Hogy vált be a Zoeva pirosító? Szereted?
Húúú, de jól áll!
nekem is van ebből a Zoeva hájlájterből (Moonlit árnyalat), nagyon szép finom színe van bőrön. anno nagy akció volt a feelunique-on. remélem, Te is fogod szeretni @Anheszenamon
Zoeva és Hourglass pirosító swatchok @Isabelle és @anon27689852:
- Zoeva Twilight Hour
- Hourglass Incandescent Electra
- Zoeva Radiant Glow
- Hourglass Radiant Magenta
A barackos Zoeva jelenleg szinte láthatatlan a bőrömön (fényvédő ellenére is lett színem) majd télre talán jó lesz. Viszont a Radiant Glow nagyon szép.
Csodaszépek
Velük sminkeltem ma reggel. A pirosítót elteszem télre mert jelenleg nem is látszik a bőrömön.
Köszi a swatchokat nagyon szèpek
Ma kipróbáltam a Kiko duot. nagyon szép színe van, főleg a türkiznek, arany mikrocsillámok vannak benne
Igazi nyári szín! A lila önmagában kicsit gyenge, így mélyítésnek a Juvia Zulujából használtam a sötétlilát
Unikornisosan mesés
Köszi szépen, a Zoeva Radiant Glow nekem is nagyon tetszik, és azért olcsóbb, mint a Hourglass. Majd egyszer még… esetleg…nincs kizárva…
Köszönöm Most, hogy mondod, egy kis csillámpor elkélt volna még, tudtam, hogy valami hiányzik
Nagyon jóóó lett.
Lusta disznó vagyok mostanában. Fényvédő, púder, szempillaspirálig jutok minden reggel.
De ma úgy keltem, hogy legalább a szememre kerüljön valami szín. Pocsék fények mellett talán látható, hogy pezsgő és halvány lila (Jeffree Controversy paletta) mellé a Soul Blooming rózsaszínje (Bolero) került.
Köszönöm
Nagyon szép lett a te sminked is, azért látszanak a színek Az se baj, ha lusti vagy és nincs kedved sminkelni mindenkivel van ilyen
De jó ez a lila és kék együtt plusz az igéző tekinteted :).
Hú de szeretem a bolero szint SB-bôl .
Hihetetlenül hosszúak a szempilláid, nagyon szépek
Köszönöm
Otthon elfelejtettem lefotózni normális fényben (szereztem egy körfényt , bár ennek volt más oka is )
Igény lenne rá, mert minden reggel megnézem a színeimet, de hát na… most ilyen időket éltem Pedig annyi szépséget tesztek fel ti is
Csodálatos az a szín, bár ha megszalad a kezem, akkor utána igencsak pislogok. Rajtam kifejezetten nem hat jól, ha nagyon erősen viszem fel. De szerelem szín
Nagyon köszönöm Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az Essence spirál csinál ilyen drámai pillákat. A Snapscara vagy a boxban lévő L’oreal spirál sokkal visszafogottabb pillogókkal lát el.