Mit használtál ma?

Jaj, ez a kedvencem. Egy éve volt olyan, hogy nem akart megérkezni egy csomag, mint kiderült azért, mert 2 alkalommal “nem lehetett a lépcsőházba bejutni”. Mint kiderült, nem találták a nevem a lépcsőház ajtaján. Tekintettel arra, hogy a feladó (nem kért telefonszámot, ahol esetleg kereshettek volna sem a küldemény postai azonosítóját, hogy rákereshessek merre jár) és én is hibáztam (mert azt hittem a hagyományos levélküldemény lesz amit az engem jól ismerő postásunk hoz ki, nem MPL) nem szóltam. De kissé értetlenül álltam a két próbálkozás előtt. Vajon így másnapra mi változott volna meg?

3 Likes

Egyáltalán nem akarom védeni a postát, nekem is szinte csak bajom van, ha ők hoznak levelet, csomagot. Az jutott eszembe, hogy a szerencsétlennek szándékában áll kivinni a csomagodat, csak annyi melója van, hogy nem ér a végére. Bár, ilyenkor másnap kezdhetné az előző napon elmaradt kiszállításokkal, ha lenne esze. :thinking:

2 Likes

Hát, ma sem sikerült megkapnom…

Délután 4-kor láttam, hogy 15.05-re be van megint írva, hogy “zárt lépcsőház”.
Felhívtam újra a csomagbázist (előbb még a kapott számon a postást, de akkor sem vette fel), hallani kellett volna az ügyintéző hangsúlyát, amikor mondtam, hogy hagytam üzenetet a postásnak, mert csak rögzítő volt. “Á, azt nem tudja meghallgatni!”
Egyeztettünk cím adatokat: minden stimmelt, sőt, a telefonszámom is meg van adva, sőt, a postás azt rögzítette a rendszerbe, hogy ő próbált engem hívni, de nem vettem fel. Nem, nem próbált! Ezek után azt is kétségbe vonom, hogy egyáltalán megpróbált kézbesíteni, nem csak beírta, hogy zárt lépcsőház…

Én csak azt nem értem, hogy ha nem is akarja kihozni, akkor mi a fenének utaztatja napokon keresztül, ahelyett, hogy leadta volna itt a postán, aztán ma már legalább érte mehettem volna.

Azt ígérte az egyébként nagyon kedves ügyintéző, hogy beszél vele, illetve ráírja a csomagra a kaputelefonszámunkat, hátha az a baja (egyébként ki vagyunk írva). Szegény alig győzött elnézést kérni, nem irigylem a kollégái miatt. :frowning:

4 Likes

Ja, és gondolkodtam a csomagautomatás átvételen, de a posta automatájához buszozni kéne, azt meg nem akartam, gondoltam az MPL csak kihozza…

2 Likes

Mai eszközeim:
Kép

Kép

Kép

Kép

12 Likes

Jázmin az Aladdinból jut eszembe rólad @Szandika. Sötét haj és szem, és ez a csillámos lilás ,nagyon jól áll és a szeplők extra :slight_smile:

1 Likes

@Isabelle, imádtam Jázmint kiskoromban :smiling_face_with_three_hearts::wink:
:heart:. Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

Sajnálom, hogy ilyen ez a nyomorult postás! Jó firma lehet, nem csodálom, hogy a plafonon vagy tőle és miatta.

Jezus, ez brutálisan szép! :blush:

Majd holnap elbeszélgetek vele - már ha végre kiszállítja a csomagot! :smiley:

2 Likes

Nekem is utaztatta egy postás párom karácsonyi ajándékát napokig, már tiszta ideges voltam miatta. Én is azt gondoltam, hogy sokkal egyszerűbb lenne, ha előbb leadnák postán :roll_eyes:.

Mai sminkem, Soul Blooming palettával :).Screenshot_20200620-131127~2

Screenshot_20200620-131102~2

12 Likes

Nagyon szép lett, mint egy nyíló virág :tulip:

1 Likes

Tegnapi smink a CP Telepathyval
Kép

Kép

16 Likes

Ma pedig ezeket használtam. A CP a So Quiche árnyalat
Kép

Kép

Kép

9 Likes

Most felkentem a Catrice új “féle” matt rúzsának 50-es árnyalatát. A szemem alatt van korrektor. :smiley:

IMG_20200620_184545

19 Likes

Nagyon szép vagy! :star_struck:
Nekem is megvan az 50-es árnyalat és nagyon szuper :relaxed:

1 Likes

@macooka Köszönöm szépen! Annyira nem vagyok fotogén.

Nagyon szép vagy!

1 Likes

Tényleg szép vagy, szerintem még így “egyben” nem is láttalak. Jó lett a kép, ne parázz a fotogenitáson! :smiley: Állítólag tanulható. Nem tudom, mert én 25 képből választok kettőt, amit elfogadhatónak tartok magamról. De mindenki nagyítóval látja a saját szépséghibáit a képeken, szóval gondolom ez normális.

1 Likes