@Brunettee, az Essence Princess spirálját nem próbáltad véletlenül, hogy az milyen?
Nem, azt sajnos nem
Lemaradt a képről a By Terry pirosító
A Mac rúzs a Coral Bliss árnyalat, ami számomra maga a nyár
A fotó nem adja vissza úgy a színeket de ez egy narancsos-bronzos szemsmink akart lenni.
Nagyon szép a szemsminket A fülbevalód és a rúzs biztosan csodaszépen harmonizált rajtad tényleg nagyon nyári színek
Sziasztok !
Nekem kb. ennyi szokott lenni a hétköznapi sminkem. Na jó, nem, de ezeket a dolgokat használtam ma.
Alkalmi(bb) sminkem:
Juvia új palettájából használtam a szürkét és a rózsaszínt, mélyítés Nana (barna.), és bézs színűt használom, persze egyikből sem látszik semmi :D.
Unikornisos lett nagyon szép ez a két szín együtt
Jaj nagyon jó lett! És milyen szuperül megy egymáshoz ez a két szín, jó választás volt!!
Majd belejössz a satírka mesterségbe
Remélem .
Vagy kitaláltam egy új trendet, unikornis smink .
De amúgy élőben nem szembetűnő, mintha ott se lenne a szarv :). Mindegyik szemsmink erősebb élőben, amit eddig próbáltam, de ez most valahogy lágyabb :).
Én inkább a színeire gondoltam, nem a formájára amúgy Csak amit írtál a formára, tényleg szarvas lett de hát na istenem, belefér, különben is élőben minden szebb
Még mindig nem győzött meg a CT Pillow Talk paletta
Ma elutazunk (úton vagyunk) a hétvégére. Ezeket viszem magammal. A rúzsok: KAP Melrose, Mac Syrup, Twig és Modesty. A JSC pedig a Celebrity Skin (alig van benne)
A két paletta meg lefed minden színt amit általában használok: