Mit használtál ma?

@Szandika szerintem is gyönyörű vagy jól áll ez a rúzs is nagyon :heart_eyes: Egyetértek @dunaimano -avl, én is kb így válogatok a képekből amiket csinálok :sweat_smile:

2 Likes

@Alsace, nehéz se a pirosító, se a highlighter nem látszik, rúzs is alig :sweat_smile:. Pont a lényeg nem látszik :D. Jaa a szemhéjfesték se :sweat_smile::upside_down_face::eyes:.

2 Likes

@Anheszenamon, @dunaimano, @Alsace, köszönöm szépen! :slight_smile:

2 Likes

Én fel se tettem ma :smiley: :smiley:

1 Likes

A mai smink CP Flutter by palettával készült:
Kép

Kép

12 Likes

Mai gyors szemsmink :), Nabla Dreamyt használtam. Végeztem a vizsgázással :slight_smile:.

Screenshot_20200622-130138~2

Screenshot_20200622-130644~2

9 Likes

Gratulálok :bouquet: :clap:

1 Likes

Gratulálok! Igazi győzelmi smink! :gift_heart:

1 Likes

Ma egy egész armada volt a fejemen délután. Régóta nem viseltem teljes smiket.
A Benefittől csak a Dandelion pirosítót használtam.
IMG_20200622_174649

8 Likes

Ma egy sötétbordó felsőhöz igazítottam a szemsminket is:

Kép

Kép

Kép

Kép

13 Likes

Jaj, ez a L’oreal-os pirosító! :heart_eyes:

2 Likes

Hűha de gyönyörű a sminked :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Jó sok szín van a palettában :O.

1 Likes

Csakis ez a Pür paletta tud rávenni, hogy átálljak a sötét oldalra :D. Screenshot_20200623-152741~2

Screenshot_20200623-152701~2

Screenshot_20200623-152832~2

10 Likes

Hűha jól áll a füstös smink is, nagyon szépen csillog az a fehér/ezüst! :star_struck:

1 Likes

@Alsace, köszii még én is meglepődtem, úgy voltam vele hogy na jó kipróbálom, de az ilyenek írtó bénán szoktak nekem állni :joy:, mint aki rémisztgetni akarja az embereket :joy::joy:. De ez most jó :). A csillogós fehér egy nagyon jó szín :smiling_face_with_three_hearts::heart:, kellemes az “állaga” ezért nagyon könnyű felvinni, mondjuk ez az összes színre igaz, hogy krémesek, de ez valamiért különösen jó. Fura mert nem annyira krémes mint egy nabla, kicsit más, mégis hihetetlen jó a formulájuk :). Most ezt nem mertem feljebb vinni, mert ez még így is elég erős szín :joy:. Könnyebb fotózni is amúgy mint a nablával készült sminkeket, nem értem.

2 Likes

Ja amit még nem mondtam, mindennap más palettával sminkelek: Nabla Dreamy, Nabla Soul Blooming, Pür paletta így minden paletta sorra kerül. Essence 2 palettáját és a Revolutionös palettámat is szeretném majd beiktatni, hogy rájuk is kerüljön sor. Plusz nem sokára érkezik még egy palettám. Úgyhogy mindennapra jut 1 paletta :). Annyira sosem szeretnék óriási gyűjteményt, de kitudja mekkorára fog növekedni, amennyi csodás paletta van a piacon. Azt viszont nem szeretném, hogy akár egy palettám is kihasználatlanul csücsüljön. Ugyanígy vagyok egyéb sminktermékeimmel is​:sweat_smile:. Nekem ez nagyon fontos, mert sajnálnám szegénykéket :sweat_smile:.

3 Likes

Ja és fotón elküldtem páromnak és neki is tetszik, azt mondja ez a legjobb mert ez illik legjobban a szemhez :see_no_evil:. Élőben kiváncsi vagyok mit fog mondani, mert azért kicsit erősebb :D.

1 Likes

Ezzel én is ugyanígy vagyok. :slight_smile: Kell is egy paletta szelektálást tartsak sajnos. Van 12 körülbelül, minden hangulatra jut egy :smiley: De nem őrizgethetem tovább azokat, amiket nem használok. Púder, pirosító, highlighter egyelőre nem szaporodott el, így ez a veszély, hogy kihasználatlanul állnak, egyelőre nem fenyegető. Mindig akkor veszek újat, ha elfogyott az előző. Viszont rúzsokkal sem állok jól. Mondjuk azokat mindegyiket nagyon szeretem, nincs közöttük két egyforma.

1 Likes

Annyira izgalmas egyébként először nyúlni egy-egy színbe, vagy új színkombinációt kipróbálni :smiling_face_with_three_hearts::heart:.

1 Likes

Én is egyetértek veled @Szandika, többek közt ezért se mertem megvenni a Juvia-t, illetve kihagytam az olcsó Jeffree palettát, úgy éreztem tudok élni nélküle… Noha ma már magamra kentem a zsibis pigmentet, de így is annyi sok termékem van amibe alig vagy 1x se nyúltam bele, szeretnék velük is foglalkozni :slight_smile: Jó, hogy kísérleteztél a sminkkel is, én is ezzel szórakoztatom magam, sokkal bátrabban újítok amióta tudom, nincs mit veszteni, úgyis itthon vagyok, max este lemosom :smiley:

2 Likes