Ami még furcsa számomra: a CP Double Entendre is nagyon meleg tónusú paletta de vele sokkal szebb és hozzám illőbb sminkeket tudok készíteni mint a Soft Glammel.
A ma reggel kellékei:
Azt hiszem, talán neutrális a bőrtónusom, mert végül is, ezek a meleg színek is jól állnak, de kékek sem rosszak.
Én meg valahogy mindig azt érzem, hogy hozzám legjobban a kékek illenek . Főleg a csillogósak :D. Amik ilyen hidegebb árnyalatok. Zöldes-arany illik hozzám viszont nekem is van olyan arany árnyalat ami nagyon furcsán áll :O. Amit nagyon szeretek még a szemhéjamon, azok az ezüstös-fehéres színek, most a Nabla miatt megszerettem a barna színt, mert ez az árnyalat végre illett hozzám. Igazából most a nabla soul blooming, Dreamy összes színe szerintem jól áll, úgyhogy azzal elégedett vagyok. Pedig a Dreamyben lévő “sötétebb” színek miatt aggódtam, de kár volt :). A piros és vörös minden árnyalata néz ki még rajtam iszonyat rosszul .
Én is inkább neutrálisnak ítélem meg a bőrömet. Amikor piros/vörös rúzst akartam választani a Pupában, az eladó sem tudta eldönteni, hogy hideg vagy meleg típus vagyok (nézte az ereket is a karomon, hogy kékek vagy zöldek inkább de nem volt egyértelmű az sem) Megtévesztő lehet a szinte fekete (valójában sötétbarna) hajam is, mert nem ez az eredeti színem (az középbarna, mogyoróbarna) A bőröm amint napfényt kap, inkább sárgásabb, egyáltalán nem rózsás. egyébként elég sápadt vagyok. Egyszóval fogalmam sincs milyen tónusú vagyok, szerintem inkább neutrális mert egyikbe sem tudom besorolni magam.
Én is!
Wow, ez gyors volt
Én ezt olivásnak nevezném (magamat is egyébként annak tartom) bár nem tudom milyen világos a bőröd.
Velük sminkeltem ma:
Jó kis kopás látszik már az Essence highlighteren.
Pedig áprilisban rendeltem. Szerintem hamar el tudnám használni ha ezt koptatnám minden nap.
Az igen! Nálam esélytelen, hogy egy highlighter elfogyjon.
Meseszép! Nagyon jól áll neked .
Ma reggel lusta voltam, de mégis sminkelni akartam. Csak fényvédőt, púdert meg pirosítót tettem fel. Aztán megláttam a kosaramban a Blue Blood-ot, amit nagyon keveset használok. Rögtönzött vonalat húztam szürle ceruzával, picit elsatíroztam, és arra ment három szín, hogy legalább én tudjam, hogy a kis tusvonalamon több szín van.
Van még mit gyakorolnom, de azért szeretem.
Ez sikerült (ld. Sminkspirációk téma vonatkozó képe.)
Igen, tudom, nagyon látszik, hogy péntek van…
@curlsandcurves, @Alsace, majd töltsétek fel ti is, biztosan sokkal ügyesebbek lesztek.
De jó ötlet, ki fogom próbálni!
Szerintem nagyon jó lett, nekem tetszik
Tök ügyes vagy, nagyon jó lett
A pénteki lustaság hozta kreativitás. Majd kíváncsi leszek, neked hogy sikerül, bár tuti jobban