Mit használtál ma?

Köszi @Brunettee, az a bronzos szín eddig nem volt a kedvencem :D. Ha önmagában raktam fel iszonyat sápasztott :D.

Sokan “csórunk” így ötleteket :wink:

1 Likes

Megvettem (nem az Extra Spice-t, a másikat) a highlighter palettával együtt. Nagyon tetszik. :slight_smile:

4 Likes

A highlighter paletta azóta is nagy kedvencem.

2 Likes

bronx colors cool grey, középen pedig a rude cosmetics state of mind. úgy szeretem ezeket a duokróm színeket, sokuk önmagában is úgy néz ki mint egy full szemsmink :smiley: 20200528_155427

8 Likes

@Amadea, megvettem :slight_smile: Alkothatok :slight_smile:

2 Likes

Hajrá, remélem, szeretni fogod!

1 Likes

Nagyon különleges ez a szín! Külön jó, hogy láthatjuk “működés” közben.:slight_smile:

Én is így vagyok a dokrómokkal. Praktikus darabok sietős napokra.

Hé, ez már egy szuper gif! Milyen szép a szemeden az a szín! :heart_eyes: És hatalmas szemeid vannak, akármit mondasz :star_struck:

1 Likes

Igen, csodaszép szemeid vannak. Első pillantásra azt hittem dunaimano van a képen, pedig azért másoj vagytok :sweat_smile:.

Most hogy így mondod, van valami közös vonás :slight_smile:

1 Likes

Ma - mily meglepő - a dreamyt nézegettem. Próbáltam életre kelteni a Deliriumot, de egyelőre nem sikerült megfejtsem a titkát. Ha valakinek van ötlete, várom!
IMG_20200528_155354
IMG_20200528_171508

10 Likes

Glitter primert szoktak hozzá ajánlani, sajnos egyelőre ennyi a tudásom róla.
Nagyon szép lett, illik ez a paletta a szemszínedhez.

1 Likes

Nekem még jól működik a spirál, nem száraz, nem csomósít. Igaz van mikor a Bourjois Twist up szempillaspirált használom mert az is meg van bontva meg egy mini Clinique High Impact. De megfogadtam, hogy addig nem bontok újat amíg ezek el nem fogynak és ezentúl csak egy lehet nyitva.

2 Likes

Nagyon köszönöm! :blush:
A highlighter paletta nekem nagyon tetszik. Csodálatos fénye van mindegyik színnek és könnyű eldolgozni. Épp csak beleérintem az ecsetet és ott a fény az arcomon. Belső szemzugba is tökéletesek a világosabb árnyalatok. A legsötétebbet már használtam bronzosítóként is, igaz csak óvatosan, mert nem akartam, hogy diszkógömb legyen a fejem.

1 Likes

Jajj nagyon szép természetes fénye van, örülök hogy megvettem🙂

1 Likes

Hol vetted?

1 Likes

Ma felavattam a Violet Voss palettát. Nagyon tetszik első használat után. Rengeteg variációt látok benne.
Kép

Kép

Kép

Kép

12 Likes

@Anheszenamon Rossmannban. Soph x palettával együtt. :slightly_smiling_face:

1 Likes