Mit használtál ma?

@Amadea fel is avattam a kékvérűt :blue_heart: Szerintem sikerült a kicsit macerásabb csillámos kékbe belemásznom, azt hiszem máskor ecsettel használom, ujjal valahogy nehézkes volt. Szavak nincsenek mennyire szép ez a paletta, még a gigatoszi mérete is megbocsátható. Nekem még mindig egy kincsesládika jut róla eszembe, hiába koporsó a koncepció, barátnőmnek is megmutattam ő is kincses ládikának látja :smiley: Az inspi sminket hiába néztem jobbról meg balról, Carliból sminkelt ugyan de ilyen színt én nem találtam benne. :sweat_smile: Végül a Riviera barackosabb színét a Zulu narancsát és barnáját használtam :blush:
Élőben persze ez is sokkal szebb és ragyogóbb és nem foltos :smiley:

smink_06_06

11 Likes

És mi a véleményed a macerás kék (szerintem azt még nem próbáltam) kivételével a festékek állagáról?

2 Likes

Álompuhák :star_struck: A Nabla Dreamy és Soul bloomingjához tudnám hasonlítani, csak szerintem krémesebbek, mintha fagyiba nyúltam volna. A pigmentáltság brutális! Kezdem megérteni a Jeffree hype-ot :sweat_smile:

2 Likes

A kép szokás szerint nehézkesen ment, de elkészült a smink és a valóságban sokkal szebb :smile:InShot_20200606_162425360

19 Likes

@curlsandcurves, de gyönyörű lett :heart::smiling_face_with_three_hearts:. Hihetetlenül ügyes és tehetséges vagy! :).

1 Likes

Köszönöm :blush::blush:

1 Likes

Fú, de ügyes vagy! Ez valami csodálatos :blush:

1 Likes

Csodálatos lett nagyon ügyes vagy! :star_struck:

1 Likes

Nagyon szép lett, a tusvonaladon csak ámulok.:slight_smile:

1 Likes

Meseszép!

1 Likes

Tegnap megláttam a Dm-ben ezt a monót és nagyon megtetszett, hogy olyan kis finom színe van, így velem jött (ingyen, mert beváltottam a pontjaimat is)
Kép
Kép

Kép

Kép

10 Likes

Nagyon szép szemed van, tök jól áll ez a smink és a tusvonal! Ügyes vagy! :heart:

1 Likes

Tényleg képes voltam az egyetlen problémás színbe mászni tegnap (Ocean Ice). Este amikor lemostam, a szemem magenta színű lett tőle :sweat_smile: Ami fura, mert kék szín :smiley: Olvastam még róla a guglin, másnak is hasonló gondja volt az állagával, máskor glitter primerrel próbálom meg. Olyan elképesztően szépséges kék, hogy nem lehet csak úgy feladni a dolgot :smiley:

Ma is Blue Blooddal (Entitlted) sminkeltem és a Zuluval. Imádom ezeket a nyári színeket, jó, hogy süt a nap :sun_with_face: Ezt a türkizes kékeszöld színt maga az álom használni :smiling_face_with_three_hearts:
06_07_smink

13 Likes

Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat :blush:

1 Likes

Ma a Mac Melon nevű pigmentjével sminkeltem, a széleket pedig az Omega bronzerrel satíroztam el. Belső szemzugba az Essence highlighter került. Annyira tetszik ennek a pigmentnek a színe, próbáltam minél élethűbben lefotózni, kétféle fényben is:

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

12 Likes

Nagyon szép lett! :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm. Azt hiszem nyáron sokszor előkerül majd ez a pigment. :slightly_smiling_face:

JP Magic Mini, Saharan II, Catrice limitált szemhéjpúder eredménye, @Amadea múlt heti inspirációjának margójára:

IMG_20200608_105536

19 Likes

@dunaimano, nagyon gyönyörűséges :heart::heart:.

1 Likes

Atyaég gyönyörű vagy hát még a smink :heart_eyes:

1 Likes