Nagyon szép vagy és gyönyörű lett a sminked is!
Nagyon különleges lett a sminked! Képzeld a kis csomagomban volt PUR monó, de nem tudtam eldönteni, highlight vagy szemhéjpúder mono, beletapicskolva is érződik, hogy szuper a minősége
Nagyon szép lett és jól áll! Tökéletes példa a sminked, hogy drogériásból is lehet szuper sminket csinálni
Köszönöm
Villámsmink reggel. Három paletta egy-egy színét használtam, ez most így jött össze. Csak púdert, bronzosítót és szempillaspirált használtam.
Nagyon szép lett, kiemeli a szép szemedet
Jó színek, nagyon tetszik.
Tegnap végül a felhő sminket választottam, jó volt végre rendesen kisminkelni magam, és szépen felöltözni Kicsit olyan vírus előtt időszak érzés volt
A fotóról lemaradt Bourjois Healthy mix alapozója és végül, másik rúzst használtam, amit barátnőm küldött a csomagban McoBeauty - flawless árnyalat, nagyon szép színe van, egészen kellemes viselet is, kicsit szárít, az evést nem bírja, de nem is vártam el tőle ilyesmit.
Fú, de jól nézel ki!
A sminked is csodás, nagyon jól áll
De szép nimfa vagy.
@Brunettee @Amadea nagyon köszönöm Muris, mennyit “vergődtem” ezen kék palettán, hogy “túl” kék, aztán az első adandó alkalommal belefejeltem, hogy Amadeát idézzem
Viszont neked jól is áll a sok kék. Ha én megcsinálnám ugyanezt a sminket, úgy néznék ki, mint egy háromnapos vizihulla
És kell is néha belefejelni a palettákba, az a legjobb
Hát kicsit bénáztam a korrektorral, úgy festegettem magam, mintha falat kéne meszelni. Olyan hullaszínem lett, de tökéletes fedéssel Alig bírtam kiigazítani A korrektor viszont bazira jó Na akkor nekem is volt ilyen vízihulla kinézetem
Mai smink. Ki kellett próbálnom az UD palettát, amit kaptam barátnőmtől. Elég fura volt, mázolom mázolom, de “csak” nude marad De tetszik a nude csak szokatlan a sok színes smink mellé Berakom a pofázmányom, nincs alapozó csak szemöldök+szemsmink, jó kis kontraszt a tegnapi kékike mellett. Vállalom most a patijaim is
)
Ígérem mára befejeztem a dolgot
, de szuper . Ha highlighter biztos nagyon jó lesz, nekem is van a palettában, azóta csak azt használom , végre nem egy rózsaszínes highlighter, hanem szép fényt ad :). A bronzosítóját viszont nem tudom hova kellene raknom, mindig ránézek az arcomra, hogy ide hova rakjak, nekem nem látszik sehol sem az arccsontom :D.
Tényleg vagy egy görög istennő .
Ma ismételten a Juvia mini palettáját használtam, a boronu (barnás-sárga.) és a Zuba (sötétrózsaszín) színét használtam :).
Köszönöm Szandika
Annyi újdonságom van, már lassan azt se tudom mihez nyúljak egy élet is kevés az összes variáció kipróbálására
Nagyon szép ez az arany-barack sminked, olyan napfelkeltés kicsit
A bronzosítót még én is gyakorolom hova kell tenni, nekem a pirosító is kicsit még a rejtély kategóriába tartozik, azzal még túl óvatos vagyok.
Ma bementem a munkahelyemre, kipróbáltam hát a Lethal paletta egyik felét.
Illetve tök jó, hogy a múltkor szóba került a Catrice Genderless Eye&Brow palettája, mert a hideg barnái tökéletesek a szemöldökömre, a világosat pedig a szemöldökcsontra viszem fel.
Kár, hogy a képek nem adják vissza, hogy milyen gyönyörű ez az eper szín. Csodálatos, igazi nyárias árnyalat. Egész jól bírta ezt a meleget, bár az Etude House Proof 10 szemhéjalap nem a kedvencem, de vállalható maradt azért.