Ma elővettem a Soft Glamet ami nem épp a kedvenc palettám. De adok neki még esélyt, próbálgatom a színeket, melyik állna jól, amitől nem beteg a tekintetem.
Te látod így, vagy más mondta? Nem éppen sápasztó színek vannak benne.
Szerintem nagyon jól áll, olyan szép nyárias, használd bátran
Nekem is sötétek lennének ezek a színek, amik szűkítenék és beteg hatásúvá tennék a tekintetemet, hiába tetszetősek. De @Anheszenamon szemein ilyet nem látni a képen.
A kollégáim többször megjegyezték mikor ezzel sminkeltem, hogy fáradtak, betegek a szemeim
Na felavattam a Rivierat rendesen, próbálgatom a kis papagájos szárnyaim, nagyon tetszenek a színek benne, a magentát máskor jobban meg kéne küldenem, egyelőre még bátortalan vagyok
Atya ég, ez valami csodajó lett! Szépek a színek, és nagyon jól sikerült a sminked
Soul blooming volt ma soron. A Nabla palettákkal egészen más élmény a sminkelés.
@dunaimano,.csodálatos smink :). Valami elképesztően varázslatos ez a “kék” szín, hatalmas kedvencem .
Csodaszép lett a te sminked is
Most a Rioi karneválos smink és egy balett táncos sminkje keveredik a sminkedben , nagyon szép színes, ötletes smink :).
Ezt nem gondoltam volna. Túl melegek hozzád a színek, vagy mi lehet az oka?
Vadul csapkodnak azok a papagájszárnyak. Nagyon tetszik!
@Brunettee és @Amadea nagyon köszönöm szépen Néha már féltem, hogy feleslegesen vettem meg, eddig ez a 3. smink ami készült vele, pedig épp ezekbe a színeibe szerettem bele. Csak kellett a napsütés és máris jött az ihlet
Nagyon szép lett a sminked! @Szandika nekem is ez a kékes szín a kedvencem a palettából, annyira éterivé varázsolja a szemet
Áldom az eszem, hogy nem vettem meg. Nekem nagyon sárga ez a paletta. MR-t is eladtam, azzal is uez a bajom, túl melegek a színek. Hozzám.
Igen, tényleg igazad van Ági. Túl sárga. Ez a legjobb szó rá @Amadea. Nem minden meleg tónusú szín áll rosszul de ezek igen.
@koalace nekem is megvolt a MR és én is eladtam. Meg is bántam már mert azok a színek legalább jól álltak. Rengeteg dicséretet kaptam mikor vele sminkeltem.
Na el is adtam zsibin
Hú, nekem annyira jól áll a Soft Glam! Nagyon passzol hozzám az a paletta. Most hirtelen ezt a tavaly nyári képet találtam, amikor biztosan azzal sminkeltem. Mondjuk a szemsminkem a teljes arcos képen nem nagyon látszik, de az összhatás igen.
Igen, neked teljesen más színeid vannak mint nekem. Vannak olyan meleg színek amik rajtam is jobban mutatnak de ezek a sárgák meg aranyak borzalmasak.