Mit használtál ma?

Nagyon szép vagy és gyönyörű lett a sminked is! :heart:

1 Likes

Nagyon különleges lett a sminked! :blush: Képzeld a kis csomagomban volt PUR monó, de nem tudtam eldönteni, highlight vagy szemhéjpúder mono, beletapicskolva is érződik, hogy szuper a minősége :star_struck:

1 Likes

Nagyon szép lett és jól áll! Tökéletes példa a sminked, hogy drogériásból is lehet szuper sminket csinálni :blush:

1 Likes

Köszönöm :slight_smile::heart:

Villámsmink reggel. Három paletta egy-egy színét használtam, ez most így jött össze. Csak púdert, bronzosítót és szempillaspirált használtam.
20200710_073615

17 Likes

Nagyon szép lett, kiemeli a szép szemedet :blush:

1 Likes

Jó színek, nagyon tetszik.

1 Likes

Tegnap végül a felhő sminket választottam, jó volt végre rendesen kisminkelni magam, és szépen felöltözni :slight_smile: Kicsit olyan vírus előtt időszak érzés volt :blush:

A fotóról lemaradt Bourjois Healthy mix alapozója és végül, másik rúzst használtam, amit barátnőm küldött a csomagban McoBeauty - flawless árnyalat, nagyon szép színe van, egészen kellemes viselet is, kicsit szárít, az evést nem bírja, de nem is vártam el tőle ilyesmit. :slight_smile:

07_9_smink_1

18 Likes

Fú, de jól nézel ki! :star_struck:
A sminked is csodás, nagyon jól áll :slight_smile:

1 Likes

@Alsace , @Gloria nagyon köszönöm :relaxed:

1 Likes

De szép nimfa vagy.:slight_smile:

1 Likes

@Brunettee @Amadea nagyon köszönöm :relaxed: :kissing_heart: Muris, mennyit “vergődtem” ezen kék palettán, hogy “túl” kék, aztán az első adandó alkalommal belefejeltem, hogy Amadeát idézzem :sweat_smile: :rofl:

5 Likes

Viszont neked jól is áll a sok kék. :slight_smile: Ha én megcsinálnám ugyanezt a sminket, úgy néznék ki, mint egy háromnapos vizihulla :rofl:
És kell is néha belefejelni a palettákba, az a legjobb :grin:

2 Likes

Hát kicsit bénáztam a korrektorral, úgy festegettem magam, mintha falat kéne meszelni. Olyan hullaszínem lett, de tökéletes fedéssel :rofl: Alig bírtam kiigazítani :smiley: A korrektor viszont bazira jó :smiley: Na akkor nekem is volt ilyen vízihulla kinézetem :smiley:

1 Likes

Mai smink. Ki kellett próbálnom az UD palettát, amit kaptam barátnőmtől. Elég fura volt, mázolom mázolom, de “csak” nude marad :smiley: De tetszik a nude csak szokatlan a sok színes smink mellé :slight_smile: Berakom a pofázmányom, nincs alapozó csak szemöldök+szemsmink, jó kis kontraszt a tegnapi kékike mellett. Vállalom most a patijaim is :sweat_smile:

) 20200710_100218

Ígérem mára befejeztem a dolgot :sweat_smile: :rofl:

12 Likes

:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:, de szuper :heart:. Ha highlighter biztos nagyon jó lesz, nekem is van a palettában, azóta csak azt használom :rofl:, végre nem egy rózsaszínes highlighter, hanem szép fényt ad :). A bronzosítóját viszont nem tudom hova kellene raknom, mindig ránézek az arcomra, hogy ide hova rakjak, nekem nem látszik sehol sem az arccsontom :D.

1 Likes

Tényleg vagy egy görög istennő :smiling_face_with_three_hearts:.

2 Likes

Ma ismételten a Juvia mini palettáját használtam, a boronu (barnás-sárga.) és a Zuba (sötétrózsaszín) színét használtam :).

Screenshot_20200710-131321~2

Screenshot_20200710-131219~2

6 Likes

Köszönöm Szandika :smiling_face_with_three_hearts:

Annyi újdonságom van, már lassan azt se tudom mihez nyúljak egy élet is kevés az összes variáció kipróbálására :smiling_face_with_three_hearts:

Nagyon szép ez az arany-barack sminked, olyan napfelkeltés kicsit :slight_smile:
A bronzosítót még én is gyakorolom hova kell tenni, nekem a pirosító is kicsit még a rejtély kategóriába tartozik, azzal még túl óvatos vagyok.

1 Likes

Ma bementem a munkahelyemre, kipróbáltam hát a Lethal paletta egyik felét.
Illetve tök jó, hogy a múltkor szóba került a Catrice Genderless Eye&Brow palettája, mert a hideg barnái tökéletesek a szemöldökömre, a világosat pedig a szemöldökcsontra viszem fel.

IMG_20200710_183848

IMG_20200710_183941

Kár, hogy a képek nem adják vissza, hogy milyen gyönyörű ez az eper szín. Csodálatos, igazi nyárias árnyalat. Egész jól bírta ezt a meleget, bár az Etude House Proof 10 szemhéjalap nem a kedvencem, de vállalható maradt azért.

IMG_20200710_125612

IMG_20200710_125442

IMG_20200710_125357

15 Likes