Mit használtál ma?

@Alsace, remélem sikerül őszre megbarátkoznom azzal is hogy így menjek színes vagy ebben a fekete szemsminkben iskolába, vagy gyerekeket tanítani :sweat_smile::hear_no_evil:.

1 Likes

Én a munkahelyemre is kikentem magam magenta rúzzsal, nem értem miért néznek olyan furán, ja és egy gigászi rózsaszín szárnyú papagájos rikítózöld felső is volt rajtam :smiley: Gondolom irigykedtek a felsőmre :sweat_smile: :rofl:

4 Likes

Egyébként ez az időszak úgy érzem jót tesz a kreativitásnak, nekem főzés terén is de ez már nem fórumtéma :sweat_smile:. De a sminkelés terén is úgy veszem észre, na meg lelkileg :sweat_smile:.

1 Likes

A főzéssel gyere át a csevegős offtopicba, érdekel, miket kreálsz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ma 25 fok körül van, vagyis meleg. Elkezdtem hasznàlni az àsvànyi pùdert az alapozò+ korrektor+ pùder kombò helyett. Nagyon jò, nem is èrzem, hogy van valami termèk az arcomon, csak 3-4 òra elteltèvel vagy, ha elkezdek izzadni, akkor viszketni kezd a bőröm.Most èpp a nyakam viszket- vèkony bőr miatt gondolom , az arcom abba hagyta. Nem èrtem, allergiàs lennèk? De akkor mièrt nem egyből kezd viszketni??:see_no_evil::exploding_head::rage:

2 Likes

Talán fokozatosan szívta ki a nedvességet a bőrödből és azért kezdett irritálni? :thinking:

1 Likes

Csak ha melegem van, ès èrzem hogy lassan gyöngyözik az arcom. Nem mostam le kìváncsiságbòl, kèsőbb elmùlt a viszketés. Az viszont igaz, hogy szàrít.

1 Likes

A fotón nem igazán látszik de a paletta lila és arany színét kombináltam. A fényes lila ment a külső részre meg az alsó pillatőbe.
Kép

Kép

Kép

11 Likes

Fagyii :icecream::ice_cream::shaved_ice:- Soul Blooming :heart:
Screenshot_20200624-160333~2

Screenshot_20200624-160537~2

13 Likes

Kék sminket akartam de inkább lilás-kék lett:

Kép

Kép

14 Likes

@Anheszenamon Ez egy Morphe vagy Tarte paletta?

Jaclyn Hill paletta :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hűűű de jól áll! :heart_eyes:

2 Likes

Nagyon izgalmas lett a végeredmény, tőled meglepően szokatlan :slight_smile:

1 Likes

Egyébként tényleg nagyon izgalmas :smiling_face_with_three_hearts:, szereted a kékeket magadon? Nagyon jól áll :).

1 Likes

Morphe x Jaclyn hill collab. https://kremmania.hu/kremek/morphe-brushes-morphe-x-jaclyn-hill-eyeshadow-palette

1 Likes

Ma volt egy google meets-en szervezett interjú velem és a múltidézős lányokkal akikkel szervezzük az egészet, szóval kicsit kisminkeltem magam. (Kicsit ki is ment a fejemből, hogy webcamos lesz, 10 percem volt egy gyors sminkre :sweat_smile:) Olyan jó volt az arcom többi részével is foglalkozni, annyira hiányzik a teljes smink rá kell hogy jöjjek.

Amiket használtam:
No. 7 porpúder
L’Oreal Infaillable concealer ( @unpalumpa tökéletes a színe és fantasztikus korrektor, nagyon köszönöm! :smiling_face_with_three_hearts: )
Kiko Green me bronzer
L’Oreal Blush minerals
Essence Glow like a mermaid highlighter
Alverde szemhéjprimer
183 days Galactic Juice paletta waikiki szín
Revolution szemöldökpomádé
Estée Lauder pure color envy Brushed bronze

16 Likes

Milyen jól áll ez a rúzs! :heart_eyes:
Örülök, hogy bevált a korrektor :100: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Igen, csodás a rúzsod, ékköve a csodás sminkednek :smiling_face_with_three_hearts:. Én ma nem használtam még semmit a szememre. Máris nagyon hiányzik, meztelennek érzem a szemhéjamat :D. Na majd ha hazaérek csinálok valami szép sminket :).

2 Likes

Köszönöm, nagyon szeretem ezt az árnyalatot, olyan szép szaténfénye van és tök tartós :smiling_face_with_three_hearts:
Neked sikerült végül a bőrödhöz illő színt megvenni a korrektorból? :relaxed:

1 Likes