Állati menő, nagyon tetszik!
Az tuti!
@dunaimano, @Brunettee: örülök neki, hogy tetszik Már olyan rég volt ilyen, sok barnát használtam mostanában, gondoltam itt az ideje valami színesnek
@anon27689852 : mindig annyit meséltek arról, hogy milyen nehéz sminkelnetek, meg sokszor a szemeteket is bántja, stb., hogy tényleg szerencsésnek gondolom magam. Bár hozzáteszem a Te sminkjeid mindig olyan csodálatosak, kifinomultak, egyszerűen gyönyörűek
Lehet, fiatalabb koromban nekem is könnyebben ment volna, de akkor még fogalmam se volt róla, mi az a szemsmink.
Aranyos vagy, köszi szépen!
pasztelhányás
Nagyon-nagyon szép!!!
Azt még elfelejtettem az imént írni, hogy Ti, fiatalok amiatt is szerencsések vagytok, hogy ennyire idejében ráéreztetek a sminkelés művészetére és örömére. Nincs sok elfecsérelt évetek ezen a téren.
Köszi, nagyon kedves vagy. Nagyon tetszik nekem is, pedig nem szeretem a pasztell színeket.
Köszi. Hajrá, szuperül állnának a barna szemedhez, hidd el! Túl rövid az élet ahhoz, hogy ne használjunk színeket.
Köszönöm.
Köszi, meglepő módon még nekem is tetszik, ált. a sötét színeket preferálom.
Köszi, azt hittem, nehezebb lesz, de egy jó palettával gyerekjáték.
Lehet, de arra meg például a Blood Lust drága, hogy megvegyem és ne használjam.
HB Nude palettáját használom azért, ott lehet durvulni.
Gyönyörű lett.
Annyira szép az az élénk fukszia, és nagyon illik a szemedhez!
És egy kis Controversy vagy Mini Breaker?
Nekem nagyon tetszenek a sminkjeid, nőiesen kifinomultak, aláfestik (haha) a természetes szépséged. Nincs is szükséged erős sminkre, az én kis szemeimnek kell a mankó.
Hű, megnéztem a palettákat, ezek nekem nagyon vad színek. A Blood Luston azért gondolkoztam el, mert az abban lévő színek még használhatónak tűnnek számomra is. De ki tudja.
Vagesz, szép vagy!
Köszönöm
Annak örülök, hogy annyira élénk élőben is, mint a palettában és nem kellett építeni egyáltalán
Köszönöm