Mit használtál ma?

Hogy vált be a Zoeva pirosító? Szereted? :slight_smile:

Húúú, de jól áll! :ok_hand:

nekem is van ebből a Zoeva hájlájterből (Moonlit árnyalat), nagyon szép finom színe van bőrön. anno nagy akció volt a feelunique-on. remélem, Te is fogod szeretni @Anheszenamon :wink:

1 Likes

Zoeva és Hourglass pirosító swatchok @Isabelle és @anon27689852:

1. Zoeva Twilight Hour
  2. Hourglass Incandescent Electra
  3. Zoeva Radiant Glow
  4. Hourglass Radiant Magenta

A barackos Zoeva jelenleg szinte láthatatlan a bőrömön (fényvédő ellenére is lett színem) majd télre talán jó lesz. Viszont a Radiant Glow nagyon szép.
Kép

12 Likes

Csodaszépek :heart_eyes: :star_struck:

1 Likes

Velük sminkeltem ma reggel. A pirosítót elteszem télre mert jelenleg nem is látszik a bőrömön.

Kép

Kép

Kép

Kép

11 Likes

Köszi a swatchokat nagyon szèpek :gift_heart:

2 Likes

Ma kipróbáltam a Kiko duot. nagyon szép színe van, főleg a türkiznek, arany mikrocsillámok vannak benne :smiling_face_with_three_hearts:

Igazi nyári szín! A lila önmagában kicsit gyenge, így mélyítésnek a Juvia Zulujából használtam a sötétlilát :slight_smile:

06_30_smink_1

06_30_smink_2

15 Likes

Unikornisosan mesés :heart_eyes:

2 Likes

Köszi szépen, a Zoeva Radiant Glow nekem is nagyon tetszik, és azért olcsóbb, mint a Hourglass. Majd egyszer még… esetleg…nincs kizárva… :relaxed: :relaxed: :relaxed:

Köszönöm :unicorn: :heart: Most, hogy mondod, egy kis csillámpor elkélt volna még, tudtam, hogy valami hiányzik :sweat_smile:

1 Likes

Nagyon jóóó lett. :star_struck:

1 Likes

Lusta disznó vagyok mostanában. Fényvédő, púder, szempillaspirálig jutok minden reggel.
De ma úgy keltem, hogy legalább a szememre kerüljön valami szín. Pocsék fények mellett talán látható, hogy pezsgő és halvány lila (Jeffree Controversy paletta) mellé a Soul Blooming rózsaszínje (Bolero) került.
20200630_133531

11 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:
Nagyon szép lett a te sminked is, azért látszanak a színek :slight_smile: Az se baj, ha lusti vagy és nincs kedved sminkelni mindenkivel van ilyen :blush:

1 Likes

De jó ez a lila és kék együtt :smiley: :heart: plusz az igéző tekinteted :).

1 Likes

Hú de szeretem a bolero szint SB-bôl :heart:.

1 Likes

Hihetetlenül hosszúak a szempilláid, nagyon szépek :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Köszönöm :kissing_heart: :blush:

1 Likes

Otthon elfelejtettem lefotózni normális fényben (szereztem egy körfényt :see_no_evil: , bár ennek volt más oka is :smiley: )
Igény lenne rá, mert minden reggel megnézem a színeimet, de hát na… most ilyen időket éltem :slight_smile: Pedig annyi szépséget tesztek fel ti is :slight_smile:

1 Likes

Csodálatos az a szín, bár ha megszalad a kezem, akkor utána igencsak pislogok. Rajtam kifejezetten nem hat jól, ha nagyon erősen viszem fel. De szerelem szín :heart:
Nagyon köszönöm :relaxed: Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az Essence spirál csinál ilyen drámai pillákat. A Snapscara vagy a boxban lévő L’oreal spirál sokkal visszafogottabb pillogókkal lát el. :slight_smile:

1 Likes