Mit használtál ma?

Pont láttam tegnap. Nagyon szép. Eddig ismeretlen volt számomra ez a márka. De az egyik youtubos szerdai swatch partyban Szabó Luca a Safari palettát mutatta be és hát elájultam. Csodaszép!

1 Likes

Igen, gyönyörű paletták, eszméletlen pigmentációval. Én pont azért válnék meg tőle, mert nekem túl merész :laughing:

3 Likes

Gyönyörű árnyalatok. Nekem a Queen of hearts van meg tőlük, az is szuper. Én is néztem már, de mivel az nd- től 2 lila palettám is van ìgy nem használnám sajnos ki.

Nem, nem, ezt az egyet vettem tőlük most.

1 Likes

Ma ismételten Juvia mini palettámmal sminkeltem, nagyon izgalmas ez a paletta, világoskék-zöld párosítás volt ma soron :).

Screenshot_20200706-105206~2

6 Likes

Gondoltam használok egy kissé igazságtalanul elhanyagolt palettát ma:

JUPL0029F_1

Ezt sikerült alkotni belőle (végre van körfényem!):
20200706_121916_20200706123427469

A Focallure Rose Gold színű pigmentjét is használtam. Kissé hullott, de szerintem nagyon szép, úgyhogy megéri :slight_smile: A lényeg az, hogy alapozó előtt kell használni :smiley:

19 Likes

Gyönyörű lett! Pont az előbb tettem fel eladásra ezt a palettát. Egyszerűen nem használom. Túl színes nekem a hétköznapokra.

1 Likes

Régen sminkeltem már ezzel a csodaszép lila Viseart palettával. Reggel 6-kor tettem fel a sminket a Too Faced alapra és este 9-kor megdöbbenve láttam a tükörben, hogy a hőség és izzadás ellenére mozdulatlan a komplett szemsminkem. Sehol nem ült a ráncokba, nem kopott le és nem tűnt el. A színei pedig nagyon illenek hozzám. Nagyon érdekes árnyalatai a lilának, egy palettámban sincsenek ilyen színek (főleg a középső sor jobb oldali lilája)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

10 Likes

Köszi! :slight_smile:
Én is gondolkodtam rajta, hogy eladom, de rájöttem, hogy még nem is használtam az összes színt belőle, jóformán csak hármat :smiley: Kicsit segítettem most ezen, de még mindig van benne kihasználatlan szín :smiley: Utána majd kiderül, hogy eladom-e vagy sem :slight_smile:

2 Likes

Mai mázolás:
Kép

Kép

Kép

17 Likes

Ez kérem művészet! Nem mázolás :smiling_face_with_three_hearts: Ha ránézésre kéne palettát választani, akkor ezt a Hudát( ez az?) választanám. Olyan gyönyörűek nekem ezek a színek együtt! :star_struck:

2 Likes

Hú, ez nagyon szép lett, illik a színeidhez!

1 Likes

Gyönyörű lett a sminked, olyan szépen, diszkréten csillog :blush:

1 Likes

Olyan erdekes, amikor en felkentem a barna szemeimhez nem illett, de a tieiden👌 es a formulaja nagyon meglepo (porbol lesz kremes, vagy, hogy is fogalmazzak🤣)

1 Likes

Csodálatosan szép lett :blush:
Ez a paletta a következő a listámon, nagyon szeretném majd egyszer.

1 Likes

Csodálatos! :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm lányok a sok pozitív visszajelzést! Megvan pár hónapja ez a Huda paletta de alig használtam még. Pedig annyira szép és jó minőségű. Most próbálgatom a melegebb árnyalatokat, hogy mi az ami jól áll és mi nem.

5 Likes

Nagy vonalakban ezt használtam kb. 3 héttel ezelőtt. A MAC fix goldlite-ot mindennap használom, azóta elfogyott kb. az 1/5 része. Szinte kifeszíti az arcbőrt, miután befújok vele. De azért ez a látvány a nap folyamán elmúlik. A reggeli sminkemet a Guerlain gyöngyökkel és az Isadora szájfénnyel frissítettem fel, amikor hazaértem, akkor készült a fotó.

148

21 Likes

De csodaszép vagy :heart_eyes: :heart_eyes: Nagyon szép minden rajtad, smink, ékszer, ruha :green_heart: A bőröd tökéletes, mintha “filterezve” lenne :blush:

Látom szereted Carlit is, szépen fogy :star_struck:

1 Likes

Köszi szépen! :smiling_face_with_three_hearts: A bőrnek sokat segítettek a szűrt lágy délutáni fények. A Carlit nem tudom letenni, pedig már nagyon ideje lenne, lila árnyalatokra szeretnék váltani.

2 Likes