Mit használtál ma?

Nagyon dögös, tetszik az éles külső v!

1 Likes

Cellux :wink:

2 Likes

Kipróbáltam a Soul Blooming Annemone színét a Filosophyval felülre, alulra Essence Sydney paletta fehér, zöldes-aranyos és sötétkék színe került. :slight_smile:Screenshot_20200608-164106~2
Screenshot_20200608-163557~2
IMG_20200608_163252

10 Likes

Nagyon szép lett!! Olyan mint a sarki fény színei :heart_eyes:

1 Likes

Köszi @Alsace, nekem is nagyon tetszett ez a smink miközben kitaláltam és kész lett. Most már a kék egy kissé másabb lett, nem olyan jó mint mikor fotóztam :sweat_smile:.

2 Likes

Biztos szép most is :smiling_face_with_three_hearts: Ahhoz én glitter primert használok és szépen a helyén marad :slight_smile:

1 Likes

Gondolom a NYX-est megint jönnek majd az újabb kiadások :sweat_smile:.

1 Likes

Nem rábeszélni akarlak, de az a glittet primer megtart mindent. Én is “drágálltam”, de a legjobb döntésem volt megvenni.
Várj vele egy picit, a Notino-n ahogy nézem elég gyakran van az nyx-re is akció.

2 Likes

Igen Nyx-es :sweat_smile: Megérte én imádom :smiling_face_with_three_hearts: :see_no_evil:

1 Likes

Mai smink:
Kép

Kép

Kép

Kép

13 Likes

@Anheszenamon, ez a rózsaszín áll neked a legjobban szerintem :).

Lorac MegaPro 4 és egy Pupa rúzs akcióban:
20200609_072705

13 Likes

Hűűű de szép lett jól áll nagyon! :star_struck:

2 Likes

Pont ezt akartam írni: szuper az összhang minden mindennel klappol! :heart_eyes:

2 Likes

Köszi.:slight_smile:

1 Likes

Pedig elég koncepciótlan lett, csak nyúlkáltam összevissza a színekbe.:slight_smile:

2 Likes

Olyan, mint a főzés :smiley: Ha csak összedobálod, akkor a legfinomabb :wink:

6 Likes

Múltkor ez a sminked inspirálta az enyém :D. Nem fotóztam végülis le, de majd máskor. Felülre húztam a Soul Blouming Rose színével egy-egy tusvonalat. Nagyon jól ment. Azt nem értem, hogy akkor miért nem megy a sima szemhéjtussal :joy:.

Szerintem az lehet a titok, hogy az ecset keményebb valamivel, mint a sima tus. :slight_smile:
Vagyis, én arra tippelek :slight_smile:

2 Likes

Ma nem volt kedvem fotózni a termékeket, inkább leírom:
Fenty mattító alapozó
Hourglass mini bronzer
Catrice pirosító-highlghter duó
ABH Dipbrow Pomade
Milani szemhéjalap
UD Born to Run paletta
Maybelline szempillaspirál
Lovely K Lips

Kép