Mit használtál ma?

Nagyon köszönöm! :blush:

1 Likes

Próbáltam normális sminket készíteni:D. Haladok afelé az úton. Az első barna ami jól áll nekem, Nabla Soul Blooming :heart:

IMG_20200525_213105~2

11 Likes

Este már nem igazán tudok jó képet csinálni, de próbálkoztam. Nabla Dreamy (főleg) és Soul blooming.
IMG_20200525_215826
IMG_20200525_215712

16 Likes

Ma az egyik kedvenc CP palettámmal sminkeltem. A reggeli kovász etetés miatt majdnem el is késtem, de 13 perc alatt elkészült a komplett sminkem. A szememre emiatt csak 3 színt dobtam fel, nem cifráztam a dolgokat :sweat_smile:
Kép
Kép
Kép

10 Likes

20200525_214623
Tegnapi kellékek. A fehér tetejű tégelyben a Lioele CC krém maradványai lapulnak, ezzel lágyítottam a Nyx alapozó szárító hatását.
A CP SSS a csodálatos Telepathy.
Ja, lemaradt a rúzs, Hourglass Girl Lip Stylo Activist árnyalatban.

11 Likes

20200526_071907
Nagyon remélem, hogy ma tényleg nem lesz a főni, mert szivárványos kifestőnek használtam a szemhéjanat.

15 Likes

20200526_071851
Közelebbi, atombéna kép. A mélyítővonalban rózsaszín, lila, zöld, kék színek vannak, a mozgó résten rózsaszín, a belső szemzugban fényes sárga.
A Zoeva Taupe szemceruzájával húztam alul-felül egy vékony vonalat, hogy legyen valami mélysége ennek a pasztellhányásnak.

11 Likes

Nagyon szép vagy! A sminked meg valami álom, én nagyon bírom, hogy ennyire bátran használod a színeket :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nagyon szép vagy! Irigyellek ezekért a színekért. Én nem igazán merek magamon színeket használni! De Neked tényleg jól áll!

2 Likes

Hűűűű nem semmi smink, csodaszép, és jól is áll nagyon :heart_eyes: Nagyon szép vagy :gift_heart:

1 Likes

De jó lett!!! Ügyes vagy nagyon :heart:

1 Likes

Szép ez a mályvás, rózsaszínes smink nagyon! :relaxed:

1 Likes

Gyönyörű kifestőd van :smiley: Nagyon menő lett a végeredmény!

1 Likes

Gyönyörű a színek összeolvadása! :slight_smile: Nagyon tetszik a smink :smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

13 perc alatt és “csak” 3 szín? Mint a villám, olyan gyors vagy!

1 Likes

Nem gondoltam, hogy így megdobogtatja egy paletta a szívem, legközelebb is őt fogom használni annyi kombináció van benne :heart_eyes:

05_26_smink_1

05_26_smink_2

13 Likes

Mióta elfogyott az ABH Carli aranysárgája, azóta én is a Dreamy-ből ezzel a fényes naranccsal egészítem ki a szemsminkemet.

2 Likes

@Alsace, annyira cukik a palettában a nevek :smiling_face_with_three_hearts:. Gyönyörű a sminked :heart::heart:. Egyre nehezebb várakoznom :crazy_face:, ti nem érzitek néha úgy hogy sohanem jön meg amit megvásároltatok? :smiley:

3 Likes

Ma lesz a heti 1:1es meetingem a főnökömmel, úgyhogy gondoltam ma feldobok valami extrát :smiley:
Makeup Obsession Dream with a vision palettát használtam ma. Szerintem már fél éve nem vettem elő, pedig totál megérdemli, mert olyan jó színek vannak benne, ráadásul tartósak is!
Most már van pár high end palettám is, de őszinte leszek, az esetek 80%-ában nálam nem körözik le a drogériás cuccokat sokszor :frowning: Lehet szerencsés szemhéjam van :smiley:

20200526_113835
IMG_20200526_114509_152

16 Likes

Imádom :heart:

1 Likes