Mit használtál ma?

@Amadea @BlackXentric : tényleg nagyon különlegesek, nekem a duo- és multikrómok a legnagyobb kedvenceim. ezért vagyok szomorú hogy a bronx cosmetics csak úgy eltűnt az országból - pedig picivel jobb marketinggel esküszöm befutottak volna.
@umpalumpa, @Szandika : sokat csalok ám. ki tudom nyitni nagyra, de csak ha félhomály van. egyébként inkább szemüveg mögül hunyorgok a világra

4 Likes

oh my god, ez valami kimondhatlanul gyönyörű smink lett a szemeden…

Csodálatosan áll ez a szín :heart:, egyik legszebb sminked :heart::smiling_face_with_three_hearts:.

Ú, ez gyönyörű, nagyon jól áll!

Mai Dreamy sminkem
IMG_20200529_135625
IMG_20200529_135615

19 Likes

Ahj, gyönyörű :star_struck:
Ha fele ennyire szépen tudnék tusvonalat húzni… :smiley:

1 Likes

Meseszép!

1 Likes

Ma a CP Double Entendre palettával készítettem el a szemsminket.
A többi:
Fenty alapozó
MJ O’mega bronzer
Hourglass pirosító
Mac Hyper Real Glow highlighterpaletta
ABH Dipbrow Pomade
Milani szemhéjalap
JSC folyékony rúzs: Celebrity Skin
Maybelline False Lift Lashies spirál
Kép

Kép

11 Likes

Tegnap érkezett zsibiről a Huda New Nude paletta. Ma reggel be is vetettem. Minden más ugyanaz mint tegnap volt.

Kép

Kép

9 Likes

Mi az első, röpke konklúziód a palettáról?

2 Likes

Mesélj, hogy tetszik!
Kívánságlistás ez a paletta is :smiley:

Én is próbáltam ma felkenni a Deliriumot, hát hú, egy kicsit foltosan lehetett felkenni :sweat_smile:. Viszont egy nagyon szép Rosegold sminket készítettem :).

1 Likes

Első használat után nagyon tetszik. Épp olyan szikrázóak a fényes színek mint a Mercury Retrograde palettában. A mattok is tetszenek, nagyon pigmentáltak.

3 Likes

Mai smink kellékei:
Fenty alapozó
CT Filmstar Bronze&Glow
H&M pirosító (Cameo Pink)
Catrice szemöldökceruza
Too Faced szemhéjalap
CP You Had Me At Hello paletta
Maybelline szempillaspirál
L’oreal Color Rich Shine Topless árnyalat

4 Likes

ABH Riviérával próbálok még mindig ismerkedni, de annyira koncepció nélküli lesz minden vele készült sminkem… Nem azt mondom, hogy a rosszak, inkább csak továbbra sem tudom magaménak érezni. @Kamea-val beszélgettünk róla, hogy esetleg inkább eladnám a palettát, sajnos érzem, hogy előbb-utóbb tényleg ez lesz a sorsa. A formulát egyébként imádom, és a színek is nagyon szépek, egyszerűen nem ihletnek meg. Egyelőre még néhány kísérletet meg kell tegyek vele, de minden smink után egyre reménytelenebb vagyok, hogy megkedveljem. Talán egy másik ABH paletta, majd egyszer…
IMG_20200601_131903

9 Likes

Egyébként nem nagyon szoktam leírni más használt termékeimet, de nagyjából így néz ki:
A reggeli rutinom nagyon egyszerű, mindössze a Beauty Glam C-vitaminos szérumát használom, majd a PC Youth extending daily fluid SPF50-es fényvédőjét (ez hamarosan elfogy, átmenetileg Biodermára váltok).
Szemhéjalap: Pupa tégelyes
Sminkalap: Mixa hidratálóm maradékát használom erre a célra, vagy a Physicians formula rózsás szérumát, de lassan egy hivatásos primert is kell szereznem.
Alapozó: Nyx Total control drop vagy Catrice folyékony
Szem alá: Catrice camouflage korrektor (hamarosan elfogy, nyx-et veszel legközelebb), Becca under eye korrektor, Artdeco púder (púder helyett hamarosan érkezik a Becca szem alatti púdere @umpalumpa jóvoltából)
Púder: Artdeco, vagy Too faced
Pirosító: általában Physicians formula argan wear
Bronzosító: Physicians formula Butter Bronzer
Highlighter: Catrice kaviar, valamilyen limitált kiadás volt
Szemöldök: Catrice szemöldökceruza
Szempillák: Yves rocher sexy pulp, de a képen nem használtam
A rúzsom mindig változik, fenti képen egy Trend it up szájceruzával használtam az Inglot rúzsomat.
Remélem nem hagytam ki semmit.

2 Likes

Parfüm, esetleg? :wink:

1 Likes

Tényleg :slight_smile: Azt mostanában a karantén alatt nem nagyon használok. Tavaly érkezett a joy boxban egy 5 ml Chanel és chloé minta, azokat nagyon szeretem, de féltem is, ritkán használom. Mindennapos parfümöm egy egyszerű Beyoncé, évek óta kedvencwm.

2 Likes

Pedig ez is nagyon szép smink lett.:slight_smile:
A Nyx Total Drop Controlról mi a véleményed?

2 Likes

Azt vettem észre, hogyha 1-2 napot pihentetem, újra magához tér. Így most a Snapscarával felváltva használom.
Azt a Clinique spirált is szerettem!

2 Likes