Mit használtál ma?

Ami még furcsa számomra: a CP Double Entendre is nagyon meleg tónusú paletta de vele sokkal szebb és hozzám illőbb sminkeket tudok készíteni mint a Soft Glammel.

A ma reggel kellékei:
Kép

Kép

Kép

Kép

11 Likes

Azt hiszem, talán neutrális a bőrtónusom, mert végül is, ezek a meleg színek is jól állnak, de kékek sem rosszak. :blush:

Én meg valahogy mindig azt érzem, hogy hozzám legjobban a kékek illenek :sweat_smile:. Főleg a csillogósak :D. Amik ilyen hidegebb árnyalatok. Zöldes-arany illik hozzám viszont nekem is van olyan arany árnyalat ami nagyon furcsán áll :O. Amit nagyon szeretek még a szemhéjamon, azok az ezüstös-fehéres színek, most a Nabla miatt megszerettem a barna színt, mert ez az árnyalat végre illett hozzám. Igazából most a nabla soul blooming, Dreamy összes színe szerintem jól áll, úgyhogy azzal elégedett vagyok. Pedig a Dreamyben lévő “sötétebb” színek miatt aggódtam, de kár volt :). A piros és vörös minden árnyalata néz ki még rajtam iszonyat rosszul :joy:.

2 Likes

Én is inkább neutrálisnak ítélem meg a bőrömet. Amikor piros/vörös rúzst akartam választani a Pupában, az eladó sem tudta eldönteni, hogy hideg vagy meleg típus vagyok (nézte az ereket is a karomon, hogy kékek vagy zöldek inkább de nem volt egyértelmű az sem) Megtévesztő lehet a szinte fekete (valójában sötétbarna) hajam is, mert nem ez az eredeti színem (az középbarna, mogyoróbarna) A bőröm amint napfényt kap, inkább sárgásabb, egyáltalán nem rózsás. egyébként elég sápadt vagyok. Egyszóval fogalmam sincs milyen tónusú vagyok, szerintem inkább neutrális mert egyikbe sem tudom besorolni magam.

3 Likes

Hú én is így tudnám leírni magam ahogy te @Anheszenamon :).

2 Likes

Én is!

2 Likes

Wow, ez gyors volt :grinning:

1 Likes

Én ezt olivásnak nevezném (magamat is egyébként annak tartom) bár nem tudom milyen világos a bőröd.

1 Likes

Velük sminkeltem ma:
Kép

Kép

Kép

Kép

11 Likes

Jó kis kopás látszik már az Essence highlighteren.:slight_smile:

2 Likes

Pedig áprilisban rendeltem. Szerintem hamar el tudnám használni ha ezt koptatnám minden nap.

1 Likes

Az igen! Nálam esélytelen, hogy egy highlighter elfogyjon.:sweat_smile:

2 Likes

Meseszép! Nagyon jól áll neked :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Ma reggel lusta voltam, de mégis sminkelni akartam. Csak fényvédőt, púdert meg pirosítót tettem fel. Aztán megláttam a kosaramban a Blue Blood-ot, amit nagyon keveset használok. Rögtönzött vonalat húztam szürle ceruzával, picit elsatíroztam, és arra ment három szín, hogy legalább én tudjam, hogy a kis tusvonalamon több szín van.
Van még mit gyakorolnom, de azért szeretem.
20200605_071943

14 Likes

20200605_072951
Ez sikerült (ld. Sminkspirációk téma vonatkozó képe.)
Igen, tudom, nagyon látszik, hogy péntek van…
@curlsandcurves, @Alsace, majd töltsétek fel ti is, biztosan sokkal ügyesebbek lesztek.:slight_smile:

15 Likes

De jó ötlet, ki fogom próbálni!

1 Likes

Szerintem nagyon jó lett, nekem tetszik :slightly_smiling_face:

1 Likes

Tök ügyes vagy, nagyon jó lett :slight_smile:

1 Likes

A pénteki lustaság hozta kreativitás. :slight_smile: Majd kíváncsi leszek, neked hogy sikerül, bár tuti jobban :slight_smile:

1 Likes