Mit használtál ma?

Mint az állat, és rá is kötött az arcomra. Persze már délután, a kíméletlen fényben már látszik, hogy még van mit javítani, de reggel nagyon szép volt a finish-e.

Igen, és kellően nagy lyukak vannak azon a műanyag izén. A mini Laura Mercier nem is használom, mert nem lehet belőle púdert kiimádkozni.

2 Likes

Ma megint visszatértem a színeimhez :blush:
Kép

Kép

Kép

Kép

12 Likes

Még tudod használni ezt a szempillaspirált? Az enyém már eléggé dögledezik, pár napja át is tértem a Snapscarára.

Most hogy is van ez a szempillaspirál dolog? Én úgy tudtam, 6 hónapot bírnak ki, de újabban meg azt olvasom itt, hogy csak hármat?

A blush hogy tetszik?

3 Likes

@Anheszenamon Nagyon szép szemed van! :slight_smile:
A highlighter palettáról tudnál véleményt mondani, ha szépen kérem?
Köszönöm!

2 Likes

@Amadea, ez a paletta mennyire avatna be engem a színek világába szerinted? :smiley: Bátortalan próbálkozás tőlem, igaz?: )
https://kremmania.hu/kremek/makeup-revolution-soph-eyeshadow-palette

1 Likes

Nem, dehogy.:slight_smile: Amúgy én az ilyen palettákat szeretem, amiben vannak vadabb és natúrabb színek. Ami csupa élénk szín, az valahogy sose kerül elő, mert lusta vagyok mellé reggelente elővenni egy nude-os palettát.
Jókat mondanak erről a palettáról, és mégse kell akkora összeget invesztálni bele, mint a Blood Lustba.:slight_smile:

1 Likes

Meglesem ezt a palettát. :slight_smile: Köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Likes

A spirálon lévő kis tégely jelzi, mennyi ideig használható. Általában 6 hónap van ráírva, de nekem gyötrelmes, hogy valójában melyiknél mennyi idő az állagváltozás. A Pupa vamp kb egy hónapot bírt magától, abban az 1 hónapban sem volt kedvencem (utána duraline-nal annál inkább, további 1 hónap talán). A L’oreal paradise extatic nálam 2-3 hónapig volt a csúcson, utána nem annyira remekelt. A Maybelline spiráljaim viszont egész jól bírták, 4-5-6 hónapig is - bár utoljára elég régen volt Maybelline szempillaspirálom, úgyhogy már annyira nem emlékszem.
Szerintem a terméket biztonságosan lehet használni a megjelölt ideig, max kicsit nehezebb, potyogósabb egy idő után.

3 Likes

A project pan topikban pont ezt a palettát nyúzom az év eleje óta és még mindig nem tudtam ráunni. Sok lehetőség van benne, ahogy előttem is elhangzott nagyon szolid, de nagyon vad sminket is össze lehet hozni vele. Én a minőségével is elégedett vagyok, bár nincs olajos szemhéjam vagy ilyesmi, ami tényleg megpróbáltatások elé állítaná.

2 Likes

Jó, most már tényleg meg kell lessem. :smiley:Köszönöm szépen! :slight_smile:

1 Likes

Ezt tanúsítom a Snapscara nekem 6 hónapig bírta :heart:.

1 Likes

Nálam van egy eladó, de eléggé látszik rajta, de gondolom újat szeretnél :).

Köszi. Épp keresem az Igazit. :blush:

1 Likes

Ma az Essence Sydney paletta bronzos és világoskék színét használtam felülre, próbáltam barna színnel mélyíteni. Alulra a szempillatőbe? Sötétkék és fehér szín került.
IMG_20200528_125731~2
IMG_20200528_125743~2

8 Likes

Nagyon ötletes összeállítás és igazán szépen kivitelezted! :heart_eyes:

1 Likes

Szép lett! :ok_hand:
Szép a szemed!

1 Likes

Nagyon jó lett :blush: Kifejezetten jól állnak neked ezek a színek :slight_smile:

1 Likes

Köszi, sajna nem saját, egy youtubertől vettem az ötletet :sweat_smile:.

1 Likes

Köszi Kamea :heart::heart:.

1 Likes

Nekem megvolt ez a paletta és jó minőségű. Érdemes megnézni az Extra spice verziót is. Az még jobb.
Igaz, hogy eladtam mindkettőt, de csak azért mert a többi mellett nem nyúltam értük. Bátran vedd meg őket, ha színeket szeretnél kipróbálni.

2 Likes