Gyönyörű lett
Köszi! Sajnos az nem látszik, hogy a mozgó rész belső felén lila szín van, pedig kabaréba illően turkáltam reggel a paletták között.
Ó, tusvonalban rettentő béna vagyok. Milyen ecsettel satíroztad el rajta a további színeket?
Bevallom, hogy ilyen vonalas dolgokhoz, illetve alsó pillatőbe mindig a ferde szemöldökecsetet használom. Nekem teljesen bevált, odaférek vele mindenhova, ráadásul az Essence ecset elég “kemény”, így ilyen célra nekem tökéletes.
Nagyon tetszik a sminked, én holnap tervezem elkészíteni, ha sikerül normális képet készíteni, akkor mindenképpen feltöltöm
Mai Nabla sminkem, tusvonallal megspékelve
irigylem a tusvonalad vonalvezetését! nekem ez ha nagyritkán össze is jön, belül tuti lekönnyezem és paca lesz belőle
Ez nagggyon dögös!
Szerintem sikerült magadévá tenni az ötletet. Az egy insta-kép. Itt meg egy élő, lélegző nő van, aki reggel pár perc alatt hozza össze ugyanazt. És nagyon csinos lett!
Köszönöm. A lekönnyezés - elmaszatolás nálam is gyakori probléma, még keresem azt az igazi tust, ami bombabiztos. A home office-ban nem könnyezek annyit szerencsére.
A vonalvezetés egyébként nekem a mindenki által szidott gagyi maybelline és l’oreal ajándék ecsetekkel sikerül, mással nem tudok ilyen szépet produkálni.
Ezt az ecsetet már én is bevetettem erre a célra, tökéletes ha az ember nem akar olyan éles tusvonalat, csak picit imitálni, elsatírozni. Mostanában mondjuk más merev ecseteim is lettek, amiket tök jól be tudok vetni erre a célra, úgyhogy visszatért az eredeti funkciójába ez az essence ecset, de erre is tökéletes.
Nagyon jól áll neked egyébként a kék szín Varázslatos szemeid lettek!
Imádom a pénteki “legyen már hétvége” fejed. Ma megengedett a színkavalkád, nincs főnök?
Soha nem lesz olyan, mint a képen, ne aggódj ezen Inspirációnak jó, ez a lényeg! Szép lett és jól áll neked
Az én kis kacska vonalaimhoz tényleg jó. Alsó pillatőbe viszont nekem jobban kézre áll, mint bármi más, ha éppen nem akarom elmosni is az oda felvitt színt.
És nagyon köszönöm
Iszonyat álmos vagyok reggelente.
Így van, már nagyon tudjátok, nincs a főni, cdak telefonon terrorizál, de legalább nem lát!
Köszi. Igy kezelem ezeket a képeket, mert hiaba vagyok merész, a halántékomig nem húzom ki a színeket, nekem is vannak határaim.
Köszi szépen.
Háát, igen, eléggé szaporán pislogtam az órára.
Rúzskészítés by Estée Lauder:
Annyira tetszik ez a belső szemzugig kihúzott tusvonal, nagyon adja a végzet asszonya érzést ezzel a rúzzsal.
Nabla Soul Blooming paletta garden gate színét használtam alulra Filosophy került :). A rúzs Catrice matt rúzsa :), párom is kifestette magát .
Ma reggel elfelejtettem fotózni a sminkemet. Itt a fotón már 13 órája volt rajtam, emiatt nem olyan szép. A homlokom is fénylett már mint egy diszkógömb.
A szemeden egyáltalán nem látszik az idő múlása.
Az én homlokom is diszkózik délutánra, pedig napközben használok “itatóspapírt” és hazamenetel előtt púdert is.