Maybelline Snapscara, nekem azért is hosszít nagyon mert nem tapasztja össze őket De most olyat kaptam ami eleve bontott volt vagy nem tudom mert már az első alkalommal nem olyan volt mint régen :/. Ezt az Essencet lehet kipróbálom :D.
Kipróbálom, mogyoró fényes barna tónussal, megvett.
Évek óta keresem a SZÍN-t, és nagyon hasonlít. Ha egy fél árnyalattal sötétebb lenne, azt mondanám tökéletes.
Csodás, nagyon jól illik hozzád ez a paletta!
Még mindig a Blood Lusthoz húzok leginkább.
Jajj, de nehéz téged a jó felé taszigálni! Egyszer megmutatom azt a palettát!
Azért engem rábeszélték a kék Jeffree-re pedig tök jókat ajánlottál. Akkor jöttem rá, igazából nekem mégiscsak a kék kell
Köszönöm azt hiszem, ennyire sose voltam összhangban egy palettával sem.
Éppen azt tervezem kipróbálni amúgy Annyi jót írtatok róla már. Spirálban nekem is megfelel a dorgériás, ahogy @Amadea írta egy másik topikban. Eddig szerencsére jók is a tapasztalataim velük.
Nekem is az volt a “bajom” vele, hogy éppen csak egy kicsit kellett volna sötétebb. Amúgy pedig szeretem a vöröses beütését is, ami nem tolakodó, de azért van
Nos, ez van, az a lényeg, hogy a Jeffree minőséget mindenkinek meg kellene tapasztalnia.
Nagyon köszönöm
Valamit nagyon tud amúgy. A top 3-ban vannak a palettái, igaz csak kettő van tőle.
Nem tudom, hogy csinálja, de egyszerre profi és felhasználóbarát. Színekben, satírozhatóságban, mindenben.
Ma én is színesebb szemeket kreáltam (magamhoz képest) Még nem is használtam ezt a palettát (vagy max egyszer, használtan vettem egyébként a zsibin)
Annyira jól állnak az élénk színek, az aranysárga és ez a pink is!
Szerintem is bátran használd ezeket a színeket, nagyon jók.
Hűűű, gyönyörű lett ez a smink, jól áll a lila is!
Látom használatba vetted a KVD púdert. Hogy tetszik?
Naná, azonnal ki kellett bontani.
Azt vettem észre, hogy mostanában változtak a bőröm igényei, a dewy alapozók, cc-k atfénylését (amikor nem egészségesen ragyog, hanem zsírban tocsog) a púderek nem tudják visszafogni, sajnos ez sem. Ha mattabb alapozót keverek valami fényesebb anyaggal (pl. folyékony highligterrel), akkor a KVD púder jól tartja magát az olajosodással szemben.
Ma már önmagában is tudtam használni a Nyx Can’t Stop alapozót, korábban soha.
Eddig szárított?
Ugye milyen jó a púder csomagolása?