Mit használtál ma?

Ó pedig a Babylonra rácuppantam volna, az Absynthot már bezsákoltam :smiley:
Kis mennyiségben ilyen pop of colour stílusú sminken se tetszene magadon ez a szín?

Kipróbáltam az essence witch palettát, shadow és az amulett színt használtam. Az amulett (fehér.) szép de kicsit dirib-darabos a szemhéjamon, a shadow egy elég visszafogott szín, nem annyira látványos a szemhéjamon, valamennyire látszik hogy ott van, viszont a palettában kiesett belőle egy fehér kő vagy nem is tudom mi az :rofl:, nem értem hogy. Ettől függetlenül tetszik, szép színek könnyű volt dolgozni velük, “jó a formulájuk”. Még páromnak is tetszik a paletta, hogyha úgy mozgatod, behunyja a szemét a nő :D. Ez ilyen 3D-s kép? Nekem ez a paletta egy Huda másolatnak tűnik :D.

Screenshot_20200703-131157~2

6 Likes

Elméletben igen, de sápadt vagyok, vörös, és nincs rajtam túl sok kontraszt. A legfinomabb pop of color is annyira hat finomnak rajtam mint, mondjuk, tarkónvágás egy féltéglával.

Egyelőre én sem mondok le még az absynth-ról, hátha megbarátkozunk :slight_smile:

6 Likes

Bocsánat de felnevettem a hozzászólásodon, nagyon jó humorod van :rofl: :rofl:

Kíváncsi vagyok, hosszútávon az Absynthtal való kapcsolatodra, majd mesélj, ha van fejlemény :blush:

3 Likes

Ma a Juvia mini paletta világoskék és lila színét használtam :). @macooka, örök hálám a palettáért, ez lesz a legnagyobb kedvenc :). Tudom, hogy szebb is lehetne a végeredmény, de 2 percem volt rá :).

Screenshot_20200704-184844~2

13 Likes

Nagyon szép lett az eredmény, tudtam én hogy jó kezekbe kerül a paletta :slight_smile:

1 Likes

@macooka, annyira imádom ezeket a színeket :). Hihetetlen sokféle sminket lehet majd vele alkotni :smiling_face_with_three_hearts:. Annyira egyszerű felvinni, nagyon intenzívek a színei :).

1 Likes

Screenshot_20200704-202806

16 Likes

Hűűű mintha egy Tündérkirálynő lennél :heart_eyes:

1 Likes

Brutál jó színpárosítás! :star_struck:

1 Likes

Ma rokonlátogatóba voltunk. Egy ideje már nem használok alapozót, most ez is jól látható a képeken. Ja és nem tudom mit csináljak a szemem alatti résszel, fotókon akkor is totál lila, ha élőben nem úgy néz ki :smiley: A CP Making Mauves palettával sminkeltem.
IMG_20200704_105437
IMG_20200704_105648
IMG_20200704_105819

21 Likes

@dunaimano, látom neked is vannak cuki szeplőid :smiling_face_with_three_hearts:. Gyönyörű szép a sminked :). Ezek a tusvonalak csodásak :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Nagyon szép vagy alapozó nélkül is :blush: A sminked is tetszik :blush:
A fotók meg hát, “hagyjuk”. :smiley: Nagyon nehéz jól lefotózni, hogy visszaadja a valóságot. :sob:

1 Likes

Nem tudom hova írjam, így erre a topikra esett a választásom.
Lányok, szeretnék megválni pár sminkcuccomtól. Először ide írom ki, hátha valakit érdekel.

• Jeffree Star Blue Blood paletta
  • Juvia’s Place The Douche paletta
  • Mac pirosító Wrapped Candy színben
  • Juvia’s Place arcpaletta (van benne pirosító, bronzer és highlighter)
  • Urban Decay pirosító Bittersweet àrnyalat (matt lila)
4 Likes

Oh, én az UD Bittersweet pirosítóra évek óta vágyom, szóval arra jelentkeznék

1 Likes

Jeffree -t szeretném. :slight_smile:

2 Likes

Milyen szempillaspirált használsz :smiling_face_with_three_hearts::heart:? Gyönyörűszépek a szempilláid :).

Rendben, írok privátban :blush:

1 Likes

Neked is írok privátban.

Amúgy én is gondolkoztam már azon, hogy nem kéne-e ennek egy külön téma itt a fórumon is.

Nekem is van fennt a piactéren egy Coloured Raine palettám, és csak sajnálom, hogy ott áll a fiókban kihasználatlanul. Biztos van olyan sminkmániás aki nagyon boldog lenne vele, de annyi minden van feltéve a piactérre, hogy elveszik a sok minden között.

3 Likes