Elinte nagyon nem lelkesedtem érte. A Nyx üzletben javasolták, kifejezetten kombinált, zsíros bőrre való. Én tavaly tél végén használtam először, és nem akart működni, sem primerrel, sem nélküle. Azóta pihent a fiókban… Most tavasszal eszembe jutott, hogy csak meg kéne próbálni még egyszer. Most bezzeg működik primerrel is, nélküle is. Az a tippem, hogy a bőröm más ebben az időjárásban.
Hogy a termékről is beszéljek. Nagyon nagyon folyékony, mégva Catrice-nél is folyósabb, de elég jól pigmentált alapozó. Ennek ellenére úgy emlékszem, viszonylag gyorsan fogy - mondjuk mindössze 15 ml-t kapunk az áráért, nem épp a legolcsóbb választás. Szépen fed, a felhasznált mennyiséggel jól befolyásolható, hogy csak egy lazább egységesítést, vagy komolyabb fedést szeretnél. Fedésben annyit tud, mint a Catrice egyébként.
Köszi! Nem ismerem a Catrice alapozóját, sajnos rajtam a matt alapozók nem igazán működnek, bőséges aláhidratálással is délutánra katasztrofálisak. Sikerült a zsibin vennem egy kis mintát az EL alapozóból, húúú, a színe csodálatos (Alabaster), de szétszikkaszt, ha önmagában használom. Még jó, hogy nem vettem egy teljes üveggel.
Mostanában nekem is változik a bőröm, de irtó hülyén: a bal oldal sokkal dehidratáltabb, mint a jobb, pedig a jobb arcfelemen alszom. Emiatt az egyik oldalon már reggel nehezebb szépen eloszlatni az alapozót, míg a jobbon nagyon szépen mutat.
Jaj ez nagyon kellemetlen. Jól elszórakozhatsz vele reggelente, hogy értelmes eredményt kapj…
Nekem az volt a bajom, hogy az orrom környékén, illetve a T-vonalamban már reggel felkenéskor kukacosodott, vagy foltos volt. Próbáltam jobban hidratálni, nem hidratálni, hialuronsavas szérumot, mindent. Ha mégis sikerült szépen feltenni, csak ideig-óráig tartott. Inkább visszaváltottam a Catrice-re. Most szerencsére nincs ilyen gond.
A Catrice formulája egyébként “keményebb”, úgy értem, hogy ezt egyáltalán nem érzem, hogy az arcomra teszem, nagyon könnyed, míg a Catrice pillanatok alatt “ráköt” az arcomra, megdermed, second skin effectet produkál. A Nyx-nél nem érezhető, látható, hogy új bőrt kaptam volna.
Bezzeg a videókban hanyagul felhajítanak mindent a bőrre és szép a végeredmény.
Lehet, hogy a kukacosodás amiatt volt, hogy az alapozó alatti réteget még nem itta be eléggéa bőr, ezt is megéltem néhány kalandos reggelen.
Hmm, igen, van rá esély, de alapvetően nem kenek fel sosem túl sok mindent reggelenként… Mondjuk az is tény, hogy mostanában van, hogy a reggeli fényvédő után órák telnek el, mire kisminkelem magam, Így aztán bőven van ideje mindennek felszívódni.
Ma van a nyár második napja, úgyhogy gondoltam kilépek a rózsaszín-lila-mályva-barna tengelyről (meg a komfortzónámból) és most már tényleg kipróbálom a sárga színt is a Makeup Obsession palettámból:
Húúú, nagyon szép lett!!!
Én a Carlival kezdek egyre inkább távolságtartóbb lenni, közben közelítek a Dreamy-hez.
Köszönöm szépen
Carlit én még csak kb 4-5x használtam, nekem tetszik, csak időm nincs rá. Mondjuk amennyit Te használtad, lehet én is kezdeném tartani a távolságot A Dreamy nekem sajnos nincs meg, de gyönyörű színek vannak benne
Mondanám, hogy Neked a Dreamy színei nagyon jól állnának, de az a helyzet, hogy Neked minden szín jól áll!
Jaj, nagyon aranyos vagy
Azta ez a smink! De szuperül áll, nagyon jó színeket válogattál össze, igazán inspiráló
Nabla Dreamyből próbáltam ma szép szemsminket készíteni. Szemhéjra immaculture és metal cupid került, alulra a szempillatőbe szintén ummaculture :). Nagyon jó ez a fehér nyit a tekinteten :).
De szép lett!! Én a Deliriummal verekedtem, de irtó nehéz szóra bírni, pedig a kék-lila csillámragyogás annyira szééép
Párod elég rosszallóan nézi.
Igen fogja majd emlegetni biztosan :D. Bár lehet tetszeni fog neki, hogy nem csak egy szín lesz a szememen :D.
Ó a párom is ott van a képen :D. Na mindegy, igen tud így nézni ha valami nem tetszik neki, szerencsére ritkán . De rendes mert bármennyit beszélhetek neki sminkekről, meg mutogatni is szoktam neki ezt meg azt a sminkterméket, engem is érdekel az ő hobbija. :D. A szemöldökét megszokta rajzolni, mert hiányos :D, próbálom rávenni a kémiai hámlasztásra de szerintem fél tőle, mindig mondja hogy vegyünk inkább ilyen tapaszt a miteszerjeire. Csak abból én meg nem ismerek jót.
Még kettő kép :D, nem voltam annyira elégedett az előzőkkel :).
Nagyon jól áll neked ez a smink, és bátran válogattad össze a színeket hozzá.