Nagyon kedves vagy, köszönöm.
Azt hiszem régebben volt egy önbizalom turbó topik is (lehet most is megvan valahol a lista alján…) Ahogy nézem, sokunknak van szüksége néha külső tükörre
Mindenesetre örülök, hogy nem csak nekem esik nehezemre elhinni, hogy szép vagyok. De most nehogy megírjátok, hogy de igen, mert pontosan tudom Írjátok minden sminkemre, kapok bókot a férjemtől, munkatársaimtól is. Ezek nélkül valószínűleg csak a borzasztó formájú és nagyságú orromat, bőrhibáimat, lila karikáimat, stb. látnám a tükörben. De még így is nehéz elfogadni. A szépségideál nagyon nem reális…
Higgyétek el ti is, szépek vagytok! Kerek fej, dinnye fej, sápadt arc, beesett szemek, fura orr, bőrhibák… Valami mindenképp van, ami miatt úgy érezzük, nem vagyunk tökéletesek. De igen, így vagyunk jók!
Jaj, de cuki vagy!
Csúnya? Meg átlagos? Szerintem te egy kifejezetten szép arcú nő vagy, gyönyörű bőrrel. És ezt őszintén tiszta szívből mondom.
Köszönöm szépen, lányok!
Nagyon kedvesek vagytok!
Maximálisan egyet értek! Egyébként ezért is szeretek itt lenni közöttetek, mert egy egy picit mindenki megerősíti a másikat abban, hogy egyrészt ügyesen sminkel, másrészt meg jó csaj. És nem csak azért, mert muszáj
Tegnapi sminkem
Találkoztam Umpalumpával, szuper csajos délután volt Mostanában az arany színre vagyok rákattanva, lehet az idő miatt is…
Kipróbáltam Anheszenamontól vásárolt pirosítót is, odáig és vissza vagyok tőle, hihetetenül szép árnyalat Végre az Aurorát is bevethettem, ez a legszebb highlighter amit valaha láttam
Ahhoz képest, hogy “egyszerű” smink majd egy órán át készült és elég sok résztvevője volt
Beállok én is a sorba, néha csúnyának érzem magam, néha elégedett vagyok a külsőmmel. Alap hangulatomtól, időjárástól, meg attól is függ, éppen mennyi időt szántam magamra, smink stb. Nem tudom mitől függ ez, lehet néha felnagyítom a hibáimat. Persze párom szépnek talál, mások is, ez ilyen belső elégedetlenség néha.
Egy kezemen meg tudom számolni, mennyi nő elégedett magával… (Én sem tartozom ide, hogy megnyugtassak mindenkit. )
Önmagunkkal szemben sokkal kritikusabbak vagyunk, sőt! Tényleg bolhából elefántot csinálunk, még azt is észrevesszük és felnagyítjuk, amit mások észre sem vesznek. A kritizálók pedig pont azok szoktak lenni, akik aztán tényleg tükörbe nézhetnének!
Csajok! Olyan jó volt olvasni és látni, hogy itt mindenki lelkifröccsöt ad a másiknak, támogató szavakkal turbózza a másik lelkivilágát, önbizalmát.
Bizony, gyönyörű a bőröd, az arcod, a sminkjeid, jò èrzès nèzegetni a kèpeidet,( igaz tulajdonkèpp mindenki kèpeit nagyon szeretem nèzni.) Ès a Mai felszìnes vilàgban nagyon jò ennyi kedves, pozitìv kisugàrzàsù ismeretlen ismerőssel vèlemènyt, tapasztalatot cserèlni
Örülök, hogy ennyire tetszik az Aurora (Csipkerózsikát is így hívják, ne felejtsük el), szerintem is ez a legszebb highlighterpaletta a világon, pedig tekintélyes tapasztalattal bírok.
Az egyszerű, természetes szépséget kiemelő sminkek készülnek a leghosszabb ideig és a legtöbb termék bevetésével.
Nagyon szép lett a sminked! Úgy örülök, hogy tetszik a pirosító!
Tényleg Csipkerózsika
Az eddigi ajánlásaid mind bejöttek, köszönöm, egyik termékben se csalódtam Aztán a színes highlighterekkel is egészen megbarátkoztam, sőőőt
A Moonchildról se mondtam még le, ha szembejön velem a zsibin és beleerőszakolja magát a fiókomba, hát nem is fogom kikergetni onnan
Az, hogy az extra sminkek sokáig és sok termékből készülnek még elfogadtam, de egy szép natúr, azért az is legalább ugyanennyi szeretetet igényel
Köszönöm
Imádom, örülök, hogy lecsaptam rá a zsibin, annyira szépséges szín
De szépet alkottál
Sztem rajtatok és három Barátnőmön kívül, mindenki betegnek tart a beautymániam miatt.
Sminkelj, ahogy jol esik, nagyon jol all!
De legalább van 3 barátnőd, aki nem tart betegnek! Engem csak ti értetek meg!
Hat szerencsére van, de Rajtuk is tulteszek rettenetesen .
Ezt a szemsminket az új, barackos CP palettámmal alkottam:
Szombati önszorgalom (őrültség) munkanap kellékei. Otthon csak CC krémet kentem fel primerrel keverve, ezt ütögettem fel a szemem alá, megcsináltam a szemöldököm és felpacsmagoltam a fényvédős púdert.