Köszönöm ha nincs időm garantáltan ezt a rúzst használom, mindig megment A pucér szemhéjakat megértem, én most jöttem rá ismét mennyire hiányzik az arc sminkelése is… vasárnap úgyis lesz jelenésem családi ebéden, na akkor mindent bevetek azt hiszem
Mai smink az új palettával. Amúgy ha óvatosan nyúlkál bele az ember, akkor nem olyan élénk, úgyhogy ha nem szereted a feltűnést, akkor sem rossz választás.
Nagyon szépek ezek a színek, jól állnak nagyon
Igen, azt hiszem, egy icuripicurit világos még mindig, de már ez belefér
Sajnos rajtam nem olyan tartós és hamar összeugrik a szemem alatt, pedig már többféleképpen próbáltam felvinni. Hiába, már nem vagy 20-onéves. Viszont segít rajta szem alatt a híres ANR szérum. Egy pöttyöt teszek az ujjamra és beleütögetem a korrektorba és láss csodát, kisimul Így fogom használni.
Mellesleg bőven aláhidratálok, de akkor is ráncos leszek vele
Jól eltűntem maj’ egy évre, de úgy remélem a nyáron lesz egy kicsit több időm olvasgatni itten:)
COVIDtesztre kellett mennem ma, hogy jövő héttől tudjak gyakorlatra menni, de minden legkisebb lehetőséget megragadok, hogy játszhassak a színeimmel, így született ez a barack-lila valami
A monos palettából a két szín a CP Try Me és CP Flutterbye a My Little Pony palettából
Köszönöm szépen hiányzott a kisközösség, mindig nagy örömmel olvastam a topicokat:)
Mondjuk vasárnap jobban kiderül, mennyire tartós, ma jól szuperált rajtam, de csak a patikat kentem le a szemem alatt csak kékül ha nem alszom elég jól. Örülök, hogy találtál csodaszert a korrektorral kapcsolatban
Mi ez a szérum? Én most hallok róla először
Ráncok ide vagy oda, nagyon szép vagy, hidd el
Nagyon kedves vagy, köszönöm
Estee Lauder Advanced Night Repair szérum. Csak rövidítve írtam, bocs
Ezt a liláskék színt a te szemszínedhez találták ki! Annyira jól harmonizál, muszáj nekem is kommentálni
@umpalumpa próbáld ki a Hada Labo lotion , nekem olyan sima a bőröm, mint még soha.
A piros anti-aging-et vedd, az olyan tejszerű, a másik sima Hyaluron, az vizesebb-hígabb állagú.
Áááá így már értem , köszönöm!
Köszi a tippet! Lehet, h teszek egy próbát vele
Köszönöm szépen. Valamiért idegenkedem a kéktől, akkor már inkább a zöld. Pedig a végén mindig arra jutok, hogy nem is rossz. Ennek ellenére, hogy nem a kedvencem a kék, mikor megjelent Jeffree kék palettája, azonnal tudtam, hogy meg fogom venni.
Gyönyörű lett! Nagyon jól állnak ezek a színek.
Nagyon köszönöm a bíztató véleményeket mindenkinek! Igazán jól esik
Hipnotikus erejű lett, annyira jól állnak neked az élénk színek.
Ma a kissé unalmas Revolution palettámmal csináltam szemsminket. A fehér és a barna nagyon tetszik benne :). Holnap az Essence million nude face palettája fog következni :).
Ahhoz képest, hogy a palettád uncsi, a sminked nagyon jó lett
Mutatom miket használtam a mai sminkhez, mostantól ezt is fogom fotózni. Ha már nem annyira merész a szemem, a rúzs egy kicsit az a fehéret meg elfelejtettem jelölni, na mindegy :D.