Ma kipróbáltam az egyik Mac mini rúzst :),
Nagyon jól áll!
Azta de jól áll!!
@dunaimano, @Alsace, köszi szépen, nagyon jó az árnyalat, nem szoktak tetszeni nekem az ilyen színű rúzsok, de ezt szerintem sokszor fogom viselni :D.
Helyes, hódítsd meg a világot vele
Párodnak is tetszik?
Gyönyörű a pirosító .
Ma egy nagyon egyszerű sminket csináltam. Matt bőrszínt vittem fel a mozgó részre, bronzosítóval tettem árnyékot a mélyítőbe és a JSC palettából 2 kéket keverve húztam színes tusvonalat.
Ezeket használtam:
Nyx Cant Stop Wont Stop alapozó
Catrice szemöldökceruza
Hourglass mini bronzer
JP pirosítópaletta matt élénk barackos rózsaszín
Catrice highlighter
Milani szemhéjalap
JSC Blue Blood paletta
Essence szempillaprimer
Maybelline spirál
Klassz ez a kék smink, jól áll ez a szín nagyon! Olyan nyárias
Amikor elkezdtem a sminkem, ragyogó napsütés volt, így azonnal a Zulut vettem elő. Mire befejeztem beborult Igazi Murphy törvénye
Gyönyörű a szemed és a paletta is! Ilyet egyszer nekem is be kell szereznem .
Az aranyszínt napi rendszerességgel használom a mozgószemhéjamon. Miután korrigálom a szemem reggeli könnyezése által okozottakat, 15 órát is teljesít. A rózsaszín ennyit még nem volt rajtam, de nem a festék okán, hanem azért, mert nem reggel, hanem kora délután kentem csak fel.
A türkizt még csak kipróbáltam.
A Grand pirosító hogy működik?
Próbáltam egy szép őszi szemsminket összehozni a Dreamyvel, ha már az idő is ilyen esős , remélem már nem sokáig kell a jó időt nélkülöznünk :).
Én is a fényes rozsdabarnát rakom újabban a külső V-be, már ha ez az.
Igen, az az!
Ezek szerint érdemes rendelni?
Még csak kétszer használtam, nekem a Blush, please árnyalat van meg.
Szerintem, igen. Főleg úgy, hogy nem is megfizethetetlen. Csak meg kell várni egy ingyenes rendelést. Megkockáztatom, hogy kismértékben ugyan, de még a Nabla fényeseit is felülmúlja.
Ja persze, nem a Grand van meg! Holnap megyünk Bp-re, be akarok menni MAC márkaboltba is az összes árnyalatot megnézni. Arra lennék elsősorban kíváncsi, hogy ajánlanád-e a pirosító megvásárlását, mert el tudnám azt a pénzt esetleg másra is költeni…
@Koalace ?