Mit használtál ma?

Holnapra vmi lilás sminket tervezek mert kicsit sok lesz már a barack és bronz vonal.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

15 Likes

Végre nem bronz meg barack :sweat_smile::purple_heart:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

22 Likes

Olyan csodás ez az Alien és a sminked is… :heart_eyes: :heart:

1 Likes

Köszönöm! A Blue Blood megérkezett?

1 Likes

De szép ez a lila, nagyon jól áll! :heart: Nekem a bronzosok is tetszettek, mostanában én is szívesen nyúlok az arany-bronz-barna színekhez :slight_smile:

1 Likes

Szerintem is nagyon illik hozzád ez a lila szemsmink. :). Nagyon szép ez a szín :).

1 Likes

Igen, az előbb vettem át csoda szép paletta. :heart: :art:
Először azt hittem, hogy van benne néhány szín ami a Jawbreakerben is, de azért a hasonló színek között is van különbség. Egy bajom van vele, hogy nincs hova raknom. :’)

3 Likes

Hú, de jól áll a barna szemedhez a lila! :star_struck:

2 Likes

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. A héten nem dolgozom, így próbálom kiélni kicsit a színesebb szemsmink iránti vágyaimat (persze csak magamhoz képest színes :sweat_smile:)
Kép

Kép

Kép

16 Likes

Nagyon szépséges, használj ilyet gyakrabban.

1 Likes

Nagyon köszönöm! Munkahelyre inkább szolidan sminkelek (fényes bézs, barack, arany, mályva) mert rajtam kívül senki nem sminkel az irodában, max alapozó, szempillaspirál. Úgy érzem túl sok lenne oda a szín és valahogy oda nem illő. Így maradnak a hétvégék és szabadnapok. Emiatt is váltam meg nehéz szívvel a Blue Blood palettámtól is.

3 Likes

De gondolom, nem szólnának érte, vagy igen? Mert lehet, hogy a többiekre is ösztönzően hatna!

1 Likes

Nem szólnának érte. Egyébként a lányok meg szokták dicsérni, hogy ma pl kifejezetten szép lett a szemsminkem. Meg tanácsot is szoktak kérni, mit vegyenek, de szigorúan drogériás keretek között maradva. Szerintem azt gondolják nem vagyok százas, hogy mennyire szeretek sminkekre költeni.

5 Likes

Ezzel az én kolléganőm is így van. :grinning:

3 Likes

Szerintem ehhez senkinek semmi köze, de tudom, hogy az érzelmi nyomásnak, vagy akárcsak a vélt rosszallásnak milyen lélekölő hatása van.:frowning:

2 Likes

Jaj, nekem ez tetszik a legjobban, nagyon illika barna szemedhez!

1 Likes

Köszönöm. Bár itt a fotón olyan kis áttetsző és vérszegény ez a zöldeskék szín, a valóságban élénkebb és erősebb volt. 6 éves keresztfiam meg is kérdezte, hogy miért festettem ilyen színesre a szemem.

1 Likes

Én azt szoktam mondani, hogy szeretek kifestőzni.:wink:
De sokaknak, főleg a pasiknak minden erős smink, ami egy picit is változtat az arcon.

2 Likes

Szerintem amúgy ez pont relatív, hogy kinek mi az erős. De igen, én is úgy veszem észre, hogy a pasiknak minden az, ami nem a megszokott natúr.
Bevallom, az irodába én se sminkelek nagyon erősen, azt általában hétvégén teszem. Viszont nem szólna rám senki, legutóbb a főnökasszonyom mondta, hogy milyen jó a szemem (tusvonalat gyakorolok, mikor időm engedi.)

6 Likes

Csodaszép lett a sminked, én is csak bátorítani tudlak színekre :green_heart: :blush:

1 Likes