Mit használtál ma?

Nagyon szép vagy!
Tyű, micsoda fogyás a palettából!!!

Nekem mostanában egyáltalán nincs kedvem sminkelni. Sőt, még a Lethal palettát ki sem próbáltam. Örülök neki, szép, meg minden, de egyszerűen elő sem veszem.
Mondjuk azért holnap vagy holnapután kipróbálom, jó lenne szombaton azzal sminkelni, ha végre kicsit kimegyünk a fiúkkal a városba. Persze múlt héten is sminkeltem Szentendrére, vagy amikor az ügyvéddel találkoztam, csak most nem érzem azt, hogy kedvem lenne próbálgatni, csak valami egyszerűt felteszek, aztán kész.

Viszont szerencsére az arcápolással más a helyzet, azt lelkesen csinálom minden nap.
@Amadea -tól kaptam Iunik szérumot, most reggel és este is használom, és elképesztő, hogy mit művelt a bőrömmel, szebb, mint valaha (másra nem tudom fogni), leszámítva az ekcémámat.

5 Likes

Nagyon szép vagy :heart_eyes:
Jó újra látni téged és a képeidet :slight_smile:

1 Likes

Szerintem nem sokat kellett “segíteni” a szép bőrödnek :hugs:

Én pont fordítva szeretem ezt a palettát, ha előveszem akkor is a felső sorba nyúlok bele, pedig az alsó is nagyon szép, de azt csak kipróbáltam inkább :slight_smile:

1 Likes

Megértelek!
Óóóó, nekem is sok palettám van, amikhez még hozzá se nyúltam. Ha rágondolok, nagyon elszégyellem magam, de megszabadulni se szeretnék tőlük. 70 éves koromig csak sorra kerül mind. :smiley:

@Alsace @Puszedli83 köszönöm, igazán kedvesek vagytok! :blush:

6 Likes

Mindig olyan harmóniát árasztasz magadból! Nagyon jól érzed, hogy mi áll jól, szebbnél szebb vagy ahányszor csak megmutatod magad. :heart: És tényleg szép teljesítmény a paletta kihasználása is.

1 Likes

Ezt a Mac pigmentet imádom (Melon) igazi nyári szín. A Huda palettából most csak matt színeket használtam.
Kép

Kép

Kép

Kép

13 Likes

Mostanában nem használtam ennyi terméket,de ma kedvem volt hozzá. A képen nem olyan, mint élőben,meg amúgy sem vagyok egy nagy fotós,meg fotogén sem :slightly_smiling_face:IMG_20200709_134224
IMG_20200709_134648

20 Likes

Rendhagyó módon belső szemzúgba került a pür paletta “sötétebb színe”, az arany (mask off.) A szemhéjam többi részére a szürkés-fehéres (Exposed került.)

Screenshot_20200709-202937~2

Screenshot_20200709-203149~2

11 Likes

Nagyon jó lett, kifejezetten jól áll ez a szín :blush:

1 Likes

Nem győzöm csodálni, mennyi széoséget alkotsz :blush: szerintem szuper, hogy megfordítottat a sötét-világos színeket.

1 Likes

Jól áll ez a szemsmink, nagyon szép!

1 Likes

Köszönöm :slight_smile:

1 Likes

@Kokapu köszönöm :slight_smile:

Köszi, áh még a mélyítő vonal kiemelése sajnos nem megy, az összes matt foltos lesz mikor próbálom felvinni, egyre elkeserítőbb, nem tudom mit csinálok rosszul.

Nagyon szép színeket használtál! A rúzs is kifejezetten tetszik. Ez pontosan melyik?

1 Likes

A mai sminkben az Essence volt a főszereplő :sweat_smile:

Kép

Kép

Kép

16 Likes

Ebben sajnos nem tudok tanácsot adni. A mélyítővonal kiemelésével nekem is van gondom, el is engedtem egy ideje.

1 Likes

Köszönöm :slight_smile: A 050- es My Life - My Decision árnyalat.

1 Likes

Lehet, hogy a matt szemhéjpúder nem túl jó minőségű. Próbáld úgy, hogy egy világosabb/bőrszínű darabot széles ívben elsatírozol a mélyítővonalban, és utána a sötétebb matt színt.

3 Likes

Kár, hogy nem támogatta az Essence a smink elkészítését.:slight_smile:

2 Likes