Mit használtál ma?

A Catrice highlighter és pirosító hogy tetszik?

Szép, olyan kis természetes, de csak a matt oldalát használtam.
Igazából mindegy is volt, mert a maszk úgyis letörölte. :grinning:
Ja, kifelejtettem a képről a Morphe ceruzát (asszem inkább ajakceruza, de most jól ment a szemsminkhez is. Illetve a Catrice új folyékony rúzsából a 050-est használtam. Csak egy kicsit kente össze a maszkot, de a számon nem kenődött el.

1 Likes

Lehet, hogy én vagyok a nemmormális, de ugyanúgy vadul sminkelek, mint a premaszk időszakban. Igyekszem óvatosan felvenni azt a vacakot, úgy látom, nem nagyon szedi le a sminket.

5 Likes

Nem tudom, nekem tiszta dzsuva volt ma is a maszk belső oldala.
Még jó, hogy moshatókat vettem, az eldobhatósakat nem győzném anyagilag, pedig viszonylag ritkán járok ki. :grinning:

Valamennyire az enyém is “megszínesedik”, úgy értettem, hogy nem két fehér csík jelzi a bronzosító helyét.:slight_smile:

Ja, annyira nekem sem durva. :smiley:

Próbáltad már a Catrice setting mistet? Én ma akartam magamra fújni, aztán elfelejtettem, mire elindultunk…

Kép

Kép

Kép

Kép

10 Likes

Vagy kétszer, amikor eszembe jutott.:smiley: Szépen porlaszt, eszméletlenül édes műkókusz szaga van, de nem vettem észre, hogy különösebb hatása lenne.

1 Likes

Èn a catrice mèzes primerjèvel jàrtam ìgy: olyan erőteljes mű méz szaga van, mint regen volt ilyen szörnyű mézes cukor annak volt ilyen szùnyog riasztò szaga. Imàdom a mézet az illata is ,de ennek semmi közel hozzà. Ès kb. 1-2 òràn àt èrezhető még. A kòkuszròl jut eszembe: a marc jacobs setting spraynek nagyon jò enyhe kòkusz illata van. Nem mű.

1 Likes

Én is így vagyok. Ami kicsit lekopik, azt pótolom.

1 Likes

A mai sminkhez a következőket használtam:
Cosrx Aloe fényvédő
IT Cosmetics CC krém
Milk Makeup Baked Bronzer stick
Mac Glow Play Blush (Cheer Up árnyalat)
The Balm Mary Lou-Manizer highlighter
ABH Dipbrow Pomade
Too Faced szemhéjalap
Nabla matt Petra nevű téglás barna monója a mélyítőbe, Mac Expensive Pink monó a teljes mozgó részre
Rimmel szemceruza (fényes aranybarna) az alsó pillatőbe
Mac Blankety rúzs
Giorgio Armani Sì Edp
Kép

Kép

11 Likes

Nagyon szép a szemsmink, a mozgó szemhéj színe különösen tetszik!

1 Likes

Mai smink.
Ma úgy döntöttem, hogy dög meleg ide, maszk oda, “rendes” sminket csinálok, és persze a Lethal paletta Vertex színével, ami egy eszméletlen színbomba.

IMG_20200711_230553

IMG_20200711_230621

IMG_20200711_170255

IMG_20200711_170615

20 Likes

Brutál jó ez a zöld! :heart:

1 Likes

Szuperül nézel ki cakkumpakk! :open_mouth: :star_struck: Olyan szépen látszik mindig a satírozás.

1 Likes

Hű nagyon szép vagy, ez a szín brutális! :green_heart:

1 Likes

Nagyon szép vagy! A smink is szuper lett, pont passzol a ruhádhoz. :green_heart:

1 Likes

Köszönöm! Az utóbbi hetekben rákattantam az ilyen és ehhez hasonló árnyalatokra :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nagyon jól nézel ki, annyira szuperül illik minden mindenhez.:slight_smile:

1 Likes

Kép

Kép

Kép

Kép

16 Likes