Mit használtál ma?

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: ha nincs időm garantáltan ezt a rúzst használom, mindig megment :sweat_smile: A pucér szemhéjakat megértem, én most jöttem rá ismét mennyire hiányzik az arc sminkelése is… vasárnap úgyis lesz jelenésem családi ebéden, na akkor mindent bevetek azt hiszem :smiley:

1 Likes

Mai smink az új palettával. Amúgy ha óvatosan nyúlkál bele az ember, akkor nem olyan élénk, úgyhogy ha nem szereted a feltűnést, akkor sem rossz választás.
IMG_20200625_142614
IMG_20200625_142619

9 Likes

Nagyon szépek ezek a színek, jól állnak nagyon :relaxed:

1 Likes

Igen, azt hiszem, egy icuripicurit világos még mindig, de már ez belefér :laughing:
Sajnos rajtam nem olyan tartós és hamar összeugrik a szemem alatt, pedig már többféleképpen próbáltam felvinni. Hiába, már nem vagy 20-onéves. Viszont segít rajta szem alatt a híres ANR szérum. Egy pöttyöt teszek az ujjamra és beleütögetem a korrektorba és láss csodát, kisimul :grin: Így fogom használni.
Mellesleg bőven aláhidratálok, de akkor is ráncos leszek vele :confused:

2 Likes

Jól eltűntem maj’ egy évre, de úgy remélem a nyáron lesz egy kicsit több időm olvasgatni itten:)
COVIDtesztre kellett mennem ma, hogy jövő héttől tudjak gyakorlatra menni, de minden legkisebb lehetőséget megragadok, hogy játszhassak a színeimmel, így született ez a barack-lila valami :sweat_smile:
A monos palettából a két szín a CP Try Me és CP Flutterbye a My Little Pony palettából

IMG_5220

18 Likes

@barackhab, nagyon szép vagy, csodás lett a sminked :). Üdv újra köztünk :slight_smile:

Köszönöm szépen :purple_heart: hiányzott a kisközösség, mindig nagy örömmel olvastam a topicokat:)

3 Likes

Mondjuk vasárnap jobban kiderül, mennyire tartós, ma jól szuperált rajtam, de csak a patikat kentem le a szemem alatt csak kékül ha nem alszom elég jól. Örülök, hogy találtál csodaszert a korrektorral kapcsolatban :relaxed:

Mi ez a szérum? Én most hallok róla először :sweat_smile:

Ráncok ide vagy oda, nagyon szép vagy, hidd el :relaxed:

1 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm :blush:
Estee Lauder Advanced Night Repair szérum. Csak rövidítve írtam, bocs :slight_smile:

1 Likes

Ezt a liláskék színt a te szemszínedhez találták ki! Annyira jól harmonizál, muszáj nekem is kommentálni :slight_smile:

1 Likes

@umpalumpa próbáld ki a Hada Labo lotion , nekem olyan sima a bőröm, mint még soha. :blush:
A piros anti-aging-et vedd, az olyan tejszerű, a másik sima Hyaluron, az vizesebb-hígabb állagú.

1 Likes

Áááá így már értem , köszönöm! :kissing_heart:

Köszi a tippet! Lehet, h teszek egy próbát vele :wink:

1 Likes

Köszönöm szépen. Valamiért idegenkedem a kéktől, akkor már inkább a zöld. Pedig a végén mindig arra jutok, hogy nem is rossz. Ennek ellenére, hogy nem a kedvencem a kék, mikor megjelent Jeffree kék palettája, azonnal tudtam, hogy meg fogom venni.

1 Likes

Gyönyörű lett! Nagyon jól állnak ezek a színek.

1 Likes

Nagyon köszönöm a bíztató véleményeket mindenkinek! Igazán jól esik :blush:

Hipnotikus erejű lett, annyira jól állnak neked az élénk színek.:slight_smile:

1 Likes

Ma a kissé unalmas Revolution palettámmal csináltam szemsminket. A fehér és a barna nagyon tetszik benne :). Holnap az Essence million nude face palettája fog következni :).
:slight_smile:Screenshot_20200626-122352~2

Screenshot_20200626-122310~2

9 Likes

Ahhoz képest, hogy a palettád uncsi, a sminked nagyon jó lett :slight_smile:

2 Likes

Mutatom miket használtam a mai sminkhez, mostantól ezt is fogom fotózni. Ha már nem annyira merész a szemem, a rúzs egy kicsit az a fehéret meg elfelejtettem jelölni, na mindegy :sweat_smile: :D.
Screenshot_20200626-131307~2

4 Likes