@Alsace, remélem sikerül őszre megbarátkoznom azzal is hogy így menjek színes vagy ebben a fekete szemsminkben iskolába, vagy gyerekeket tanítani .
Én a munkahelyemre is kikentem magam magenta rúzzsal, nem értem miért néznek olyan furán, ja és egy gigászi rózsaszín szárnyú papagájos rikítózöld felső is volt rajtam Gondolom irigykedtek a felsőmre
Egyébként ez az időszak úgy érzem jót tesz a kreativitásnak, nekem főzés terén is de ez már nem fórumtéma . De a sminkelés terén is úgy veszem észre, na meg lelkileg .
A főzéssel gyere át a csevegős offtopicba, érdekel, miket kreálsz
Ma 25 fok körül van, vagyis meleg. Elkezdtem hasznàlni az àsvànyi pùdert az alapozò+ korrektor+ pùder kombò helyett. Nagyon jò, nem is èrzem, hogy van valami termèk az arcomon, csak 3-4 òra elteltèvel vagy, ha elkezdek izzadni, akkor viszketni kezd a bőröm.Most èpp a nyakam viszket- vèkony bőr miatt gondolom , az arcom abba hagyta. Nem èrtem, allergiàs lennèk? De akkor mièrt nem egyből kezd viszketni??
Talán fokozatosan szívta ki a nedvességet a bőrödből és azért kezdett irritálni?
Csak ha melegem van, ès èrzem hogy lassan gyöngyözik az arcom. Nem mostam le kìváncsiságbòl, kèsőbb elmùlt a viszketés. Az viszont igaz, hogy szàrít.
A fotón nem igazán látszik de a paletta lila és arany színét kombináltam. A fényes lila ment a külső részre meg az alsó pillatőbe.
Fagyii - Soul Blooming
Kék sminket akartam de inkább lilás-kék lett:
Jaclyn Hill paletta
Hűűű de jól áll!
Nagyon izgalmas lett a végeredmény, tőled meglepően szokatlan
Egyébként tényleg nagyon izgalmas , szereted a kékeket magadon? Nagyon jól áll :).
Morphe x Jaclyn hill collab. https://kremmania.hu/kremek/morphe-brushes-morphe-x-jaclyn-hill-eyeshadow-palette
Ma volt egy google meets-en szervezett interjú velem és a múltidézős lányokkal akikkel szervezzük az egészet, szóval kicsit kisminkeltem magam. (Kicsit ki is ment a fejemből, hogy webcamos lesz, 10 percem volt egy gyors sminkre ) Olyan jó volt az arcom többi részével is foglalkozni, annyira hiányzik a teljes smink rá kell hogy jöjjek.
Amiket használtam:
No. 7 porpúder
L’Oreal Infaillable concealer ( @unpalumpa tökéletes a színe és fantasztikus korrektor, nagyon köszönöm! )
Kiko Green me bronzer
L’Oreal Blush minerals
Essence Glow like a mermaid highlighter
Alverde szemhéjprimer
183 days Galactic Juice paletta waikiki szín
Revolution szemöldökpomádé
Estée Lauder pure color envy Brushed bronze
Milyen jól áll ez a rúzs!
Örülök, hogy bevált a korrektor
Igen, csodás a rúzsod, ékköve a csodás sminkednek . Én ma nem használtam még semmit a szememre. Máris nagyon hiányzik, meztelennek érzem a szemhéjamat :D. Na majd ha hazaérek csinálok valami szép sminket :).
Köszönöm, nagyon szeretem ezt az árnyalatot, olyan szép szaténfénye van és tök tartós
Neked sikerült végül a bőrödhöz illő színt megvenni a korrektorból?