Mit használtál ma?

Tegnap este Bence, a 9 éves fiam, belenézett a tükörbe:

• Hmm, szép fiú! Már megint te vagy az?

Azt hiszem, van mit tanulnom a fiamtól. :grinning:

19 Likes

Jöhetne ide önbecslés/bizalom trénernek :star_struck: :heart:
Nagyon jó történet máris szuperül indul az ember lányának a napja tőle :hugs: :blush:

4 Likes

Képzeljétek, kiderült, hogy az új szomszédoknál a feleség sminkes. Mondtam is neki, hogy nekünk közelebbi ismeretséget kell kötnünk!
Végre van egy normális szomszédunk… :grinning:

15 Likes

Bevonzottad őt! :magnet:

4 Likes

De izgi! Ő is biztosan örül, hogy egy szépen kisminkelt, szakavatott szomszédja lett.:slight_smile:

3 Likes

Tegnap reggel mentünk le a liftben, és sminkes bőrönd volt nála, így került szóba. Mire leértünk, már Jeffree Starnál tartottunk. :grinning:

8 Likes

És mi a véleménye róla, vannak tőle cuccai?:slight_smile: Mondd neki, hogy regeljen ide.:stuck_out_tongue:

1 Likes

Á, mi a buszhoz sietünk, épphogy szóba került. De úgy érzem, majd még kibeszéljük.

Jó ötlet, mondom majd neki a csoportot!

2 Likes

A tegnapi csajos délutánon közreműködtek:
IMG_20200719_201549
A spirált most próbáltam először. Teljesen átlagos.

10 Likes

És a primer milyen?

Ma a Too Faced Gingerbread palettával alkottam ezt a szemsminket.
Kép

Kép

Kép

Kép

21 Likes

Awww, de szép :star_struck::star_struck: Na és ez a rúzs… :star_struck: Nagyon jól áll! Ez melyik rúzs? :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face: Színben én is ilyeneket szeretek használni. :slightly_smiling_face:

1 Likes

De szépséges vagy!!! :blush:

1 Likes

Jó az egész arcod látni, olyan szép vagy.:slight_smile:

1 Likes

Jaj nagyon köszönöm @koalace és @Amadea :relieved:
@Melodee ez a Maybelline Superstay Matte Ink folyékony rúzs Lover árnyalata. Délelőtt felkentem, kibírt 2 kávézást, egy komplett vasárnapi ebédet desszerttel és este csak olajos lemosóval tudtam leszedni úgy, hogy napközben egyszer sem igazítottam rajta. Elképesztően tartós.

5 Likes

Köszönöm. :slight_smile:
Woow, akkor valóban nagyon tartós. Tipikusan az a rúzs, amit a nap végén úgy kell magadról levakarni, mert még akkor is ragaszkodik hozzád. :slight_smile:
Meggyőztél róla, hogy a kollekciómban van a helye… :wink: :smiley:

2 Likes

De gyönyörű vagy!!! Csodásan áll ez a smink :heart: :heart: :heart:

2 Likes

Igen, vègre egèsz arcos kèp. Nagyon tetszik, a rùzs is mennyire jòl àll , az arcod ès hajad szìnèhez :smiling_face_with_three_hearts: èn ilyen àrnyalatot nem tudnèk kihasznàlni sajnos .

1 Likes

De érdekes, rajtam teljesen más színű ez a rúzs, nude-os rózsaszín, de a fények miatt is tűnhet úgy, hogy rajtad szinte lila.

1 Likes

Mennyire volt nehéz leszedni a rúzst? Én is észrevettem már, hogy egy-egy rúzs mennyire más árnyalatú lesz egy-egy emberen :).