst? Én is észrevettem már, hogy egy-egy rúzs mennyire más árnyalatú lesz egy-egy emberen :).