Viszont szerintem a pasiknál attól is függ, hogyan ismernek meg. Pl. szerintem egy nude sminket észre sem vesznek.
Abszolút. Egy erős smink után a natúr arc persze, hogy nagyon másnak tűnik (sajnos rajtamvan mit korrigálni), csak az jutott eszembe, amit a főni mondott, nem ismerte meg smink nélkül a kolléganőmet, aki alapozót, púdert, szempillaspirált és tust használ. Annyira más nem lehet az arca smink nélkül…
És hát, nem tudom, rám mit mondana.
Azt vettem észre, hogy a legtöbb pasi nem szereti azokat a plusz dolgokat, amiket mi igen: hajfestés, smink, körömlakk, műköröm, ékszerek stb. Ezzel csak az a gondom, hogy a szépség iránti elvárás bezzeg megvan, tehát valami láthatatlan mágiával legyünk már szívesek ugy kinézni, mint Margot Robbie (persze szülés után is).
(Elnézést kérek minden reális elvárással bíró pasitól.)
Maximálisan igazad van. Aki nem olyan mázlista, hogy tényleg csodálatosan hibátlan bőrrel meg hajszínnel születik, az nagyjából így járt.
Sőt, a rosszabb, mikor a pasik szülei ilyenek, és csesztetik a barátnőt, hogy minek kell ilyen luxusra költeni (fodrász, körmös). Sajnos hallottam ilyet.
Akkor èn màzlista vagyok, nem a hibàtlan bőrre èrtve, hanem a pàromnak kifejezetten tetszik, hogy sminkelem magam , hajat festek, stb. Csak az egyre több csomagtòl kap rohamot a parfümjeimet is mindig vèlemènyezi, hogy melyik tetszik neki. Eddig csak a bordòs sminkèrt szòlt , hogy olyan mintha bevàgtak volna, ràadàsul csak 1 szemen pròbàltam. Ès jòkat derül, mikor elfelejtem ,hogy szempillaspiràlt hasznàltam ès megdörzsölöm a szemem. = mosòmaci smink
Ó, szerencsére az én párom is bírja az ilyesmit, nem zavarja, és azért se szól, ha kivakolom az arcom
Szóval azért vannak rendes, reális értékrenddel ellátott férfiak is
Menj már!
Jó csaj vagy smink nélkül is, ez egészen biztos!
Felavattam a MJ palettát
Jézusom, ez pláne undorító.
Nagyon kedves vagy, de nem mondhatni, hogy megfelelnék a mai szépségideálnak. A füleim elállnak (otthon ált. összefogom, amiért megkaptam, hogy mindig szar a hajam (így)), a szemeim keskenyek és mélyen ülőek stb. Ezeken csak csalni lehet.
Hozzateszem, hogy sokszor a kritizáló pasik nem éppen hibátlan külsővel büszkélkedhetnek.
Nagyon jó lett!
Hát mit szóljak én, a tökéletesen kerek fejemmel?
De ahogy egyszer te írtad: önmagunk hibáit mindig felnagyítva látjuk.
de szép
Először mindenki nézzen magába… A kritizáló pedig a saját gyengeségét vetíti át másra. Mikor valaki beszól nekem szimplán megköszönöm és ennyi.
Neked nagyon szép arcod van!!
Világ életemben csúnyának, vagy jobb hangulatomban átlagosnak érzem magam.
Ezzel a cuki arccal, szép hajjal, gyönyörű bőrrel, csodás szemöldökkel és dús keblekkel? Cseréld le a tükrödet!
Szép vagy. Egyszerűen szép vagy
@Amadea és @Kokapu mindketten gyönyörűek vagytok Persze, ki nem gondolja, hogy van valami hibája. De legyetek büszkék magatokra
Te egy nagyon igényes, jó ízlésssel megáldott nő vagy, aki 10 évet letagadhat. Gyönyörű a bőröd, szép harmonikus az arcberendezésed, SZÉP VAGY ÉS KÉSZ.
Ha nem veszed tudomásul, mindennap megírom privát üzenetben.