Mit használtál ma?

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

Gyönyörű lett!! :heart_eyes:Tegnap én is pont a barackos CP-t használtam annyira jók a színei :blush: Szép lett a tusvonalad is :heart:

1 Likes

Az a szív alakú rózsás micsoda, kicsoda? :blush: Nagyon szép!
A szombati őrültséghez kitartást. :hugs:

2 Likes

Post-it​:smile: világ legnagyobb találmánya, legalábbis nekem. Ipari felhasználó vagyok.:grin:

1 Likes

Mai kedvhez mai kedvencek😇20200718_113202

10 Likes

Es a ma reggeli bőrápolás:20200718_115405

13 Likes

Ha már @Alsace az arany imádatot említette :smiley:
Hosszú hétvégét tartunk barátommal, így korlátozott mennyiségű smink van nálam (haha, egy kis táska), két paletta jött velem, az UD Naked 3 és a Honey.
Utóbbihoz nyúltam, mert szerelem paletta és azt hiszem, ezek az én színeim.
Ja, igen. Mostanában a csillogó arcbőr a gyengém, a matt púderre simán rámegyek valami skin finish-sel, mert az tetszik.
A szemöldököm kozmetikusért kiált, az orrom pedig krumpli, de éljen az arany szín :slight_smile:
20200718_121042

17 Likes

Köszönöm! Mostanság teljesen odavagyok ezekért a színekért. Fél éve meg még szóba sem jöhetett nálam. :sweat_smile:

1 Likes

Kép

Kép

Kép

Kép

13 Likes

Ehhez a szemszinhez dukal is a honey;-)

De szép lett a sminked és te is az vagy, nem is krumpli az orrod :kissing_heart: :heart:
Úgy örülök, hogy sikerült levadászni a Honey-t tényleg nagyon a te színed és az arany is jól áll nagyon :sparkling_heart:

1 Likes

Örülök, hogy nyitottál az újdonságra, szerintem szuper döntés volt és jól áll ez a szín, a többit is szeretni fogod, olyan kis nyárias a paletta :peach: :sun_with_face:

1 Likes

Tükörke, egy sima és egy nagyítós van benne.:slight_smile:

Post-iten élek én is. Ha végzek a ráírt teendővel, megölöm őket.:slight_smile:

2 Likes

Nagyon cukker. :heart_eyes: :smile:

1 Likes

Mennyi idő alatt veszi fel a rétegeket a bőröd? Én csak tonert, hidratálót és fényvédő viszek fel reggelente, ha szérumot is iktattam be mellé, volt némi égő érzés.

Hoool van itt krumpli? Vegyél már egyet a kezedbe és állj a tükör elé!:slight_smile: Teljesen okés nózid van.

1 Likes

En megiszom kozben a kavemat. Minden konnyu allagu, kiveve a benton szemkrem,de nekem szepen beszivodik minden gyorsan. Melyik szerummal volt gondod?

1 Likes

A krumpli orr határozottan nem ilyen. Hidd el :slight_smile: Szép vagy.

@Lencseee , @Alsace , @Amadea és @BlackXentric nagyon köszönöm :slight_smile:
Tényleg imádom ezt a palettát, egy csoda.
Az orrom ha nem is krumpli, de jól mutat, plane mikor egy kis fénnyel rámegyek. De abszolút nem zavar, vagy ilyesmi :slight_smile:

4 Likes