Ó pedig a Babylonra rácuppantam volna, az Absynthot már bezsákoltam
Kis mennyiségben ilyen pop of colour stílusú sminken se tetszene magadon ez a szín?
Kipróbáltam az essence witch palettát, shadow és az amulett színt használtam. Az amulett (fehér.) szép de kicsit dirib-darabos a szemhéjamon, a shadow egy elég visszafogott szín, nem annyira látványos a szemhéjamon, valamennyire látszik hogy ott van, viszont a palettában kiesett belőle egy fehér kő vagy nem is tudom mi az , nem értem hogy. Ettől függetlenül tetszik, szép színek könnyű volt dolgozni velük, “jó a formulájuk”. Még páromnak is tetszik a paletta, hogyha úgy mozgatod, behunyja a szemét a nő :D. Ez ilyen 3D-s kép? Nekem ez a paletta egy Huda másolatnak tűnik :D.
Elméletben igen, de sápadt vagyok, vörös, és nincs rajtam túl sok kontraszt. A legfinomabb pop of color is annyira hat finomnak rajtam mint, mondjuk, tarkónvágás egy féltéglával.
Egyelőre én sem mondok le még az absynth-ról, hátha megbarátkozunk
Bocsánat de felnevettem a hozzászólásodon, nagyon jó humorod van
Kíváncsi vagyok, hosszútávon az Absynthtal való kapcsolatodra, majd mesélj, ha van fejlemény
Ma a Juvia mini paletta világoskék és lila színét használtam :). @macooka, örök hálám a palettáért, ez lesz a legnagyobb kedvenc :). Tudom, hogy szebb is lehetne a végeredmény, de 2 percem volt rá :).
Nagyon szép lett az eredmény, tudtam én hogy jó kezekbe kerül a paletta
@macooka, annyira imádom ezeket a színeket :). Hihetetlen sokféle sminket lehet majd vele alkotni . Annyira egyszerű felvinni, nagyon intenzívek a színei :).
Hűűű mintha egy Tündérkirálynő lennél
Brutál jó színpárosítás!
Ma rokonlátogatóba voltunk. Egy ideje már nem használok alapozót, most ez is jól látható a képeken. Ja és nem tudom mit csináljak a szemem alatti résszel, fotókon akkor is totál lila, ha élőben nem úgy néz ki A CP Making Mauves palettával sminkeltem.
@dunaimano, látom neked is vannak cuki szeplőid . Gyönyörű szép a sminked :). Ezek a tusvonalak csodásak .
Nagyon szép vagy alapozó nélkül is A sminked is tetszik
A fotók meg hát, “hagyjuk”. Nagyon nehéz jól lefotózni, hogy visszaadja a valóságot.
Nem tudom hova írjam, így erre a topikra esett a választásom.
Lányok, szeretnék megválni pár sminkcuccomtól. Először ide írom ki, hátha valakit érdekel.
- Jeffree Star Blue Blood paletta
- Juvia’s Place The Douche paletta
- Mac pirosító Wrapped Candy színben
- Juvia’s Place arcpaletta (van benne pirosító, bronzer és highlighter)
- Urban Decay pirosító Bittersweet àrnyalat (matt lila)
Oh, én az UD Bittersweet pirosítóra évek óta vágyom, szóval arra jelentkeznék
Jeffree -t szeretném.
Milyen szempillaspirált használsz ? Gyönyörűszépek a szempilláid :).
Rendben, írok privátban
Neked is írok privátban.
Amúgy én is gondolkoztam már azon, hogy nem kéne-e ennek egy külön téma itt a fórumon is.
Nekem is van fennt a piactéren egy Coloured Raine palettám, és csak sajnálom, hogy ott áll a fiókban kihasználatlanul. Biztos van olyan sminkmániás aki nagyon boldog lenne vele, de annyi minden van feltéve a piactérre, hogy elveszik a sok minden között.