Mit használtál ma?

Elinte nagyon nem lelkesedtem érte. A Nyx üzletben javasolták, kifejezetten kombinált, zsíros bőrre való. Én tavaly tél végén használtam először, és nem akart működni, sem primerrel, sem nélküle. Azóta pihent a fiókban… Most tavasszal eszembe jutott, hogy csak meg kéne próbálni még egyszer. Most bezzeg működik primerrel is, nélküle is. Az a tippem, hogy a bőröm más ebben az időjárásban.
Hogy a termékről is beszéljek. Nagyon nagyon folyékony, mégva Catrice-nél is folyósabb, de elég jól pigmentált alapozó. Ennek ellenére úgy emlékszem, viszonylag gyorsan fogy - mondjuk mindössze 15 ml-t kapunk az áráért, nem épp a legolcsóbb választás. Szépen fed, a felhasznált mennyiséggel jól befolyásolható, hogy csak egy lazább egységesítést, vagy komolyabb fedést szeretnél. Fedésben annyit tud, mint a Catrice egyébként.

1 Likes

Köszi! Nem ismerem a Catrice alapozóját, sajnos rajtam a matt alapozók nem igazán működnek, bőséges aláhidratálással is délutánra katasztrofálisak. Sikerült a zsibin vennem egy kis mintát az EL alapozóból, húúú, a színe csodálatos (Alabaster), de szétszikkaszt, ha önmagában használom. Még jó, hogy nem vettem egy teljes üveggel.

Mostanában nekem is változik a bőröm, de irtó hülyén: a bal oldal sokkal dehidratáltabb, mint a jobb, pedig a jobb arcfelemen alszom. Emiatt az egyik oldalon már reggel nehezebb szépen eloszlatni az alapozót, míg a jobbon nagyon szépen mutat.

3 Likes

Jaj ez nagyon kellemetlen. :smiley: Jól elszórakozhatsz vele reggelente, hogy értelmes eredményt kapj…
Nekem az volt a bajom, hogy az orrom környékén, illetve a T-vonalamban már reggel felkenéskor kukacosodott, vagy foltos volt. Próbáltam jobban hidratálni, nem hidratálni, hialuronsavas szérumot, mindent. Ha mégis sikerült szépen feltenni, csak ideig-óráig tartott. Inkább visszaváltottam a Catrice-re. Most szerencsére nincs ilyen gond.
A Catrice formulája egyébként “keményebb”, úgy értem, hogy ezt egyáltalán nem érzem, hogy az arcomra teszem, nagyon könnyed, míg a Catrice pillanatok alatt “ráköt” az arcomra, megdermed, second skin effectet produkál. A Nyx-nél nem érezhető, látható, hogy új bőrt kaptam volna.

2 Likes

Bezzeg a videókban hanyagul felhajítanak mindent a bőrre és szép a végeredmény.:slight_smile:
Lehet, hogy a kukacosodás amiatt volt, hogy az alapozó alatti réteget még nem itta be eléggéa bőr, ezt is megéltem néhány kalandos reggelen.

2 Likes

Hmm, igen, van rá esély, de alapvetően nem kenek fel sosem túl sok mindent reggelenként… Mondjuk az is tény, hogy mostanában van, hogy a reggeli fényvédő után órák telnek el, mire kisminkelem magam, Így aztán bőven van ideje mindennek felszívódni.

2 Likes

Ma van a nyár második napja, úgyhogy gondoltam kilépek a rózsaszín-lila-mályva-barna tengelyről (meg a komfortzónámból) és most már tényleg kipróbálom a sárga színt is a Makeup Obsession palettámból:

20200602_103215
20200602_103253

18 Likes

Húúú, nagyon szép lett!!!
Én a Carlival kezdek egyre inkább távolságtartóbb lenni, közben közelítek a Dreamy-hez.

2 Likes

Köszönöm szépen :relaxed:
Carlit én még csak kb 4-5x használtam, nekem tetszik, csak időm nincs rá. Mondjuk amennyit Te használtad, lehet én is kezdeném tartani a távolságot :smiley: A Dreamy nekem sajnos nincs meg, de gyönyörű színek vannak benne :star_struck:

3 Likes

Mondanám, hogy Neked a Dreamy színei nagyon jól állnának, de az a helyzet, hogy Neked minden szín jól áll! :star_struck:

1 Likes

Jaj, nagyon aranyos vagy :star_struck: :heart_eyes: :relaxed:

1 Likes

Azta ez a smink! De szuperül áll, nagyon jó színeket válogattál össze, igazán inspiráló :heart_eyes:

1 Likes

Nabla Dreamyből próbáltam ma szép szemsminket készíteni. Szemhéjra immaculture és metal cupid került, alulra a szempillatőbe szintén ummaculture :). Nagyon jó ez a fehér nyit a tekinteten :). Screenshot_20200602-155120~2
Screenshot_20200602-155234~2

8 Likes

De szép lett!! :heart:Én a Deliriummal verekedtem, de irtó nehéz szóra bírni, pedig a kék-lila csillámragyogás annyira szééép :sparkling_heart:

2 Likes

Párod elég rosszallóan nézi. :joy:

3 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

1 Likes

Igen fogja majd emlegetni biztosan :D. Bár lehet tetszeni fog neki, hogy nem csak egy szín lesz a szememen :D.

Ó a párom is ott van a képen :D. Na mindegy, igen tud így nézni ha valami nem tetszik neki, szerencsére ritkán :sweat_smile::joy:. De rendes mert bármennyit beszélhetek neki sminkekről, meg mutogatni is szoktam neki ezt meg azt a sminkterméket, engem is érdekel az ő hobbija. :D. A szemöldökét megszokta rajzolni, mert hiányos :D, próbálom rávenni a kémiai hámlasztásra de szerintem fél tőle, mindig mondja hogy vegyünk inkább ilyen tapaszt a miteszerjeire. Csak abból én meg nem ismerek jót.

Még kettő kép :D, nem voltam annyira elégedett az előzőkkel :).Screenshot_20200602-163113~2
Screenshot_20200602-163035~2

8 Likes

Nagyon jól áll neked ez a smink, és bátran válogattad össze a színeket hozzá. :slight_smile:

1 Likes

@Alsace, @lumena köszönöm szépen :relaxed:
Általában nagyon nem az én világom ezek a színek, nem is nagyon merek kéket használni (hát még sárgát!), de úgy voltam vele, mi történhet, ez csak smink és itthon vagyok :smiley: Aztán nem is sikerült olyan rosszul :smiley:

2 Likes