Felavattam a mézkirálynőt. Többet nem írok róla, majd véleményezem magát a terméket. Egyszerűen imádom, könnyű vele dolgozni és nem potyog, egyelőre legalább is.
Óóó, nem is az hiányzik, hanem a feszes szemhéj!
Hú, de gyönyörű a hajszíned! Világosabb, mint a profilképen, ugye?
Telitalálat hozzá ez a paletta!
Hát én meg továbbra is a szempilláidban gyönyörködök…
És ha már Huda, akkor a Mercury Retrograde?
Lehet vele viszonylag nude sminket is kreálni, de ha mégis úgy érzed, akkor vannak benne színek is.
Meg csillogás
Hú, ez a hajszín engem is érdekelne. Megírod melyik festék és árnyalat? Köszönöm
feszes, nem rejtett szemhéj nekem is kéne, pedig nem lehetek idősebb mint @Brunettee… na de az még hagyján. azok a SZEMPILLÁK! nem látok benne műszempillát, mégis tökéletesen tündérszárnyasak…
Igen, valamivel világosabb
Azt hiszem, eddig sose sikerült így belenyúlnom színekbe. Pislogtam a tükörre, mint a vett malac.
A Casting Creme Gloss 635-ös árnyalatát kentem fel márciusban. Azóta pedig heti egyszer a Balea hajszínező balzsamját használom. Valószínűleg én tartom el őket, de amennyire nem akart a natúr hajszínemen működni, annyira jó most az átszínezetten. Pedig nem lett sok változás a színezéssel, de elégedett vagyok vele.
Nagyon köszönöm
@random igen, a sajátjaim a pillák, mondjuk sokat dob rajtuk a spirál. Natúron azért nem ilyen látványosak.
Használd boldogan! Igazán jól áll a szemed színéhez is! És ilyen pillák! Úristen
Én is irigykedem, hasonló eredményt tudtam elérni a szempillaspirálommal, újravettem és most valahogy nem működik , pedig imádom a hosszú szempillákat :).
Köszönöm
Hú de én is a Nablával éreztem tök ugyanezt
Nagyon különleges a sminked, szuperül áll nagyon
Hűű de jól áll ez a smink, örülök, hogy a legjobb kezekbe került ez a szép paletta
Köszönöm
Melyik spirált használod?
Én az Essence you better work kiadását, a vízállót. Tavaly nyár óta a legjobb barátom.
De tervezek mást is kipróbálni, csak még nem tudom, mit
Nagyon köszönöm
Annyi lehetőség van benne. Miközben csináltam a mait, azon gondolkodtam, van-e sötétzöld színem, mert az arannyal jól mutatna
És az Androgyny?
Próbálkozom, na.
Nagyon neked való a Honey paletta, annyira illik a színeidhez.