Mit használtál ma?

Maybelline Snapscara, nekem azért is hosszít nagyon mert nem tapasztja össze őket :smiley: De most olyat kaptam ami eleve bontott volt vagy nem tudom mert már az első alkalommal nem olyan volt mint régen :/. Ezt az Essencet lehet kipróbálom :D.

1 Likes

Kipróbálom, mogyoró fényes barna tónussal, megvett.:smile:
Évek óta keresem a SZÍN-t, és nagyon hasonlít. Ha egy fél árnyalattal sötétebb lenne, azt mondanám tökéletes.

1 Likes

Csodás, nagyon jól illik hozzád ez a paletta!

1 Likes

Még mindig a Blood Lusthoz húzok leginkább.:slight_smile:

1 Likes

Jajj, de nehéz téged a jó felé taszigálni! Egyszer megmutatom azt a palettát!

1 Likes

Azért engem rábeszélték a kék Jeffree-re pedig tök jókat ajánlottál. Akkor jöttem rá, igazából nekem mégiscsak a kék kell :sweat_smile: :rofl:

3 Likes

Köszönöm :blush: azt hiszem, ennyire sose voltam összhangban egy palettával sem. :slight_smile:

1 Likes

Éppen azt tervezem kipróbálni amúgy :smiley: Annyi jót írtatok róla már. Spirálban nekem is megfelel a dorgériás, ahogy @Amadea írta egy másik topikban. Eddig szerencsére jók is a tapasztalataim velük.

2 Likes

Nekem is az volt a “bajom” vele, hogy éppen csak egy kicsit kellett volna sötétebb. Amúgy pedig szeretem a vöröses beütését is, ami nem tolakodó, de azért van :slight_smile:

Nos, ez van, az a lényeg, hogy a Jeffree minőséget mindenkinek meg kellene tapasztalnia.:slight_smile:

3 Likes

Nagyon köszönöm :blush:

Valamit nagyon tud amúgy. A top 3-ban vannak a palettái, igaz csak kettő van tőle.

Nem tudom, hogy csinálja, de egyszerre profi és felhasználóbarát.:slight_smile: Színekben, satírozhatóságban, mindenben.

1 Likes

Ma én is színesebb szemeket kreáltam (magamhoz képest) Még nem is használtam ezt a palettát (vagy max egyszer, használtan vettem egyébként a zsibin)
Kép
Kép
Kép

Kép

15 Likes

Annyira jól állnak az élénk színek, az aranysárga és ez a pink is!

1 Likes

Szerintem is bátran használd ezeket a színeket, nagyon jók. :slight_smile:

Hűűű, gyönyörű lett ez a smink, jól áll a lila is! :purple_heart:

Látom használatba vetted a KVD púdert. Hogy tetszik?

1 Likes

Naná, azonnal ki kellett bontani.:slight_smile:
Azt vettem észre, hogy mostanában változtak a bőröm igényei, a dewy alapozók, cc-k atfénylését (amikor nem egészségesen ragyog, hanem zsírban tocsog) a púderek nem tudják visszafogni, sajnos ez sem. Ha mattabb alapozót keverek valami fényesebb anyaggal (pl. folyékony highligterrel), akkor a KVD púder jól tartja magát az olajosodással szemben.
Ma már önmagában is tudtam használni a Nyx Can’t Stop alapozót, korábban soha.

Eddig szárított?

Ugye milyen jó a púder csomagolása?