Mit használtál ma?

A napokban szóba került a Pegasus mono. Nekem elég nagy csalódás volt, feltettem a zsibire akkor. Azóta se vitte el senki, így gondoltam, ma újra kipróbálom, de ezúttal inkább topperként. (Az ára miatt azért többet vártam mint egy toppert :confused: ) Hát egyből hozta azt a szépséget, amit vártam tőle! Gyönyörű arany selyem ragyogása van ha rásüt a nap. Úgy döntöttem megtartom mégis, bár újra biztos nem venném bevallom. Megtartom mégis inkább :slight_smile:

Az XXL nude palettában a fehérnek már látszik az alja :smiling_face_with_three_hearts:

07_02_smink_1

07_02_smink_2

14 Likes

Kicsit merész lehet a párosítás, a meleg barna és a szikrázó ezüst, de úgy voltam vele, miért ne? :smiley: Muszáj volt kipróbálnom a Focallure pigmentet, meg a Focallure korrektort és wow, mindkettő szuper. Sajnos a NYX pigment eddig elbújhat a fenébe, főleg a 3 aprócska lyukával :sleepy: :joy:

20200702_115313

22 Likes

Ma ezt a kékes-lilás szemsminket kreàltam a Soul Blooming palettával:
Kép

Kép

Kép

17 Likes

Nekem tetszik a merész párosítás! Klassz hogy így bejött a pigment is :heart_eyes:

1 Likes

Szuperül áll ez a lila :purple_heart:

Köszönöm szépen! :blush:

Gyönyörű :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:. Nagyon jól áll neked :).

1 Likes

Sajnos egyáltalán nem tudom képeken megmutatni a mai sminkem valóságát. De azért megosztom veletek, képeken sem rossz, csak hát élőben… Nabla Soul blooming (többnyire).
IMG_20200702_135532
IMG_20200702_135553
IMG_20200702_084041

22 Likes

Gyönyörű :relaxed:

1 Likes

Tök klassz párosítás! :slight_smile: És ez a pigment tényleg álom :star_struck:
Reggel megküzdöttem az NYX pigmenttel, eddig a helyén van, bár bátrabban kellett volna kicsalogatnom a tartalmát.

1 Likes

Minden nap csodás sminket alkotsz, de ezt most telitalálat, nagyon jól áll ez a szín :blush:

1 Likes

Csodaszép lett :star_struck:
Közben csendesen sírok, a gyönyörű tusvonalad láttán :slight_smile:

1 Likes

Nekem ötletem nincs hogyan kéne többet kiimádkozni a tégelyből. Ha erősebben rázom vagy pöckölöm, akkor biztos mindenhová menni fog a cucc, csak a tégely tetejébe nem, ahová akarom :frowning:

1 Likes

Megpróbáltam a műanyag izét leszedni, de sikertelenül. Pedig ha hozzá lehetne férni, akkor csodás lenne. :confused:

Igen, gondolkodtam én is, hogyan lehetne leszedni róla azt az izét :frowning: Van még egy Makeup Geek pigmentem is itthon, ott olyan szépen meg van oldva, van valami műanyag a tetején de egy kerek lyuk van rajta, ami sokkal nagyobb, azon szépen kijön a cucc :frowning:

Nagyon köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

Na látod? Vad ez a Pegazus.

Gyönyörű lett amúgy :slight_smile:

A kék nabla monod a Babylon?

1 Likes

Mai smink, Zoeva Smoky palettával, + Physicians formula The healthy lip. Munkahelyi legyen már hétvége kép :slight_smile:
IMG_20200703_111536

16 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:
Jó, hogy említésre került, és adtam neki még egy esélyt, egészen beleszerettem, szép szín nagyon! A Babylont akartam, de azt már nem gyártják :sob: Ez az Alchemy árnyalat. Ez a kékes-lilás-rózsaszín az egyik kedvenc kombinációm :smiley:

Én is akartam a Babylont - és akkor még forgalomban is volt. Aztán győzött a józan ész, hogy úgyse hordanám. Igazán kár hogy ezt a pedáns logikát nem alkalmaztam az Absynth-ra is…:smiley:

2 Likes