Holnapra vmi lilás sminket tervezek mert kicsit sok lesz már a barack és bronz vonal.
Végre nem bronz meg barack
Olyan csodás ez az Alien és a sminked is…
Köszönöm! A Blue Blood megérkezett?
De szép ez a lila, nagyon jól áll! Nekem a bronzosok is tetszettek, mostanában én is szívesen nyúlok az arany-bronz-barna színekhez
Szerintem is nagyon illik hozzád ez a lila szemsmink. :). Nagyon szép ez a szín :).
Igen, az előbb vettem át csoda szép paletta.
Először azt hittem, hogy van benne néhány szín ami a Jawbreakerben is, de azért a hasonló színek között is van különbség. Egy bajom van vele, hogy nincs hova raknom. :’)
Hú, de jól áll a barna szemedhez a lila!
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. A héten nem dolgozom, így próbálom kiélni kicsit a színesebb szemsmink iránti vágyaimat (persze csak magamhoz képest színes )
Nagyon szépséges, használj ilyet gyakrabban.
Nagyon köszönöm! Munkahelyre inkább szolidan sminkelek (fényes bézs, barack, arany, mályva) mert rajtam kívül senki nem sminkel az irodában, max alapozó, szempillaspirál. Úgy érzem túl sok lenne oda a szín és valahogy oda nem illő. Így maradnak a hétvégék és szabadnapok. Emiatt is váltam meg nehéz szívvel a Blue Blood palettámtól is.
De gondolom, nem szólnának érte, vagy igen? Mert lehet, hogy a többiekre is ösztönzően hatna!
Nem szólnának érte. Egyébként a lányok meg szokták dicsérni, hogy ma pl kifejezetten szép lett a szemsminkem. Meg tanácsot is szoktak kérni, mit vegyenek, de szigorúan drogériás keretek között maradva. Szerintem azt gondolják nem vagyok százas, hogy mennyire szeretek sminkekre költeni.
Ezzel az én kolléganőm is így van.
Szerintem ehhez senkinek semmi köze, de tudom, hogy az érzelmi nyomásnak, vagy akárcsak a vélt rosszallásnak milyen lélekölő hatása van.
Jaj, nekem ez tetszik a legjobban, nagyon illika barna szemedhez!
Köszönöm. Bár itt a fotón olyan kis áttetsző és vérszegény ez a zöldeskék szín, a valóságban élénkebb és erősebb volt. 6 éves keresztfiam meg is kérdezte, hogy miért festettem ilyen színesre a szemem.
Én azt szoktam mondani, hogy szeretek kifestőzni.
De sokaknak, főleg a pasiknak minden erős smink, ami egy picit is változtat az arcon.
Szerintem amúgy ez pont relatív, hogy kinek mi az erős. De igen, én is úgy veszem észre, hogy a pasiknak minden az, ami nem a megszokott natúr.
Bevallom, az irodába én se sminkelek nagyon erősen, azt általában hétvégén teszem. Viszont nem szólna rám senki, legutóbb a főnökasszonyom mondta, hogy milyen jó a szemem (tusvonalat gyakorolok, mikor időm engedi.)
Csodaszép lett a sminked, én is csak bátorítani tudlak színekre