Pont láttam tegnap. Nagyon szép. Eddig ismeretlen volt számomra ez a márka. De az egyik youtubos szerdai swatch partyban Szabó Luca a Safari palettát mutatta be és hát elájultam. Csodaszép!
Igen, gyönyörű paletták, eszméletlen pigmentációval. Én pont azért válnék meg tőle, mert nekem túl merész
Gyönyörű árnyalatok. Nekem a Queen of hearts van meg tőlük, az is szuper. Én is néztem már, de mivel az nd- től 2 lila palettám is van ìgy nem használnám sajnos ki.
Nem, nem, ezt az egyet vettem tőlük most.
Ma ismételten Juvia mini palettámmal sminkeltem, nagyon izgalmas ez a paletta, világoskék-zöld párosítás volt ma soron :).
Gondoltam használok egy kissé igazságtalanul elhanyagolt palettát ma:
Ezt sikerült alkotni belőle (végre van körfényem!):
A Focallure Rose Gold színű pigmentjét is használtam. Kissé hullott, de szerintem nagyon szép, úgyhogy megéri A lényeg az, hogy alapozó előtt kell használni
Gyönyörű lett! Pont az előbb tettem fel eladásra ezt a palettát. Egyszerűen nem használom. Túl színes nekem a hétköznapokra.
Régen sminkeltem már ezzel a csodaszép lila Viseart palettával. Reggel 6-kor tettem fel a sminket a Too Faced alapra és este 9-kor megdöbbenve láttam a tükörben, hogy a hőség és izzadás ellenére mozdulatlan a komplett szemsminkem. Sehol nem ült a ráncokba, nem kopott le és nem tűnt el. A színei pedig nagyon illenek hozzám. Nagyon érdekes árnyalatai a lilának, egy palettámban sincsenek ilyen színek (főleg a középső sor jobb oldali lilája)
Köszi!
Én is gondolkodtam rajta, hogy eladom, de rájöttem, hogy még nem is használtam az összes színt belőle, jóformán csak hármat Kicsit segítettem most ezen, de még mindig van benne kihasználatlan szín Utána majd kiderül, hogy eladom-e vagy sem
Mai mázolás:
Ez kérem művészet! Nem mázolás Ha ránézésre kéne palettát választani, akkor ezt a Hudát( ez az?) választanám. Olyan gyönyörűek nekem ezek a színek együtt!
Hú, ez nagyon szép lett, illik a színeidhez!
Gyönyörű lett a sminked, olyan szépen, diszkréten csillog
Olyan erdekes, amikor en felkentem a barna szemeimhez nem illett, de a tieiden👌 es a formulaja nagyon meglepo (porbol lesz kremes, vagy, hogy is fogalmazzak🤣)
Csodálatosan szép lett
Ez a paletta a következő a listámon, nagyon szeretném majd egyszer.
Csodálatos!
Köszönöm lányok a sok pozitív visszajelzést! Megvan pár hónapja ez a Huda paletta de alig használtam még. Pedig annyira szép és jó minőségű. Most próbálgatom a melegebb árnyalatokat, hogy mi az ami jól áll és mi nem.
Nagy vonalakban ezt használtam kb. 3 héttel ezelőtt. A MAC fix goldlite-ot mindennap használom, azóta elfogyott kb. az 1/5 része. Szinte kifeszíti az arcbőrt, miután befújok vele. De azért ez a látvány a nap folyamán elmúlik. A reggeli sminkemet a Guerlain gyöngyökkel és az Isadora szájfénnyel frissítettem fel, amikor hazaértem, akkor készült a fotó.
De csodaszép vagy Nagyon szép minden rajtad, smink, ékszer, ruha A bőröd tökéletes, mintha “filterezve” lenne
Látom szereted Carlit is, szépen fogy
Köszi szépen! A bőrnek sokat segítettek a szűrt lágy délutáni fények. A Carlit nem tudom letenni, pedig már nagyon ideje lenne, lila árnyalatokra szeretnék váltani.