Mit használtál ma?

@Brunettee, köszi szépen, örülök ha tetszik :).

1 Likes

Szerintem is szép lett a sminked, nem kell feltétlen a legdrágább, hogy jó legyen. A szemhéjpúdereknél nagyon érzem a különbséget, de inkább csak a használatukban és a tartósságukban illetve a pigmentálságnál. Nekem is van Revolution palettám, Velvet Rose, a mályva szín nagyon csodás benne :sparkling_heart:

2 Likes

Ebből a Revolution palettából két változatom is van. Meglepően jók amúgy, szeretem használni. Egyet értek @Alsace -val, nem kell mindig drága paletta :slight_smile: És tényleg tök jót alkottál belőle :slight_smile:

4 Likes

Mai smink kellékek:
Nyx alapozó mixelve egy TIU mattító alapozóval
CT Filmstar Bronze&Glow arcpaletta
Pupa fényes korall színű pirosító
Catrice szemöldökceruza
Too Faced szemhéjbázis
Natasha Denona Sunrise paletta
Maybelline szempillaspirál
KAP rúzs (Hollywood)

Kép

Kép

12 Likes

Ma kipróbáltam az új palettát és pirosítót. Nagyon tetszik mindkettő.

Kép

Kép

Kép

15 Likes

Nagyon szép :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes:.

1 Likes

Még csak a szemsminkemet készítettem el a Pür palettával :). Csaltam tudom, de holnap az Essence paletta következik :). Ez két különböző kép :D.

Screenshot_20200627-144826~2

Screenshot_20200627-144854~2

10 Likes

Szerintetek is van hasonlóság?
Kép

15 Likes

Egyértelműen dupe-ok :slight_smile:

1 Likes

Ki gyartja ezeket a dupeokat?

Nekem a márványmintáról mindig az Hourglass jut eszembe.:wink:

2 Likes

A Zoeva.

Dettó

1 Likes

Majd raksz fel swatchokat? Kìvàncsi vagyok a zoevàra

2 Likes

Kérhetek véleményeket, milyen lett a legutóbbi kék szemsminkem? Mivel tudnék rajta javítani stb, mit csinálhatnék másképp, hogy még szebb legyen? :slight_smile: Fontos számomra, hogy mindig fejlődjek, nem szeretnék megrekedni :).

2 Likes

Én a szélekre matt színt satíroznék, de ez lehet, hogy csak az én mániám.

Egyébként nyilván szemformától, és hogy mennyire közel, vagy távol ülő a két szemed, attól is függ. De ezt így képről nehéz megállapítani.

2 Likes

Persze, nagyon szívesen. Holnap megpróbálok természetes fényben fotókat készíteni. :camera:

1 Likes

Én is azt javasolnám mint @Kokapu. A szélek elsatírozása matt színnel. Esetleg az alsó pillatőbe is mehetne vmi szín (nem muszáj, hogy oda is kék, lehet barna, szürke bármi)

1 Likes

Ma nem használtam rúzst, sem highlightert és alapozót meg szemhéjbázist sem. Utóbbit korrektorral helyettesítettem (KAP) de hiba volt: délután 3-kor sminkeltem és 2-3 óra múlva mikor tükörbe néztem az egész szemsminkem gyalázatos volt. A fényes színek felkenődtek a mélyítő fölé és egy szürke paca volt az egész. A JP paletta gyönyörű zöld színe pedig egyetlen csíkban összegyűlve “pompázott” a szemhéjamon. :confounded:
Alapozót pedig a színezett fényvédő miatt nem használtam, ebben a melegben elég volt ez az egy réteg.
Kép

Kép

13 Likes

Ez a korrektoros helyettesítés nekem se vált be mindegy, melyiket használtam.