A Catrice highlighter és pirosító hogy tetszik?
Szép, olyan kis természetes, de csak a matt oldalát használtam.
Igazából mindegy is volt, mert a maszk úgyis letörölte.
Ja, kifelejtettem a képről a Morphe ceruzát (asszem inkább ajakceruza, de most jól ment a szemsminkhez is. Illetve a Catrice új folyékony rúzsából a 050-est használtam. Csak egy kicsit kente össze a maszkot, de a számon nem kenődött el.
Lehet, hogy én vagyok a nemmormális, de ugyanúgy vadul sminkelek, mint a premaszk időszakban. Igyekszem óvatosan felvenni azt a vacakot, úgy látom, nem nagyon szedi le a sminket.
Nem tudom, nekem tiszta dzsuva volt ma is a maszk belső oldala.
Még jó, hogy moshatókat vettem, az eldobhatósakat nem győzném anyagilag, pedig viszonylag ritkán járok ki.
Valamennyire az enyém is “megszínesedik”, úgy értettem, hogy nem két fehér csík jelzi a bronzosító helyét.
Ja, annyira nekem sem durva.
Próbáltad már a Catrice setting mistet? Én ma akartam magamra fújni, aztán elfelejtettem, mire elindultunk…
Vagy kétszer, amikor eszembe jutott. Szépen porlaszt, eszméletlenül édes műkókusz szaga van, de nem vettem észre, hogy különösebb hatása lenne.
Èn a catrice mèzes primerjèvel jàrtam ìgy: olyan erőteljes mű méz szaga van, mint regen volt ilyen szörnyű mézes cukor annak volt ilyen szùnyog riasztò szaga. Imàdom a mézet az illata is ,de ennek semmi közel hozzà. Ès kb. 1-2 òràn àt èrezhető még. A kòkuszròl jut eszembe: a marc jacobs setting spraynek nagyon jò enyhe kòkusz illata van. Nem mű.
Én is így vagyok. Ami kicsit lekopik, azt pótolom.
A mai sminkhez a következőket használtam:
Cosrx Aloe fényvédő
IT Cosmetics CC krém
Milk Makeup Baked Bronzer stick
Mac Glow Play Blush (Cheer Up árnyalat)
The Balm Mary Lou-Manizer highlighter
ABH Dipbrow Pomade
Too Faced szemhéjalap
Nabla matt Petra nevű téglás barna monója a mélyítőbe, Mac Expensive Pink monó a teljes mozgó részre
Rimmel szemceruza (fényes aranybarna) az alsó pillatőbe
Mac Blankety rúzs
Giorgio Armani Sì Edp
Nagyon szép a szemsmink, a mozgó szemhéj színe különösen tetszik!
Mai smink.
Ma úgy döntöttem, hogy dög meleg ide, maszk oda, “rendes” sminket csinálok, és persze a Lethal paletta Vertex színével, ami egy eszméletlen színbomba.
Brutál jó ez a zöld!
Szuperül nézel ki cakkumpakk! Olyan szépen látszik mindig a satírozás.
Hű nagyon szép vagy, ez a szín brutális!
Nagyon szép vagy! A smink is szuper lett, pont passzol a ruhádhoz.
Köszönöm! Az utóbbi hetekben rákattantam az ilyen és ehhez hasonló árnyalatokra
Nagyon jól nézel ki, annyira szuperül illik minden mindenhez.